Rusko – Česko cz 4:3 (kon.) | Německo – Itálie 9:4 (kon.) | Bělorusko – Slovensko 2:5 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 0:2 (kon.)
konec
Rusko
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Česko
Pátek 21.05.2021, 15:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Michail GRIGORENKO - 4:3
     
    59:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MICHAIL GRIGORENKO, který při svém nájezdu ze strany naprosto přesně a pohotově trefil pravý horní roh Hrubcovy branky. Těsně před koncem tak posílá Rusy do vedení. Asistence: Ivan Provorov.
    57:23 Dominik KUBALÍK - 3:3
     
    57:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, Češi využívají přesilovku! Jan Kovář poslal kotouč od zadního hrazení na modrou čáru. Filip Hronek pak vyzval k ráně DOMINIKA KUBALÍKA, jehož dělovka bez přípravy se otřela o brusli bránícího Arťoma Zuba a skončila v horním růžku! Asistence: Filip Hronek, Jan Kovář.
    45:28 Alexandr BARABANOV - 3:2
     
    45:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    K volnému puku v mezikruží se po nepovedené rozehrávce Radila dostal ALEXANDR BARABANOV, který si počkal na správnou chvíli a trefil volný prostor pod Hrubcovou vyrážečkou. Asistence: Dmitrij Voronkov.
    37:53 Jakub VRÁNA - 2:2
     
    37:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dominik Kubalík přesnou přihrávkou našel svého spoluhráče JAKUBA VRÁNU, který proměnil samostatný únik střelou k levé tyči! Asistence: Dominik Kubalík, Libor Hájek.
    35:27 Arťom ŠVEC-ROGOVOJ - 2:1
     
    35:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná si ve vlastním oslabení bere zpět ztracený náskok. Češi se nedohodli na útočné modré čáře a Vladislav Kameněv otočil hru. Nakonec si skvěle počkal na ARŤOMA ŠVECE-ROGOVOJE, kterému poslal kotouč do jízdy. Švec-Rogovoj pak v úniku propálil Šimona Hrubce pod břevno. Asistence: Vladislav Kameněv.
    09:26 Jakub FLEK - 1:1
    09:26 Jakub FLEK - 1:1
     
    09:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Špaček získal puk ve vlastním pásmu a posunul ho na JAKUBA FLEKA, který svou přesnou ránu procpal mezi ruku a tělo ruského brankáře. Zakončil tak povedený únik dvou na jednoho po chybě Provorova. Asistence: Michael Špaček.
    04:16 Anton BURDASOV - 1:0
     
    04:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přesilovou hru zvládli využít v její poslední sekundě! Kotouč rychle putoval napříč českým obranným pásmem, až dostal do levého kruhu nabito ANTON BURDASOV, který nic nevymýšlel a povedenou střelou pod horní tyčku nedal Hrubcovi šanci. Asistence: Ivan Morozov, Michail Grigorenko.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Belák

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 5. Burdasov (Ivan Morozov, Grigorenko), 36. Švec-Rogovoj (Kameněv), 46. Barabanov (Voronkov), 60. Grigorenko (Provorov) – 10. Flek (Špaček), 38. J. Vrána (D. Kubalík, Hájek), 58. D. Kubalík (Hronek, Jan Kovář)


    Rusko: Samonov (Bočarov) – Zub, Zadorov, Gavrikov (A), Provorov, Ožiganov, Rafikov, Dronov – Okulov, Šalunov, Barabanov – P. Karnauchov, Grigorenko, Slepyšev (C) – Ivan Morozov, Burdasov (A), E. Galimov – Timkin, Švec-Rogovoj, Kameněv – Voronkov.
    Česko: Hrubec (Will) – D. Musil, Hronek (A), Hájek, Moravčík, Šulák, Vitásek, D. Sklenička – D. Kubalík, Jan Kovář (C), J. Vrána – Chytil, T. Zohorna (A), Zadina – Sekáč, R. Hanzl, Radil – Smejkal, A. Musil, Flek – Špaček.

    Rozhodčí: Bjork, Nord – Kroyer, Lundgren
    bahis siteleri