Rusko – Dánsko 3:0 (kon.) | Kazachstán – Německo 3:2 (kon.) | Bělorusko – Velká Británie 3:4 (kon.)
Kanada – Norsko 4:2 (kon.)
konec
Bělorusko
3:4 (0:1, 1:2, 2:1)
Velká Británie
Středa 26.05.2021, 19:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:43 Shane PRINCE - 3:4
     
    57:43
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    A je to pouze o gól! Bělorusové po střele od modré získali puk u zadního mantinelu a rychle ho dostali před Bownse. Jegor Šarangovič pak kotouč přiťukl SHANU PRINCEMU, který se zblízka nemýlil! Asistence: Jegor Šarangovič, Alexej Protas.
    51:19 Geoff PLATT - 2:4
     
    51:19
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Poněkud laciný gól z britského pohledu zadělává na potenciální zápletku. Dallas Ehrhardt zadovkou za vlastní bránou našel jen Vladislava Kodolu. Ten hned přihrál do kladného úhlu Francisi Parému, který naservíroval lahůdku GEOFFU PLATTOVI. Střela do odkryté svatyně znamená korekci Běloruska na 2:4! Asistence: Francis Paré, Vladislav Kodola.
    48:41 Mike HAMMOND - 1:4
     
    48:41
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Kristian Chenkel se zpoza vlastní klece pokusil o dlouhou rozehrávku, jenže tu ve středním pásmu zastavil MIKE HAMMOND. Britský forvard se pak s kotoučem vydal přímo do útočné třetiny a parádní střelou pod břevno zpoza protihráče nedal Taylorovi žádnou šanci! Bez asistence.
    38:35 Liam KIRK - 1:3
     
    38:35
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak to je senzace, je tu další gól Velké Británie! Ben O'Connor z levé strany vybídl mezi kruhy trestuhodně volného LIAMA KIRKA, který svoji střelu trefil přes lapačku Dannyho Taylora přesně do horního rohu brány. Asistence: Ben O'Connor.
    37:06 Benjamin DAVIES - 1:2
     
    37:06
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britové si berou zpět vedení! Jonathan Phillips odvedl famózní práci za brankou, kde obral protihráče o kotouč. Matthew Myers pak našel mezi kruhy BENJAMINA DAVIESE, který i v pádu dokázal po ledě překonat Taylora! Asistence: Matthew Myers, Jonathan Phillips.
    29:15 Vladislav KODOLA - 1:1
     
    29:15
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové to bezprostředně po konci přesilovky sehráli pěkně. Shane Prince přenesl hru doleva na Nicka Bailena, který zvedl hlavu a našel mezi kruhy VLADISLAVA KODOLU. Ten v ideální pozici napoprvé neuspěl, protože Bownsovi pomohl blokující obránce, jenže kotouč se ke Kodolovi odrazil zpět, načež přišla bekhendová dorážka. Asistence: Nick Bailen, Shane Prince.
    13:38 Liam KIRK - 0:1
     
    13:38
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Ostrované se prosazují jako první a jdou do vedení! Krásnou individuální akci předvedl LIAM KIRK, který se z pravé strany protáhl až na levý kruh a prudkou střelou po ledě našel místo mezi nohama Taylora. Bez asistence.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Belák

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 30. Kodola (Bailen, Prince), 52. Platt (Paré, Kodola), 58. Prince (Šarangovič, Protas) – 14. Kirk, 38. Davies (Myers, J. Phillips), 39. Kirk (O'Connor), 49. Hammond


    Bělorusko: D. Taylor (Kolosov) – Chenkel (A), Bailen, Jerjomenko, Falkovskij, Šinkevič, Solovjov, Antonov – S. Kosticyn, Šarangovič (C), Prince – N. Komarov, Drozd, Protas – Paré, Kodola, Platt (A) – Stefanovič, Nesterov, Lopačuk – Klimovič.
    Velká Británie: Bowns (Whistle) – Clements, Ehrhardt, D. Phillips, O'Connor, Richardson (A), Tetlow, Swindlehurst – Hook, Lachowicz, Betteridge – Kirk, Connolly, Dowd (A) – Lake, Perlini, Hammond – Davies, Myers, J. Phillips (C) – Long.

    Rozhodčí: Šír (CZE), Stano (SVK) – Ondráček (CZE), Synek (SVK).
    bahis siteleri