Kovo Praha – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Hostivař – Most 8:5 (kon.) | Letohrad – Plzeň 2:4 (kon.)
Karviná – Dobřany 2:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 1:4 (kon.)
konec
HBC Hostivař
8:5 (4:1, 1:2, 3:2)
HBC Most
Sobota 15.05.2021, 11:00 • Koma aréna, Praha-Hostivař • CROSSDOCK Extraliga
     
    Ode mne je to z Hostivaře vše. Hezký víkend přeje Richard Wagner. (12:56:56)
     
    Hostivaři se povedla premiéra v nové aréně, kterou okořenil hattrickem Jan Čejka. Most bojoval, dostal se několikrát do kontaktu, ale domácím se povedlo vždy najít rychlou odpověď.

    Utkání sledovalo za plotem arény i několik desítek nadšených fanoušků, kteří zápasu vytvořili atmosféru, která nám všem tuze chybí.
     
    Konec zápasu.
     
    44:30
    Hostivař v poklidu kombinuje, Most nyní ale domácí snažení přerušil dlouhým odpalem. Zápas se chýlí ke konci.
     
    43:41
    Pražský celek v poklidu kombinuje a nakonec přišla rána z osy, kterou měl na svědomí Daniel Dušák. Leoš Gerlich však bravurně zasáhl.
     
    42:52
    Vyloučení v týmu HBC Most (Krajíček – 2 min., hákování).
     
    42:43
    Sražené zakončení Pavla Krajíčka doskákalo k Adamu Drožovi, který z otočky trefil jen klečícího Lukáše Novotného.
     
    42:13
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Zřejmě definitivní razítko na domácí premiéru Hostivaře v nové aréně dává JIŘÍ VANIŠ. Po nahrávce Jana Čejky vypálil z levého křídla technickou střelu, která zacinkala na tyč a spadla za Gerlichova záda. Asistence: Jan Čejka.
     
    41:47
    Jaroslav Šimeček vypálil od modré čáry a Lukáš Novotný byl včas na zemi, aby míček bezpečně vykopl do rohu.
     
    40:33
    Michal Potekhin prosvištěl po pravém křídle a na úrovni kruhu vypálil. Jeho střelu ale mostecký brankář dokázal vyrazit. Domácí jsou nyní lehce na koni a nechtějí Most pustit znovu do kontaktu.
     
    39:44
    Hostivař právě vstřelila branku!
    V mostecké obraně se otevřelo okno, do něhož nevletěl holub, ale domácí letka. Jiří Vaniš podal před Leošem Gerlichem přihrávku vedle běžícímu JANU ČEJKOVI, který snadným plácnutím do prázdné klece dovršil hattrick. Asistence: Jiří Vaniš.
     
    39:38
    Po dobré kombinaci stál před brankou Marek Kalaš, který obdržel přihrávku a byl před skoro prázdnou brankou, ale v poslední chvíli mu utekl míček.
     
    39:04
    Hosté se tlačí na hostivařskou klec, domácí ale zatím odolávají. Na hřišti přibylo osobních soubojů.
     
    37:54
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši znovu snižují a dostávají se do kontaktu. Po buly dostal přes prsty Jan Fišer. Hosté toho využili, ZBYŠEK KASTNER dostal nabito na vrchol levého kruhu a parádní dělovkou do horního růžku nedal Lukášovi Novotnému šanci. Asistence: Milan Janák a Pavel Krajíček.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (Čejka – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:44
    Jan Čejka vypálil a Leoš Gerlich vytáhl vynikající zákrok lapačkou. Po další kombinaci mohl pálit Jiří Vaniš, ale jeho snažení zhatil faul Jana Čejky.
     
    37:07
    Znovu v šanci Adam Drož, který byl zcela sám před Lukášem Novotným, ale ten se dokázal roztáhnout a vytasit skvělý zákrok.
     
    36:12
    Martin Konečný vypálil od modré, ale netrefil se v zařízení. Do brejku se hnal Adam Drož, ale u vysokého balonku byl první Lukáš Novotný.
     
    35:41
    Samuel Kucharčík se procpal přes modrou čáru a na kruhu vystřelil. Leoš Gerlich ale dobře vyjel a zakončení zneškodnil. Následně ještě podržel v náručí ránu z levého kruhu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Potekhin (Urbanec), 11. Kucharčík (Potekhin, Davídek), 11. Malina (Vaniš, Čejka), 13. Potekhin (Macek), 25. Čejka (TS), 36. Čejka, 40. Čejka (Vaniš), 43. Vaniš (Čejka) – 14. Rejthar (Šimeček, Chyba), 22. Šimeček (Rameš), 30. Drož, 32. Singer (Šimeček, Krajíček), 38. Kastner (Janák, Krajíček)


    HBC Hostivař: Luk. Novotný (Štoural) – Dušák, Konečný, Macek, Lub. Novotný, Kučera, Davídek, Fic – Brož (A), Vaniš, Lhota, Hroch, Kucharčík, Malina, Vosátka, Píša (C), Potechin, Urbanec, Kalaš, Čejka (A), Fišer
    HBC Most: Svoboda (16. Gerlich) – Rejthar, Janák (C), Kasner, Chyba (A) – Singer, Drož, Krajíček, Šimeček, Rameš, D. Hnízdil, Lipert, Markytán,

    Rozhodčí: Cícha, Danylec
    bahis siteleri