Velká Británie – Dánsko 2:3 (po pr.) | USA – Kazachstán 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 0:7 (kon.)
Finsko – Norsko 5:2 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:1 (0:1, 2:0, 2:0) Stav série: 2:3
Tampa Bay Lightning
Úterý 25.05.2021, 02:00 • BB&T Center, Sunrise • Play-off NHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Maroon tedy ještě fasuje 2+10 za krosček. Spolu s ním je vyloučen Coleman za hrubost a z Floridy Montour za krosček. Oba obdrželi klasické menší tresty na dvě minuty.
    59:45 Frank VATRANO - 4:1
     
    59:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Florida znovu vyvezla puk do středního pásma. FRANK VATRANO dostal kotouč na útočnou modrou a už se nerozpakoval, poslal jej rovnou do prázdné brány a pečetí výhru Floridy na 4:1! Asistence: Patric Hörnqvist.
     
    59:30
    Panteři již několikrát vyvezli puk ze svého pásma, zatím se jim ale nedaří nasměrovat ho do již odkryté klece. Kučerov z pravého kruhu v obrovské šanci nepropálil skvěle se přesunuvšího Knighta!
     
    57:59
    Je to tak, Tampa hraje v šesti bez gólmana a Knight zastavil ránu Kučerova z levé strany, aréna naprosto šílí nadšením.
     
    53:05
    Sam Bennett se dostal do dobré pozice, kdy střílel z pravého kruhu na přední tyč. Vasilevského vyrážečka byla ale rychlejší.
     
    51:16
    Jonathan Huberdeau šel nyní do situace dva na jednoho společně s Tippettem. Rozhodl se vzít odpovědnost na svá bedra. Rána z pravého kruhu na přední tyč Vasilevského nepřekvapila.
     
    48:20
    Jonathan Huberdeau šel nyní sám na Vasilevského, kterému udělal bekhendovou kličku, brankář Tampy ji však ustál a parádně zasáhl!
    40:35 Patric HÖRNQVIST - 3:1
     
    40:35
    Florida právě vstřelila branku!
    A přesilovka je využita a Florida jde do dvoubrankového trháku! Huberdeau přihrál z levého kruhu rychle na pravý a blesková rána Barkova trefila před bránou klečícího PATRICA HÖRNQVISTA, od nějž se puk odrazil do sítě, Vasilevskij byl naprosto bez šance! Asistence: Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau.
     
    39:01
    Luke Schenn už pyká na trestné lavici, kde si přinejlepším pobyde celé dvě minuty, které obdržel za držení. Trest by se mu přenesl i do třetí části.
    36:55 Mason MARCHMENT - 2:1
     
    36:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida krátce před koncem druhé třetiny otáčí skóre! Barkov zavezl kotouč za bránu, kam na sebe nalákal tři hráče. Následně poslal kotouč mezi kruhy a MASON MARCHMENT se tvrdou ranou k pravé tyči nemýlil – 2:1 pro Floridu! Asistence: Aleksander Barkov, MacKenzie Weegar.
     
    36:33
    Sudí branku neuznávají právě kvůli tomu, že Yanni Gourde atakoval brankáře Knighta v brankovišti. Pokračujeme tedy za stavu 1:1.
     
    36:33
    Tohle bude ještě zajímavé! Knight spadl po dorážce Yanniho Gourda s pukem za brankovou čáru a bude velice důležité, kdy sudí pískl, protože pokud by to bylo předtím, než rozhodčí přerušil, byl by to gól pro Tampu. Celá situace putuje ke konzultaci u videa.
     
    28:37
    Brandon Montour měl obrovskou šanci, když se k němu puk najednou odrazil do mezikruží. Svou ránu namířil mezi tyče, ale Andrej Vasilevskij skvěle zasáhl lapačkou!
    26:19 MacKenzie WEEGAR - 1:1
     
    26:19
    Florida právě vstřelila branku!
    Téměř v polovině utkání máme srovnáno! MACKENZIE WEEGAR dostal krátce po vhazování kotouč na vrchol pravého kruhu. Svou ránu otřel o rameno Vasilevského a poslal touš na přední tyči těsně pod břevnem do sítě – 1:1! Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Bennett.
     
    25:27
    Hra má poměrně zběsilé tempo. Obrovskou šanci měl teď na čepeli Patric Hörnqvist, jenž střílel z prostoru mezi kruhy ve chvíli, kdy byl Andrej Vasilevskij rozhozen, přesto jej nedokázal překonat!
     
