NHL
Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:4 (kon.) | Columbus – Detroit 2:5 (kon.)
Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Vegas – St. Louis 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
San Jose – Arizona 2:5 (kon.) | Boston – NY Rangers 4:5 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 1:0 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Buffalo Sabres
Sobota 08.05.2021, 21:25 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:21
    Po křížné přihrávce se u levé tyče nacházel Sam Reinhart, jemuž zakončení nevyšlo a zamířilo jen mimo prostor branky! Dobrou práci odvedl Bryan Rust, jenž přihrávku jemně tečoval.
     
    58:57
    Ze středního pásma zamířil těsně vedle branky Jake Guentzel! Buffalo si po zakázaném uvolnění soupeře vzalo oddechový čas!
     
    58:44
    Michael Houser odjel na střídačku a Buffalo mí na hrací ploše už šest bruslařů! Zleva vystřelil kousek vedle pravé tyče Rasmus Dahlin.
     
    55:22
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Rasmus Ristolainen – 2 min., krosček).
     
    50:41
    Po dobré přihrávce se mezi kruhy nacházel Victor Olofsson, jehož pohotové střela mířila do branky. Jenže krásným zákrokem se prezentoval Maxime Lagacé, jenž stále drží Penguins ve vedení!
     
    36:05
    Na útočné modré čáře chyboval Chad Ruhwedel, a tak do samostatného úniku ujížděl Drake Caggiula. Ten se pokusil o kličku do forhendu, avšak Maxime Lagacé dál zůstává nepřekonaný!
     
    32:41
    Na pravé straně se nacházel osamocený Arttu Ruotsalainen, jenž okamžitě vystřeli. Domácí brankář se stihl přesunout a zasáhnout betonem. Unavená formace Penguins je příliš dlouho na ledě a na pohybu je to hned znát!
     
    31:18
    Od modré čáry vyslal tvrdou ránu Rasmus Dahlin a Maxime Lagacé ji vyrazil před sebe. Ve vyložené situaci se tak nacházel Casey Mittelstadt, jenž si na domácího brankáře ale nepřišel.
     
    30:18
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Jared McCann – 2 min., podrážení).
     
    30:05
    Mezi kruhy si najel Anders Bjork, která okamžitě mířil k levé tyči. Jenomže Maxime Lagacé se po puku natáhl a vyrážečkou zasáhl.
     
    23:46
    Nejprve se před brankou ocitl Zach Aston-Reese, jehož bekhend brankář Buffala vyrazil. Hned po něm bel v nebezpečném prostoru také Teddy Blueger, jehož dlouhá klička na překonání Michaela Housera nestačila!
    21:58 Jeff CARTER - 1:0
     
    21:58
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Po dobré aktivitě po přestávce se Tučňáci ujímají vedení! Po nepřesné přihrávce se puku za brankou chopil Frédérick Gaudreau, jenž přihrával do nebezpečné pozice. Kotouč ještě přizvedl Anders Bjork a od JEFFA CARTERA se se štěstím odrazil za bezmocného brankáře. Asistence: Frédérick Gaudreau.
     
    19:26
    Po pěkné přihrávce se sám před brankou nacházel Teddy Blueger, jenž netrefil prostor branky. Buffalo tentokrát nepokrylo nebezpečný prostor, ale mělo obrovské štěstí.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 672 diváků.
     
    14:34
    Cody Ceci předvedl špatnou rozehrávku, čímž pustil soupeře do rychlé protiakce! Ke střeleckému pokusu se dostal Dylan Cozens, jenž se dral i za dorážkou. Jenže puk se následně odrazil do brankoviště, kde pevnou lapačkou vládne Maxime Lagacé!
     
    12:49
    Elitní hráči Pittsburghu ujížděli ve dvou na jediného obránce! Sidney Crosby předal kotouč na Jakea Guentzela, jenž vystřelil ihned po ledě. Jenomže Michael Houser se výborně přesunul a černou gumu zastavil betonem!
     
    08:43
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Mattias Samuelsson – 2 min., podrážení).
     
    05:09
    Zpoza branky přihrával k levé tyči Jeff Carter, v dobré pozici se nacházel Jared McCann, ovšem Michael Houser byl u své tyče připraven.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 22. J. Carter (F. Gaudreau)


    Pittsburgh Penguins: Lagacé (D'Orio) – Letang (A), Dumoulin, Ceci, Ruhwedel, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), Zucker – F. Gaudreau, J. Carter, McCann – Sceviour, Blueger, Aston-Reese.
    Buffalo Sabres: Houser (Lekkas) – Ristolainen (A), M. Samuelsson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Bryson – Olofsson, S. Reinhart (A), Bjork – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Skinner – Caggiula, Sheahan, B. Murray.

    Rozhodčí: Garrett Rank, Corey Syvret – Kyle Flemington, Ryan Daisy

    Diváci: 4 672
    bahis siteleri