Velká Británie – Slovensko 1:2 (kon.) | Norsko – Itálie 4:1 (kon.) | Švédsko – Bělorusko 0:1 (kon.)
Kazachstán – Finsko 2:1 (3:1 po s.n.) | Dánsko – Švýcarsko 0:1 (kon.) | Kanada – USA 1:5 (kon.)
konec
Velká Británie
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Slovensko
Neděle 23.05.2021, 11:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Britové si málem vstřelili vlastní gól
     
    59:51
    Ben O'Connor ze středního pásma přihrával směrem dozadu, přihrávka ale spoluhráče nenašla, naopak málem skončila v jeho vlastní brance.
    59:40 O'Connorovu stželu vyrazil Hudáček betonem
     
    59:40
    Na levý kruh dostal nahrávku Ben O'Connor a mohl zápas rozhodnout. Namířil z nápřahu jen do betonu Hudáčka.
     
    58:30
    Ben Bowns se vydává na střídačku a jeho tým to zkusí v šesti.
    50:50 Lantoši nedorazil Hrivikovu přihrávku do odkryté části branky
     
    50:50
    Marek Hrivík se v rychlosti protáhl kolem soupeřova obránce a v pádu posunul puk na Róberta Lantošiho, ten ale z bezprosrtřední blízkosti minul branku.
     
    50:29
    Vyloučení v týmu Velká Británie (David Phillips – 2 min., podrážení).
     
    46:00
    Slováci ujížděli do brejku 3 na 2 a Slafkovský se zkoušel natlačit před branku, na zakončení už však byl příliš blízko Bownsovi.
    36:14 Dvě velké šance Slovenska
     
    36:14
    Dvě obří šance Slovenska. Matúš Sukeľ se nejprve dostal do zakončení mezi kruhy, to ještě stihl zasáhnout Ben Bowns, na střelu Juraje Slafkovského už byl krátký, puk ale letěl vedle branky.
    28:11 Perliniho rána Hudáčka nepřekvapila
     
    28:11
    Luke Ferrara zpoza branky přihrával Brettu Perlinimu, který z první pořádně prověřil Hudáčkovu pozornost. Slovenský brankář zasahoval nadvakrát, protože tvrdou střelu nejprve jen vyrazil před sebe.
     
    27:44
    Máme tu první přesilovku zápasu. Peter Cehlárik nedovolená bránil soupeři ve vlastním útočném pásmu a jde na trestnou lavici.
    26:46 Hudáček musel zasahovat proti Daviesově střele
     
    26:46
    Rychlá britská akce a Július Hudáček se zapotil. Benjamin Davies dostal parádní nahrávku na pravý kruh, kde byl úplně sám, ale bývalý brankář Pardubic dokázal udržet vedení svého týmu.
    24:42 Róbert LANTOŠI - 1:2
     
    24:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Cehlárik ve středním pásmu vybojoval puk pro RÓBERTA LANTOŠIHO, který využil volného prostoru a po lehkém přibrzdění přesně trefil volné místo v Bownsově síti. Asistence: Peter Cehlárik
    22:03 Liam KIRK - 1:1
     
    22:03
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Na úvod druhé dvacetiminutovky tu máme překvapivě vyrovnaný stav. Od modré čáry vypálil Mark Richardson, jeho pokus se dostal před branku pro volného Bretta Perliniho, jež z otočky ještě nenasměroval puk do sítě. Výrazně úspěšnější byl LIAM KIRK, který dokázal prázdnou branku trefit. Asistence: Brett Perlini, Mark Richardson.
     
    20:01
    Slovenský tým se odhodlal ke změně v brankovišti. Branislav Konrád, který se už v závěru první třetiny držel za pravou nohu, má problém s pravým tříslem, a tak se do brankoviště vydal Július Hudáček.
     
    19:59
    Brendan Connolly trochu zbytečně atakoval slovenského Krištofa tvrdým hitem. Poté se strhla menší šarvátka.
    18:55 Lantošiho zakončení proletělo těsně vedle Bownsovy brány
     
    18:55
    Marek Hrivík ujížděl s pukem do přečíslení 2 na 1, jeho spoluhráč Róbert Lantoši ovšem z první vystřelil mimo britskou branku!
    11:52 Hrivík v dobré pozici nemířil přesně
     
    11:52
    Do obří šance se dostal Marek Hrivík, na kterého doslova zírala prázdná branka, ale slovenský forvard ji nedokázal trefit.
    09:36 Z nadějné akce Ferrara nakonec nic nevytěžil
     
    09:36
    Do samostatného úniku se dostal Luke Ferrara, za slovenskou obranou ale nedokázal nic vymyslet a nedostal se ani k zakončení.
    00:25 Marek HRIVÍK - 0:1
     
    00:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci hned v úvodu zavřeli svého soupeře a slaví úvodní branku zápasu. Po dvou zblokovaných střelách se nepovedlo Britům vyhodit, Róbert Lantoši udělal výbornou práci napadáním a předložil puk na střed pásma pro MARKA HRIVÍKA, který puk poslal k pravé tyčce britské branky. Asistence: Róbert Lantoši.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Černý

    Dominik Dubovči

    Branky a nahrávky: 23. Kirk (Perlini, Richardson) – 1. Hrivík (Lantoši), 25. Lantoši (Cehlárik)


    Velká Británie: Bowns (Whistle) – Richardson (A), Tetlow, D. Phillips, O'Connor, Ehrhardt, Clements, Swindlehurst – Hammond, Dowd (A), Lake – Perlini, Kirk, Connolly – Lachowicz, Duggan, Betteridge – Davies, Myers, Ferrara – J. Phillips (C).
    Slovensko: Konrád (21. J. Hudáček) – Gernát, Rosandić, Nemec, Ďaloga (C), Jánošík, Grman, Kňažko, Gachulinec – Lantoši, Hrivík (A), Cehlárik (A) – Skalický, Krištof, Pospíšil – Miloš Roman, Studenič, Faško-Rudáš – Sukeľ, Liška, Slafkovský.

    Rozhodčí: Fraňo, Gouin – Constanstineu, Oliver
    bahis siteleri