NHL
Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:4 (kon.) | Columbus – Detroit 2:5 (kon.)
Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
San Jose – Arizona 2:5 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:5 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
Dallas Stars
Sobota 08.05.2021, 01:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:29 Alex BARRE-BOULET - 2:5
     
    48:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další přesilovku už Tampa využívá a lví podíl na vstřelené brance má Ondřej Palát. České křídlo šikovně a překvapivě našlo ALEXE BARRE-BOULETA na levém kruhu. Útočník Tampy s číslem 60 na zádech vypálil rychle, Chudobin se přemístit nestačil. 2:5. Asistence: Ondřej Palát a Alex Killorn.
    43:49 Joel KIVIRANTA - 1:5
     
    43:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Zcela po zásluze přidává Dallas další branku. Už o pár sekund dříve to v defenzívě Tampy při tlaku hostů hořelo. Následnou střelu od modré čáry se snažil dorážet nejprve Pavelski, ale gól vsítil až JOEL KIVIRANTA, jenž prostrčil puk pod ležícím McElhinneyem. 1:5. Asistence: Joe Pavelski a Jamie Benn.
    39:45 Roope HINTZ - 1:4
     
    39:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    První lajna Dallasu se stará i o třetí branku týmu v této třetině. Joe Pavelski po mantinelu prostrčil na Joela Kivirantu, který si všiml rozjetého ROOPEA HINTZE. Centr hostů se prosadil rychlou střelou nad lapačku. Obrana favorita dnes nepůsobí dobrým dojmem, už po několikáté pustila Dallas do úniku. 1:4. Asistence: Joel Kiviranta a Joe Pavelski.
    33:05 Joe PAVELSKI - 1:3
     
    33:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tampa předvedla chybu, která byla znovu potrestána! Hned dva hráči domácích totiž drželi kotouč u mantinelu, ale z ničeho nic poté zapracoval Roope Hintz, jenž si obhodil puk pod bruslemi Černáka a následně naservíroval brilantní přihrávku před bránu. Před McElhinneyem se objevil JOE PAVELSKI, který střelou z první vymetl růžek. 1:3. Asistence: Roope Hintz.
    31:11 Blake COLEMAN - 1:2
     
    31:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se ale po proměnění rychlého úniku dostávají zpět do hry! Victor Hedman našel z vlastní modré čáry rozjetého BLAKEA COLEMANA, jenž si sám před Chudobinem věděl rady. Brankáře Stars překonal rychlou střelou podél vyrážečky. 1:2. Asistence: Victor Hedman a Barclay Goodrow.
    25:17 Joe PAVELSKI - 0:2
     
    25:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    S koncem přesilovky vypálil Victor Hedman těsně vedle tyče. Kotouč se od mantinelu odrazil před bránu a jako první zareagovali hosté. Roope Hintz dokázal rychle předat kotouč dopředu, kam si už z trestné lavice najížděl JOE PAVELSKI. Útočník Dallasu se dostal do samostatného úniku, který proměnil. 0:2. Asistence: Roope Hintz.
    05:50 Jamie OLEKSIAK - 0:1
     
    05:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas se ujímá na konci 6. minuty vedení! Tanner Kero dostal kotouč na modrou čáru, odkud Miro Heiskanen adresoval přesnou přihrávku na hůl JAMIEHO OLEKSIAKA. Obránce Dallasu si před McElhinneyem počínal jako zkušený mazák. Poslal jej na zem a poté s přehledem doklepl puk do prázdné brány. 0:1. Asistence: Miro Heiskanen a Tanner Kero.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 32. Coleman (Hedman, Goodrow), 49. Barre-Boulet (Palát, Killorn) – 6. Oleksiak (Heiskanen, Kero), 26. Pavelski (Hintz), 34. Pavelski (Hintz), 40. Hintz (Kiviranta, Pavelski), 44. Kiviranta (Pavelski, Ja. Benn)


    Tampa Bay Lightning: McElhinney (Vasilevskij) – Černák, Hedman (A), D. Savard, McDonagh (A), Rutta, Sergačjov – Barre-Boulet, B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli, Killorn (A) – Coleman, Gourde, Goodrow – M. Joseph, Colton, Maroon.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Pavelski, Hintz, Kiviranta – Seguin, Ja. Benn (C), Robertson – Comeau (A), Dickinson, Cogliano – Gurjanov, Faksa, Kero.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Luxmore – Tobias, Suchánek

    Diváci: 4 200
    bahis siteleri