Kovo Praha – Ústí n/L 1:4 (kon.) | Hostivař – Most 8:5 (kon.) | Letohrad – Plzeň 2:4 (kon.)
Karviná – Dobřany 2:1 (kon.) | Pardubice – Kladno 1:4 (kon.)
konec
HBC Hostivař
8:5 (4:1, 1:2, 3:2)
HBC Most
Sobota 15.05.2021, 11:00 • Koma aréna, Praha-Hostivař • CROSSDOCK Extraliga
     
    42:52
    Vyloučení v týmu HBC Most (Krajíček – 2 min., hákování).
     
    42:13
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Zřejmě definitivní razítko na domácí premiéru Hostivaře v nové aréně dává JIŘÍ VANIŠ. Po nahrávce Jana Čejky vypálil z levého křídla technickou střelu, která zacinkala na tyč a spadla za Gerlichova záda. Asistence: Jan Čejka.
     
    39:44
    Hostivař právě vstřelila branku!
    V mostecké obraně se otevřelo okno, do něhož nevletěl holub, ale domácí letka. Jiří Vaniš podal před Leošem Gerlichem přihrávku vedle běžícímu JANU ČEJKOVI, který snadným plácnutím do prázdné klece dovršil hattrick. Asistence: Jiří Vaniš.
     
    37:54
    Most právě vstřelil branku!
    Severočeši znovu snižují a dostávají se do kontaktu. Po buly dostal přes prsty Jan Fišer. Hosté toho využili, ZBYŠEK KASTNER dostal nabito na vrchol levého kruhu a parádní dělovkou do horního růžku nedal Lukášovi Novotnému šanci. Asistence: Milan Janák a Pavel Krajíček.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (Čejka – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:07
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražský celek odpověděl na mostecký kontaktní gól velice brzy. Soupeře dostal pod tlak a JAN ČEJKA poté vypálil z prostoru pravého kruhu a utemoval míček přesně pod horní tyč. Bez asistence.
     
    31:11
    Most právě vstřelil branku!
    Je co skončilo hostům oslabení, je to jen o gól! Skvělá kombinace hostů vedla k tomu, že Jaroslav Šimeček vymíchal domácí obranu a předložil JIŘÍMU SINGEROVI přihrávku doslova a do písmene do prázdné branky. Most je tak velmi blízko k srovnání. Asistence: Jaroslav Šimeček a Pavel Krajíček.
     
    29:39
    Most právě vstřelil branku!
    V oslabení se Mostu povedlo snížit. Po dalším zastavením útoku se do samostatného úniku dostal ADAM DROŽ, který si rozpohyboval brankáře Lukáše Novotného a zavěsil přímo nad jeho betony. Bez asistence.
     
    29:03
    Vyloučení v týmu HBC Most (Singer – 2 min., krosček).
     
    27:17
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (Fišer – 2 min., držení protihráče).
     
    25:30
    Opět sehrávka na modrou a další Martykánův nápřah. Míček tentokrát letěl přesně do vinglu, ale tam se objevila bryskní vyrážečka letos debutujícího Lukáše Novotného!
     
    25:16
    Pavel Krajíček se ocitl na ploše a byl poměrně otřesen. Jan Čejka se provinil vysokou holí a je tu další přesilovka.
     
    24:12
    Hostivař právě vstřelila branku!
    K exekuci se postavil JAN ČEJKA, který s rozvahou zamíchal s míčkem a uklidil jej pod horní tyč. Gólman Leoš Gerlich byl bez nároku na zásah.
     
    24:12
    Vyloučení v týmu HBC Most (Chyba – Trestné střílení, podražení).
     
    21:55
    Most právě vstřelil branku!
    Poprvé vidíme gól i ve druhé třetině. Po nahrávce Ladislava Rameše se opřel do míčku JAROSLAV ŠIMEČEK, jehož střela z levé strany dokonale opařila brankáře Lukáše Novotného. Asistence: Ladislav Rameš.
     
    20:07
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (Konečný – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Most (Hnízdil – 2 min., hrubost).
     