    24:27
    Kučerov šel s Palátem do situace dva na jednoho! První jmenovaný však prováhal ideální čas k přihrávce, a tak připravil svůj tým o velkou šanci. Navíc se skvěle vrátil Forsling, který pas zachytil svou holí.
     
    15:02
    Mason Marchment je potrestán za zákrok Radka Gudase, jelikož do souboje přijel jako třetí. V podstatě v tomto miniduelu nesehrál důležitou roli, ale jeho účast byla nežádoucí, za což fasuje dvě trestné minuty.
     
    10:36
    Na trestnou lavici míří krátce po vhazování Ondřej Palát, jenž v útočném pásmu svedl souboj s Ryanem Lombergem, který vypadá trochu pomuchlaně a hodně nespokojeně. Český útočník fasuje dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:02
    Alex Killorn se nyní z ničeho nic ocitl po nepřesné rozehrávce soupeře v parádní palebné pozici na pravém kruhu. Svou ránu ale mezi tři tyče nenacpal, protože brankovou konstrukci svým pokusem zasáhl! Knightovi musí pěkně zvonit v uších.
     
    07:56
    Anthony Cirelli se nyní dostal do velice dobré pozice na pravém kruhu, kde měl spoustu prostoru na to, aby si připravil střelu. Tu ale poslal přímo do náruče Knighta, který mohl jen slušně poděkovat.
     
    07:26
    Jonathan Huberdeau rychle ukončil přesilovku svého celku, když v souboji u branky zahákoval jednoho ze soupeřů. Sudí situaci vyhodnotil jako faul, ačkoliv mohl pískat i na druhou stranu za držení hole.
     
    07:18
    Ryan McDonagh nyní nejprve obdržel solidní hit, což následně neunesl a ve středním pásmu nacpal svou hokejku jednomu ze soupeřů do obličeje. Za to fasuje dvě minuty za hrubost.
     
    05:01
    Nyní už to vypadalo, že je Vasilevskij překonán. Po vyražené střele se natahoval Patric Hörnqvist, po jehož dorážce z bezprostřední blízkosti se kotouč otřel o brankovou konstrukci.
     
    02:53
    Victor Hedman už sedí na trestné lavici, inkasuje dvě minuty za hákování. Florida se tak může rychle vrátit do zápasu.
    00:53 Ross COLTON - 0:1
     
    00:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa jde dle vzoru svého jména bleskově do vedení! Parádní akci předvedl Coleman, který projel podél pravého hrazení po celé délce kluziště a v rohu pak vymyslel ukázkovou bekhendovou přihrávku do mezikruží, kde to měl ROSS COLTON proti pozdě se přesunujícímu Knightovi už poměrně snadné. První akce, první gól, Tampa vede 1:0! Asistence: Blake Coleman, Ryan McDonagh.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 27. Weegar (Huberdeau, S. Bennett), 37. Marchment (Barkov, Weegar), 41. Hörnqvist (Barkov, Huberdeau), 60. Vatrano (Hörnqvist) – 1. Colton (Coleman, McDonagh)


    Florida Panthers: Knight (Driedger) – Strälman, Weegar, Montour, Gudas (A), Forsling, Yandle – Duclair, Barkov (C), Verhaeghe – Tippett, S. Bennett, Huberdeau – Hörnqvist (A), Wennberg, Marchment – Vatrano, Acciari, Lomberg.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Rutta, Hedman (A), Černák, McDonagh (A), D. Savard, Sergačjov, L. Schenn – Kučerov, B. Point, Palát (C) – Stamkos, Cirelli, Killorn – Coleman, Gourde, Colton – T. Johnson, Maroon.

    Rozhodčí: Francois St. Laurent, Kelly Sutherland – Jonny Murray, Bevan Mills

    Diváci: 11551
    Florida 2 4 Tampa
    #1 Pondělí 17.05.2021 • 01:30
    Florida - Tampa 4:5
    #2 Středa 19.05.2021 • 02:00
    Florida - Tampa 1:3
    #3 Pátek 21.05.2021 • 00:40
    Tampa - Florida 5:6 po prodl.
    #4 Sobota 22.05.2021 • 18:38
    Tampa - Florida 6:2
    #5 Úterý 25.05.2021 • 02:00
    Florida - Tampa 4:1
    #6 Čtvrtek 27.05.2021 • 02:10
    Tampa - Florida 4:0
    bahis siteleri