Kovo Praha – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Hostivař – Most 8:5 (kon.) | Letohrad – Plzeň 2:4 (kon.)
Karviná – Dobřany 2:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 1:4 (kon.)
konec
HBC Pardubice
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HBC Kladno
Sobota 15.05.2021, 16:00CROSSDOCK Extraliga
     
    Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Kladna, které dokázalo navázat na neporazitelnost a i dnes vítězí, a sice poměrem 4:1. Pardubice dostaly v úvodu třetí třetiny k dispozici hned dvě přesilovky, jenomže krátce po jejich nezužitkování přišel trest v podobě třetí inkasované branky. Domácí se ještě poté pokoušeli s výsledkem něco udělat, místo toho ještě jednou inkasovali. (17:33:40)
     
    Konec zápasu.
    44:11 PRAŽÁK - 1:4
     
    44:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí celek zkoušel hru bez brankáře neúspěšně! Na nahrávku si totiž seběhl hostující ONDŘEJ PRAŽÁK, který neměl problém s jejím trefením.
    Asistence: Tomáš Kudela.
     
    44:00
    Minuta do konce třetí třetiny.
     
    43:15
    K dalšímu zakončení se pro změnu dostal Filip, který pálil do obětavého protihráče. Další rána od modré čáry pro změnu putovala vysoko nad branku.
     
    42:33
    Před Bílým číhala prázdná branka, jenomže Čapek skvělým zákrokem pravou rukou vychytal domácího kaptina!
     
    41:32
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Tomáš Kudela – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).
     
    41:25
    Kladní nyní pouze nahazovalo na druhou stranu, kde se míček od jednoho z hráčů dostal mimo hrací plochu a znovu se tak bude vhazovat před Stárkem.
     
    41:21
    Na druhou stranu hrací plochy se nyní pokoušel dostat hostující Prokop, jenomže míček směřoval přes všechny čáry a vhazovat se bude před Čapkem.
     
    40:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá už jen poslední pětiminutovka. Domácí stále prohrávají o dvě branky, navíc do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.
     
    39:33
    Snadná práce pro brankáře Stárka, který volný míček sebral pod sebe. Následovat tak bude další vhazování, Pardubice se dlouho nedostaly k ohrožení.
     
    38:24
    Kladno znovu uspělo na vhazování, následná nahrávka o mantinel nakonec nesměřovala za červenou čáru. Soukup na dlouhou ruku zastavil míček.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
     
    37:15
    Málem se do další vyložené šance dostal hostující Soukup, který si sice řekl o nahrávku levého kruhu, jenomže mu míček uskočil daleko od hokejky.
    36:31 BARNOŠÁK - 1:3
     
    36:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! Autosklu se nepovedlo ideálně rozehrát, což vedlo k Procházkově nahrávce na DOMINKA BARNOŠÁKA, který trefil odkrytou část branky.
    Asistence: Jaroslav Procházka.
     
    36:30
    Po levém křídle navíc pláchl Schnaubelt, který ale tentokráte nevyzrál na brankáře!
     
    36:03
    Nyní pro změnu dokázal vyhodit hostující Kudela, míček se ovšem nedostal za červenou čáru. Pardubice tak momentálně kombinují, chybí tomu ale zakončení.
     
    35:20
    Nahozením z velké vzdálenosti to nyní zkoušel domácí Förstl, který trefil pouze beton brankáře. Kladno se tak po dlouhém tlaku dostalo k odpalu do bezpečí.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (František Pliml – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).
     
    34:01
    Další zakončení pro změnu obstaral obránce Novotný, který tvrdou střelou nechal vyniknout brankáře Čapka. Kladno početní nevýhodu zvládlo na jedničku.
     
    33:10
    U branky skončil na zemi hostující Šrámek, o nedovolený zákrok se ovšem nejednalo. Krátce poté jsme sledovali hodně nepřesnou nahrávku na Förstla.
     
    32:13
    Bílému se také v tomto případě povedlo uspět na vhazování a jeho celek se tak dokázal usadit kolem hostující branky, kde momentálně sledujeme kombinaci.
     
    31:29
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Jan Eitler – 2 min., vysoká hůl).
     
    31:11
    Kladenští ovšem nedokázali využít poměrně dlouhou přesilovou hru, stále tak vedou o jednu branku. Před malým momentem mířil pouze do betonu Kohout.
     
    30:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se ihned dostal na druhou stranu hrací plochy, kde se k nahrávce dostal Barnošák.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Máme za sebou také druhou třetinu, která tak trochu navázala na tu předchozí. Znovu jsme sledovali hodně vyrovnanou podívanou, která nabídla jedinou branku, o kterou se postaral hostující Soukup. Pardubice tak prohrávají o jednu trefu, přesto mají na vyrovnání ještě hodně času.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:11
    Blízko k dorážce nyní byl Schnaubelt, kterému ale míček přeci jenom utekl mimo dosah.
     
