Česko – Velká Británie cz 6:1 (kon.) | Itálie – Kazachstán 3:11 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 1:4 (kon.)
Norsko – USA 1:2 (kon.) | Slovensko – Dánsko 2:0 (kon.) | Německo – Finsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
Velká Británie
Sobota 29.05.2021, 11:15 • Olympic Sports Centre, Riga • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:58 Libor ŠULÁK - 6:1
     
    57:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestý puk v síti Velké Británie! LIBOR ŠULÁK dostal kotouč na modrou čáru a čistým průstřelem několika hráčů před bránou soupeře trefil volnou škvíru ve výstroji Bownse. Asistence: Robin Hanzl.
    51:36 Radan LENC - 5:1
     
    51:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Povedená akce, svěřenci Filipa Pešána vedou 5:1! Robin Hanzl nabil za kruhy RADANU LENCOVI, který se opřel do dělovky bez přípravy a trefil se parádně pod břevno. Pro Lence je to první gól na mistrovství světa v kariéře! Asistence: Robin Hanzl.
    39:38 Matthew MYERS - 4:1
     
    39:38
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Británie se v závěru druhé třetiny také prosazuje. Po nahození Richardsona dopravil vyražený puk mezi betony Romana Willa MATTHEW MYERS. Asistence: Mark Richardson, Liam Kirk.
    32:07 Filip CHYTIL - 4:0
     
    32:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým navyšuje své vedení! Z pravého křídla se do střelecké šance natlačil FILIP CHYTIL, přehodil si před brankářem puk na forhend a o rameno brankáře ho otřel do brány! Jedná se zároveň o první gól útočníka v dnešním zápase. Asistence: David Musil
    24:29 Libor ŠULÁK - 3:0
     
    24:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to už o tři góly! Jiří Sekáč udržel puk u mantinelu a Michael Špaček ho pak připravil do velké šance LIBORU ŠULÁKOVI. Ten si sjel až do levého kruhu a švihem propálil Jacksona Whistla! I třetí českou branku má tak na svědomí obránce. Asistence: Michael Špaček, Jiří Sekáč.
    20:33 Filip HRONEK - 2:0
     
    20:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned z kraje druhé třetiny přidává národní tým druhou branku. Po přihrávce od Filipa Zadiny si od mantinelu mezi kruhy vybruslil FILIP HRONEK a bekhendem překonal brankáře Británie. Asistence: Filip Zadina.
    08:01 Lukáš KLOK - 1:0
     
    08:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    První gól je na světě! LUKÁŠ KLOK nic nevymýšlel a vystřelil zápěstím z prostoru za kruhy. Kotouč z jeho hole zamířil skrz těla blokujících hráčů zcela přesně do horního růžku britské klece! Asistence: Michael Špaček.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Klok (Špaček), 21. Hronek (Zadina), 25. Šulák (Špaček, Sekáč), 33. Chytil (D. Musil), 52. Lenc (R. Hanzl), 58. Šulák (R. Hanzl) – 40. Myers (Richardson, Kirk)


    Česko: Will (Kváča) – Hronek (A), D. Musil, Klok, D. Sklenička, Šustr, Šulák, Hájek – Zadina, Jan Kovář (C), D. Kubalík – J. Vrána, Chytil, Sekáč – Lenc, Špaček, M. Stránský – Flek, R. Hanzl (A), Smejkal – Blümel.
    Velká Británie: Whistle (49. Bowns) – Richardson (A), Tetlow, D. Phillips, O'Connor, Clements, Ehrhardt, Jones – Dowd (A), Connolly, Kirk – Hammond, Perlini, Lake – J. Phillips (C), Myers, Davies – Betteridge, Lachowicz, Ferrara – Long.

    Rozhodčí: Frandsen (DEN), Nord (SWE) – Kroyer (DEN), Lundgren (SWE).
    bahis siteleri