Rusko – Česko cz 4:3 (kon.) | Německo – Itálie 9:4 (kon.) | Bělorusko – Slovensko 2:5 (kon.)
Kanada – Lotyšsko 0:2 (kon.)
konec
Německo
9:4 (2:2, 5:0, 2:2)
Itálie
Pátek 21.05.2021, 15:15 • Arena Riga • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:41 Leonhard PFÖDERL - 9:4
     
    48:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Těsně po vypršení přesilové hry se však Němci prosazují! Trefil se LEONHARD PFÖDERL, který dostal nabito do střeleckého slotu od Marcela Noebelse a střelou z volej zamířil mezi betony gólmana. Asistence: Marcel Noebels, Lukas Reichel.
    44:06 Daniel FRANK - 8:4
     
    44:06
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak pozor, máme tu další branku Itálie. Bílí chtěli kombinovat, ale Bardarovu přihrávku zblokovala německá obrana. Avšak přímo na hůl DANIELA FRANKA, který následně vymetl šibenici německé svatyně. Asistence: Luca Frigo.
    43:22 Anthony BARDARO - 8:3
     
    43:22
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italové ale přece jenom využívají přesilovku a snižují. Po kombinaci, kterou trochu zbrzdila těla obránců, se puk dostal na hůl ANTHONYHO BARDARY, který měl před sebou takřka prázdnou branku a neměl problém zasunout. Asistence: Ivan Deluca.
    42:52 Matthias PLACHTA - 8:2
     
    42:52
    Německo právě vstřelilo branku!
    Nádherně vyřešená akce dva na jednoho a osmý gól pro Německo! Frederik Tiffels nádherně žabičkou našel MATTHIASE PLACHTU a ten nekompromisně zakončil z první. Asistence: Frederik Tiffels, Korbinian Holzer.
    38:35 Marcel NOEBELS - 7:2
     
    38:35
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německo drtí svého soupeře! Po krásné kombinaci Leonhard Pföderl s MARCELEM NOEBELSEM končí puk za bezmocným Faziem, když druhý jmenovaný měl již snadnou práci poslat touš do branky. Asistence: Leonhard Pföderl, Lukas Reichel.
    37:52 Lukas REICHEL - 6:2
     
    37:52
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci přidávají další branku a postarali se o ni mladíčci! Moritz Seider zavezl kotouč do pásma a hledal spoluhráče před brankou, italský obránce Hochkofler však puk zastavil. Avšak nešťastně. Přímo na hůl LUKASE REICHLA, který zapisuje první gól na dospělém mistrovství světa. Asistence: Moritz Seider.
    35:13 Marcel NOEBELS - 5:2
     
    35:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Další branka Německa, které odskakuje už na rozdíl tří branek. Leonhard Pföderl zavezl kotouč do pásma, kde se kotouč dostal k Jonasi Müllerovi. A po jeho střele se puk odrazil k MARCELU NOEBELSOVI, který i přes akrobatickou snahu brankáře nakonec skóruje. Asistence: Jonas Müller, Leonhard Pföderl.
    27:47 Frederik TIFFELS - 4:2
     
    27:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Rychle využitá přesilovka Němců! Po pěkné kombinaci se kotouč dostal před brankou na neobsazeného FREDERIKA TIFFELSE, který měl lehkou práci. Překonat ležícího brankáře a to se mu povedlo. Asistence: Markus Eisenschmid, Matthias Plachta.
    24:23 Tobias RIEDER - 3:2
     
    24:23
    Německo právě vstřelilo branku!
    Německý tlak nakonec ale končí gólem. Individuálně se skvěle prosadil Tom Kühnhackl přes tři hráče a přihrál TOBIASI RIEDEROVI, který bekhendem překonal italského gólmana. Němci si berou své vedení zpět. Asistence: Tom Kühnhackl a Nicolas Krämmer.
    18:44 Moritz MÜLLER - 2:2
     
    18:44
    Německo právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno. To je divočina! A jako správný kapitán se o branku postaral MORITZ MÜLLER, kterého našel zpoza branky Markus Eisenschmid krásnou přihrávkou na volej! Asistence: Markus Eisenschmid.
    18:07 Luca FRIGO - 1:2
     
    18:07
    Itálie právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Italové rychle otáčejí skóre! LUCA FRIGO si dobře stoupl před branku ve chvíli, kdy se Marco Magnabosco dostal k odraženému kotouči u kruhu a vypálil ho na branku. Pro prvního jmenovaného již nebyl problém touš dorazit. Asistence: Marco Magnabosco a Anthony Bardaro.
    17:42 Alex PETAN - 1:1
     
    17:42
    Itálie právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno, defenzíva Německa se nedokázala srovnat a Miceli vyrazil do přečíslení s ALEXEM PETANEM, který dokázal střelou z voleje překonat brankáře a srovnat. Asistence: Angelo Miceli.
    15:56 Tom KÜHNHACKL - 1:0
     
    15:56
    Německo právě vstřelilo branku!
    Špatná rozehrávka musí teď Italy neskutečně mrzet. Nicolas Krämmer totiž vypíchl kotouč italskému obránci přímo na před brankou projíždějícího TOMA KÜHNHACKLA, který bekhendem našel horní růžek. Německá čtyřiatřicítka střílí úvodní branku dnešního duelu a celé skupiny B. Asistence: Nicolas Krämmer.

    Jiří Michal

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 16. Kühnhackl (Krämmer), 19. M. Müller (Eisenschmid), 25. Rieder (Kühnhackl, Krämmer), 28. Tiffels (Eisenschmid, Plachta), 36. Noebels (J. Müller, Pföderl), 38. Reichel (Seider), 39. Noebels (Pföderl, Reichel), 43. Plachta (Tiffels, Holzer), 49. Pföderl (Noebels, Reichel) – 18. Petan (Miceli), 19. Frigo (Magnabosco, Bardaro), 44. Bardaro (Deluca), 45. Frank (Frigo)


    Německo: Brückmann (Niederberger) – Seider, M. Müller (C), Holzer (A), Brandt, Nowak, Wagner, Gawanke, J. Müller – Rieder, Krämmer, Kühnhackl – Pföderl, Noebels (A), Reichel – Eisenschmid, Loibl, Plachta – Tiffels, Kastner, Bergmann.
    Itálie: Fazio (Fadani) – Hochkofler, Casetti, Spornberger, Glira, Pietroniro, Marchetti, Soracreppa, Gios – Miceli, Petan (A), Frank (C) – Deluca, Rosa, Giliati – Magnabosco, Bardaro, Frigo (A) – Galimberti, Andergassen, Pitschieler.

    Rozhodčí: Bruggeman (USA), Fraňo (CZE) – McCrank (CAN), Oliver (USA)
    bahis siteleri