    29:00
    Minuta do konce druhé třetiny.
     
    28:49
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Petr Filip – 2 min., Úmyslné vyhození míčku ze hřiště).
     
    28:15
    Kladno se po vhazování usadilo na druhé straně a sledujeme tak poměrně dlouhou kombinaci, která zatím nepřinesla žádný střelecký pokus.
     
    27:36
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Michal Turyna – 2 min., podražení).
     
    27:25
    Kladno znovu zaměstnalo brankáře Stárka, který si tak připsal svůj jedenáctý úspěšný zákrok. Na druhé straně se pokoušel aktivně napadat Kohoutek.
     
    26:17
    Do útočného manévru se nyní zapojil také obránce Kudela, který to posléze zkoušel tvrdou střelou od modré čáry. S ní si brankář Stárek dokázal poradit.
     
    25:15
    Na krátký časový úsek se nyní domácí dostali na druhou stranu, kde ovšem moc dlouho nevydrželi a Kladnu se tak povedlo rychle přejít k brance Pardubic.
     
    24:27
    Stárek nyní musel přeci jenom zasahovat, a to hned dvakrát. Pokaždé se mu povedlo zakročit a puk navíc skončil pod ním. Na řadu tak přijde další vhazování.
    23:50 SOUKUP - 1:2
     
    23:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou podruhé v tomto duelu do vedení! Znovu jsme sledovali branku krátce po vhazování, v mezikruží měl totiž hodně času RADEK SOUKUP, kterému se povedlo trefit přesně pod břevno.
    Asistence: Jan Eitler.
     
    23:13
    Kladno pokračovalo v tlaku, při kterém se golfákem prezentoval Dědič. Jeho další rána znovu putovala vedle branky, zatím je Stárek úplně bez větší práce.
     
    22:07
    Zajímavou pozici měl krátce po vhazování hostující Dědič, jehož rána nakonec putovala vedle domácí branky a brankář Stárek tak nemusel zasahovat.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Vojtěch Kopřiva – 2 min., podražení).
     
    21:04
    Kladno se nyní nastěhovalo na druhou stranu, kde pouze operovalo u mantinelu. Zdejší prostor dokázal vyčistit domácí Novotný, který měl klid na rozehrávku.
     
    20:20
    Zpoza vlastní branky nyní mohl rozehrávat hostující Kudela, kterého ovšem obehrál protihráč. Ten posléze cpal míček před branku, kde ovšem trefil obránce.
     
    19:01
    Hra se nyní přestěhovala před brankáře Čapka, kde se posléze vhazovalo. Po vhazování zakončoval obránce Petr, který trefil pouze protihráče před sebou.
     
    18:22
    Následovalo nahození na domácí branku, jenomže puk byl tečován vysoko nad ní. Znovu je proto hra přerušena a bud se tak vhazovat ve středním pásmu.
     
    17:03
    Nyní se do úniku dostal jeden z domácích hráčů, který trefil pouze beton brankáře Čapka. Pardubice jsou v úvodu druhé třetiny hodně aktivní.
     
    16:11
    Do protiútoku se posléze dostal kapitán Bílý, který se ovšem daleko nedostal. Na druhé straně musel ven z branky Stárek, který rozehrál k mantinelu.
     
    15:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který to ihned zkoušel nástřelem na druhou stranu, jako první byl u míčku Kamenář.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nakonec přinesla dvě branky, oba celky se jednou prosadily. I tak jsme sledovali vyrovnanou podívanou, která moc vyložených šancí nepřinášela. O něco více ze hry měli domácí hráči, kteří se zatím trápí v koncovce.
     
    15:00
    První třetina skončila.
    14:32 FILIP - 1:1
     
    14:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krátce po vhazování je vyrovnáno! Po úspěšné buly měl střeleckou pozici domácí PETR FILIP, kterému se prudkou střelou povedlo prostřelit Čapka.
    Asistence: Jan Bílý.
     
    14:30
    Vyloučení v týmu HBC Kladno (Radek Soukup – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:22
    Nyní se málem do zakončení dostal domácí Kubeš.
     
    14:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    13:03
    Hosté se nyní na delší časový úsek usadili na druhé straně, jenomže k zakončení to nevedlo. Čistě byl odzbrojen Kudela a soupeř se tak žene kupředu.
     
    12:07
    Česák poté nahazoval na druhou stranu, kam posléze sám jako první přispěchal. Na druhou stranu se dostával Eitler, který prověřil brankáře Stárka.
     
