NHL
St. Louis – Minnesota 7:3 (kon.) | Colorado – Los Angeles 5:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Pátek 14.05.2021, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:37 Matthew TKACHUK - 4:1
     
    56:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a domácí vedou o tři. Na levé straně si MATTHEW TKACHUK šteloval přihrávku na spoluhráče, poslal pas mezi kruhy, Lindholm a hostující J. T. Miller a právě od jeho hole se puk odrazil do růžku Demkovy branky. Asistence: Johnny Gaudreau, Mikael Backlund.
     
    55:59
    Navíc je tu přesilovka pro Calgary, Jimmy Vesey dostal dvě minuty za faul loktem a také dvě minuty za nesportovní chování.
    55:33 Elias LINDHOLM - 3:1
     
    55:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí tým dává pojišťující gól. Po pohotovém Tkachukově sklepnutí se do sóla dostal ELIAS LINDHOLM a svůj únik zakončil přesnou střelou do horního růžku Demkovy branky – 3:1. Asistence: Matthew Tkachuk, Christopher Tanev.
     
    46:41
    Přesilovka pro Vancouver, dvě minuty za sekání dostal Johnny Gaudreau.
     
    39:41
    Ještě jedno vyloučení na straně Vancouveru, dvě minuty za hákování obdržel J. T. Miller.
    37:11 Oba celky předvedly po rychlém výpadu
     
    37:11
    Hra se bleskově přenesla na druhou stranu a po přečíslení zakončoval zcela volný Kylington. Jeho střelu z první skryl v lapačce skvělý Demko!
     
    34:11
    Je tu první vyloučení utkání, přesilovku si zahrají domácí. Dvě minuty za hákování dostal Jimmy Vesey.
    05:17 Andrew MANGIAPANE - 2:1
     
    05:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A jedno takové skončilo dalším gólem. Domácí se dostali do akce, od modré čáry nahazoval Nestěrov a dobře postavený ANDREW MANGIAPANE tečoval puk tak šikovně, že od tyčky se odrazil za Demkova záda – 2:1. Asistence: Nikita Nestěrov, Jacob Nordström.
    03:36 Rasmus ANDERSSON - 1:1
     
    03:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a je srovnáno. Po udržení se v pásmu přihrál z rohu kluziště Gaudreau, na jeho pasi si najel RASMUS ANDERSSON a z první prostřelil přemisťujícího se Demka – 1:1. Asistence: Johnny Gaudreau, Elias Lindholm.
    01:02 Matthew HIGHMORE - 0:1
     
    01:02
    Vancouver právě vstřelil branku!
    No tak to máme opravdu ostrý vstup do utkání. Hosté se vrátili do útočného pásma, puk se dostal k Boeserovi, který posunul na modrou čáru, odkud nahodil Hamonic a jeho švih dokonale tečoval MATTHEW HIGHMORE. Markström na změnu nestačil zareagovat a puk skončil pod jeho horní tyčkou. Asistence: Travis Hamonic, Brock Boeser.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 4. R. Andersson (J. Gaudreau, E. Lindholm), 6. Mangiapane (N. Nestěrov, Nordström), 56. E. Lindholm (M. Tkachuk, Ch. Tanev), 57. M. Tkachuk (J. Gaudreau, Backlund) – 2. Highmore (Hamonic, Boeser)


    Calgary Flames: Markström (Domingue) – Ch. Tanev (A), Giordano (C), R. Andersson, N. Nestěrov, Mi. Stone, Kylington – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Mangiapane, Backlund, Nordström – Dubé, D. Ryan, Lucic – B. Ritchie, Gawdin, Leivo.
    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Schmidt, Edler (A), T. Myers (A), Q. Hughes, Hamonic, Juolevi – Boeser, J. T. Miller, Highmore – Höglander, Horvat (C), Pearson – Hawryluk, Graovac, Michaelis – MacEwen, Boyd, Vesey.

    Rozhodčí: Meier, Nicholson – Brisebois, Toomey
    bahis siteleri