    19:38
    Střelu Jiřího Vaniše dokázal Leoš Gerlich nadvakrát zkrotit. Před brankou čistil prostor Luboš Novotný, který sekl do gólmana a vznikla mela, z níž pramení další tresty. Luboš Novotný dostává trest za sekání a hrubost, hostující Milan Janák vyfasoval dvojku za hrubost.
     
    17:37
    Jan Fišer vyvezl míček, za modrou jej podrazil Jiří Singer a i Most bude mít hráče na trestné lavici.
     
    17:06
    Hostivaři se povedlo udržet mostecké střelce mimo zakončení, ale vzápětí je vyloučen Tomáš Fic za podražení. Hostivař hraje ve třech.
     
    16:18
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (hráčská lavice – 2 min., příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Kucharčík.
     
    13:57
    Most právě vstřelil branku!
    Tak i hosté zpod Krušných hor se prosazují a využívají přesilovku. Po hezké spolupráci Jaroslava Šimečka s Tomášem Chybou se perdou z levé strany prosadil DAVID REJTHAR. Asistence: Jaroslav Šimeček a Tomáš Chyba.
     
    13:33
    Jiří Singer se uvolnil a zezadu jej sekl Otto Urbanec. Učebnicová sekyra a další dvouminutový trest.
     
    12:02
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražský tým teď svého soupeře doslova decimuje. Gólman Dominik Svoboda byl pod palbou a nakonec neodolal. Filip Macek vypálil, mostecký brankář předvedl zákrok a z dorážky se nemýlil MICHAL POTEKHIN. Asistence: Filip Macek.
     
    10:59
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Vzápětí se Hostivaři povedlo znovu skórovat. Jiří Vaniš po parádní spolupráci s Janem Čejkou vytáhl brankáře, aby následně nabil za sebe do tandemu Marcelovi Malinovi, jenž vyslal parádní dělovku přímo pod horní tyč. Dominik Svoboda byl bez šance. Asistence: Jiří Vaniš a Jan Čejka.
     
    10:27
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Pražský celek se ujímá dvoubrankového vedení. V přesilovce nabil Michal Potekhin SAMUELOVI KUCHARČÍKOVI, který zblízka nedal hostujícímu muži s maskou šanci. Asistence: Michal Potekhin a Milan Davídek.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu HBC Most (Rameš – 2 min., napadení).
     
    08:16
    Vyloučení v týmu HBC Hostivař (Fišer – 2 min., vysoká hůl).
    Vyloučení v týmu HBC Most (Kastner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:19
    Domácí Samuel Kucharčík byl vyloučen za podražení. Je tu tedy další přesilovka.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu HBC Most (Šimeček – 2 min., podražení).
     
    03:09
    Snadný zákrok pro Lukáše Novotného. Ještě předtím se však nedovoleným bráněním provinil Martin Davídek.
     
    01:17
    Hostivař právě vstřelila branku!
    Hned po minutě a čtvrt se domácí prosazují. Na úrovni pravého bodu pro vhazování se uvolnil po přihrávce Otta Urbance MICHAL POTEKHIN, jehož zakončení šlo přesně nad lapačku brankáře Svobody. Asistence: Otto Urbanec.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Potekhin (Urbanec), 11. Kucharčík (Potekhin, Davídek), 11. Malina (Vaniš, Čejka), 13. Potekhin (Macek), 25. Čejka (TS), 36. Čejka, 40. Čejka (Vaniš), 43. Vaniš (Čejka) – 14. Rejthar (Šimeček, Chyba), 22. Šimeček (Rameš), 30. Drož, 32. Singer (Šimeček, Krajíček), 38. Kastner (Janák, Krajíček)


    HBC Hostivař: Luk. Novotný (Štoural) – Dušák, Konečný, Macek, Lub. Novotný, Kučera, Davídek, Fic – Brož (A), Vaniš, Lhota, Hroch, Kucharčík, Malina, Vosátka, Píša (C), Potechin, Urbanec, Kalaš, Čejka (A), Fišer
    HBC Most: Svoboda (16. Gerlich) – Rejthar, Janák (C), Kasner, Chyba (A) – Singer, Drož, Krajíček, Šimeček, Rameš, D. Hnízdil, Lipert, Markytán,

    Rozhodčí: Cícha, Danylec
    bahis siteleri