    11:25
    Rozehrávka vedla na naprosto volného domácího Česáka, který poté předkládal míček k zadní tyči, kde měl složitou pozici na zakončení kolega Kohoutek.
     
    10:00
    Máme za sebou úvodní desetiminutovku tohoto zápasu, která nám zatím přinesla jedinou branku. O tu se před malým momentem postaral hostující Schnaubelt.
     
    09:11
    Slušně se rozpršelo, což utkání rozhodně prospívat nebude. Doufejme, že situace bude o něco lepší.
    08:52 SCHNAUBELT - 0:1
     
    08:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Sám na branku totiž uháněl MILAN SCHNAUBELT, který měl hodně času na zakončení, které poslal přesně nad ruku domácího brankáře Stárka.
     
    08:04
    Hezkým způsobem to provedl Kubeš, který trefil pouze beton brankáře. K odraženému předmětu se poté jako první dostal kapitán Bílý, který mířil nad branku.
     
    07:22
    Směrem dozadu to dokázal zvládnout domácí Förstl, který tak odehrál míček za vlastní branku. Při následném útoku jsme sledovali další domácí ofsajd.
     
    06:13
    Paták se pokoušel manévrem dostat za záda protihráče, což mu nakonec nevyšlo. Pardubice posléze zatlačily svého soupeře, k ničemu to ale nevedlo.
     
    05:33
    Stárek nyní podržel míček ve své lapačce a bude se znovu vhazovat.
     
    05:01
    Česák se zbavil napadajícího protihráče a jeho celek se tak dostával na druhou stranu, kde se ke střeleckému pokusu nakonec prodral útočník Strouhal.
     
    04:03
    Pardubice to zkoušely nástřelem od modré čáry, kterým se prezentoval obránce Školoudík. Ten ovšem pálil vysoko nad branku, Čapek tak nemusel zasahovat.
     
    03:16
    Pardubice to zkoušely přes levou stranu, odkud do pásma soupeře pouze nahazoval míček domácí Förstl. Kladno ovšem rozehrálo přes všechny čáry.
     
    02:01
    Po souboji u levého mantinelu skončil na zemi jeden z domácích, sudí proto musel hru znovu přerušit. Posléze se tak bude vhazovat před brankářem Autoskla.
     
    01:11
    Kladno se po vhazování usadilo kolem branky, kde nakonec poprvé zakončovalo. Na druhou stranu si to po pravém křídle namířil domácí Kubeš.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se ihned prodral na druhou stranu hrací plochy, kde Filip omylem zboural branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Foršt) – Filip, Kopřiva, Krejčí, Novotný (A), Školoudík, Turyna, Zajíček – Bílý (C), Česák, Forstl, Kohoutek, Kubeš, Langr, Moravec, Staněk, Strouhal, Šimek, Král, Janeček

    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Dědič (A), Hrabar, Kamenář, Kudela, Pliml (C), Soukup (A) – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šrámek, J. Teinitzer, M. Teinitzer, Zdrůbecký

    Rozhodčí: Záhora, Kettner.
     
    Dnešní utkání by mělo slibovat vyrovnanou podívanou, alespoň o tom hovoří postavení v tabulce. Pardubice mají na svém kontě osmnáct bodů, což momentálně stačí na druhou pozici tabulky. Pardubice během sedmi zápasů prohráli jedinkrát, na vedoucí Kert Park tak momentálně ztrácí pouhé dva body. Na opačné straně se představí nevyzpytatelné Kladno, které naopak okupuje třetí pozici, jenomže má o dva zápasy méně. Kladno tak na svého dnešního soupeře ztrácí tři body, v případě dvou výher by se před něj dostalo. Kladno letos ještě ani jednou neprohrálo, na svém kontě má pět výher v řadě, v minulém kole doslova rozstřílel sedmý Most.
     
    Hokejbalová CROSSDOCK Extraliga konečně zažila svůj restart a my se dočkáme souboje mezi HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice a HBC Kladno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Filip (Bílý) – 9. Schnaubelt, 24. Soukup (Eitler), 37. Barnošák (Procházka), 45. Pražák (Kudela)


    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Filip, Kopřiva, Krejčí, Novotný (A), Školoudík, Turyna, Zajíček – Bílý (C), Česák, Forstl, Kohoutek, Kubeš, Langr, Moravec, Staněk, Strouhal, Šimek, Král, Janeček
    HBC Kladno: Čapek (Jirotka) – Dědič (A), Hrabar, Kamenář, Kudela, Pliml (C), Soukup (A) – Barnošák, Eitler, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šrámek, J. Teinitzer, M. Teinitzer, Zdrůbecký

    Rozhodčí: Záhora, Kettner
    bahis siteleri