Hr. Králové – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Ústí n. L. – Blansko 2:1 (kon.) | Chrudim – Třinec 0:2 (kon.)
Prostějov – Líšeň 1:3 (kon.) | Vyšehrad – Varnsdorf 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:1 (2:1)
FK Dukla Praha
Sobota 08.05.2021, 15:45 • Všesportovní stadion Malšovice, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    30
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Jenže Kinský nevyrazil míč dost daleko! Otto Urma jej následně hlavou trkl zpět do malého vápna, kde se do míče z první opřel PAVEL DVOŘÁK, jehož prudké zakončení z ostrého úhlu znovu posílá polovinu těla Votroků do první ligy! Hradec znovu vede, 2:1! Nutno připomenout, že kanonýr Východočechů má na jaře skvělou formu a sází jednu branku za druhou. Další trefu si tedy připisuje i dnes. Asistence: Otto Urma.
     
    26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe je vyrovnáno! Obrana Votroků na pravé straně trestuhodně zaspala a LUKÁŠ BUCHVALDEK se hnal prakticky od půlící čáry z levé strany na bránu Votroků sám. Následně si stáhl míč na střed a z hranice šestnáctky vypálil přesně do levého horního rohu, Reichl byl naprosto bez šance. Je srovnáno na 1:1.
     
    12
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Votroci jsou jednou nohou prvoligoví! Už to vypadalo, že Hradečtí akci překombinovali, Vlkanova vrátil na velké vápno Dvořákovi, který měl na první pohled střílet. Útočník Votroků však parádně zpracoval a lehkým obloučkem našel na penaltě ERIKA PREKOPA. Ten přijal hrací předmět zády k bráně, hbitě se otočil a míč zasáhl svou nohou velice tvrdě a přesně jej poslal k pravé tyči. Kinský byl bez šance, Hradec vede 1:0! Nádherný gól! Asistence: Pavel Dvořák.

    Petr Šatalík

    Branky: 12. Prekop, 30. P. Dvořák – 26. Buchvaldek

    Karty:   44. Urma (HKR), 90+2. Vlkanova (HKR) – 29. Krunert (DUK), 37. Šebrle (DUK), 64. J. Peterka (DUK), 80. Barac (DUK), 90+3. Kovernikov (DUK)   47. Šebrle (DUK)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:21.
    FC Hradec Králové: Reichl – Mejdr, Donát, Leibl, Urma – Kodeš, J. Rada (89. Soukeník) – Prekop (83. Záviška), P. Dvořák, Vlkanova (C) – Vašulín (73. Kateřiňák).
    Náhradníci: Ottmar – J. Král, Soukeník, Kateřiňák, F. Novotný, Záviška, F. Čech.

    FK Dukla Praha: Kinský – D. Souček, Piroch (C), Kovernikov, Chlumecký – J. Peterka, Krunert (85. David Kozel) – Šebrle, Buchvaldek (73. Barac), Hadaščok (73. Kim) – Fábry (61. Ayong).
    Náhradníci: F. Rada – Kott, Ayong, Kim, Fišl, David Kozel, Barac.

    Rozhodčí: Pavel Orel – Matěj Vlček, Lukáš Lakomý – Marek Radina. Delegát fotbalové asociace: Miroslav Tulinger. Technický delegát: Michal Tandler.

    Diváci: 410 (omezená kapacita)
    bahis siteleri