Kovo Praha – Most 3:7 (kon.) | Hostivař – Ústí n/L 0:3 (kon.) | Hr. Králové – Kladno 0:3 (kon.)
Dobřany – Letohrad 5:2 (kon.) | Plzeň – Karviná 4:3 (2:1 po s.s.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
HBC Pardubice
Sobota 29.05.2021, 16:00CROSSDOCK Extraliga
     
    Je konec! Šlágr kola nakonec vyzněl lépe pro Kert Park Praha, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 3:2. Třetí třetina nám nabídla taktickou podívanou, která nenabízela vyložené šance. Utkání nám spělo do prodloužení, jenomže necelé dvě minuty před koncem zápasu se prosadil domácí Dalimil Zvonek. Pardubice se v závěru rozhodly pro hru bez brankáře, ani velký tlak vyrovnání nepřinesl. (17:42:33)
     
    Střely na branku: 25 – 25.
    Přesilovky: 4 – 2.
     
    Konec zápasu.
     
    44:45
    Zablokovaná střela Bílého od modré.
     
    44:20
    Po kombinaci se míček snášel do domácího brankoviště, Mikl raději přerušil hru.
     
    44:00
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
     
    43:49
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Kruček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:49
    Autosklo se radovalo z vyrovnávací branky, jenomže sudí rozpažil! Navíc je tu početní převaha pro hosty!
     
    43:43
    Strkanice po odpískání, vhazuje se před Miklem.
    43:36 ZVONEK - 3:2
     
    43:36
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny se domácí dostávají do vedení! Hodně prostoru měl totiž kolem sebe DALIMIL ZVONEK, jehož jedovka se zastavila až v hostující brance. Asistence: Richard Peschout, Tomáš Wróbel.
     
    43:30
    Kert Park Praha nahodil, icing z toho není.
     
    43:11
    Poměrně dlouhou dobu čekáme na nějakou výraznější šanci, oba celky hrají maximálně opatrně a dost možná se tedy dočkáme prodloužení.
     
    42:04
    Stárek nyní dokázal rychle vyklepat míček z lapačky a jeho celek se dostal kupředu. Vše skončilo ofsajdem, znovu se tedy bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    41:47
    Kert Park Praha raději uklidnil hru u své branky a poté jsme sledovali rozehrávku o pravý mantinel. Útočník Jágr byl ovšem zastaven ještě před modrou.
     
    40:30
    Stárek raději přerušil hru, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    40:00
    Přetlačovaná u levého hrazení nakonec měla dlouhé trvání. Nakonec si nejlépe počínal domácí Peschout, jehož zadovku ukořistil jeden z protihráčů.
     
    39:12
    Domácí Blaško se pokoušel sám vydat k opačné svatyni, jenomže byl zastaven čistým způsobem. Pardubicím se poté nepovedl přechod za modrou.
     
    38:05
    Dobrou pozici měl ihned po vhazování hostující Turyna, který ovšem trefil připraveného brankáře. Následná kombinace Autoskla už přesnou střelu nepřinesla.
     
    37:31
    Mění se strany, a to vzhledem ke slunci, které může jednu stranu zvýhodňovat.
     
    37:12
    Snadná práce pro brankáře Stárka, který ještě před zvukem píšťalky dokázal rozehrát. Jeho celek se přesto při následném útoku dostal do postavení mimo hru.
     
    36:15
    Janeček trefil pouze protihráče před sebou, domácí celek se přesto daleko s míčkem nedostal. Třetí třetina nám zatím přináší hodně taktickou podívanou.
     
    35:01
    Kubeš se prodíral k míčku, který posléze nabíjel k červené čáře. Domácí brankář Mikl musel zasahovat, i tak střelu celou dobu bezpečně viděl.
     
    34:07
    Do protiútoku se poté dostával domácí Jiří Kruček, který ovšem na opačné modré čáře narazil na dvojici protihráčů, které se rychle povedlo otočit hru vpřed.
     
    33:02
    Kert Park Praha operoval kolem branky soupeře, jenomže dlouhou dobu to k zakončení nevedlo. Až poté se napřáhl Martin Kruček, který ale minul branku.
     
    32:05
    Pardubice měly velké problémy s rozehrávkou, posléze se oba celky přesto rozhodly vystřídat a hostující celek tak podniká velice důkladnou kombinaci.
     
    31:14
    Bílému pokus nesedl, respektive se k zakončení přes obránce vůbec nedostal. Na druhou stranu si to namířil domácí Jágr, který pouze nahazoval.
     
    30:39
    Vhazuje se po pravici brankáře Mikla.
     
    30:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který ihned odehrál míček směrem do vlastního pásma, kde se o rozehrávku staral Laurinc.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nám pro změnu nabídla jedinou branku, o kterou se hosté postarali při vlastním oslabení. Kert Park Praha však promarnil přesilovou hru o dva muže.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:22
    Po delší době zasahoval také Mikl, který neměl se slabým pokusem problém.
     
    29:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny, domácí jsou v pásmu.
     
    27:21
    Zvonek zkoušel zakončovat z pravé strany, jeho pokus byl ovšem přizvednut vysoko nad branku a znovu se tak bude muset vhazovat.
     
    26:33
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Luboš Moravec – 2 min., vražení na hrazení).
     
    26:30
    Posléze to nahozením zpět za branku zkoušel domácí Jiří Kruček, kterému se povedlo najít volného Horvátha, jenž si to namířil přes pravé křídlo.
     
    25:53
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:17
    Zakončením z velké vzdálenosti to zkoušel domácí Wróbel, kterému se ovšem nepovedlo propálit brankáře Stárka, jenž pro změnu raději přerušil hru.
    24:32 MORAVEC - 2:2
     
    24:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté ale skórují při vlastním oslabení! Do zakončení se totiž dokázal natlačit LUBOŠ MORAVEC, kterému se povedlo procedit míček za záda brankáře Mikla.
    Asistence: Martin Janeček.
     
    24:21
    Zpětná nahrávka měla směřovat na Wróbela, který se ovšem pro míček musel vracet zpět. Posléze se do akce dostal Stárek, jenž raději přerušil hru.
     
    23:03
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Jan Bílý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:44
    Trojice hostujících hráčů se dostala do přečíslení, které neskončilo brankou! Mikl doslova zachránil svůj celek!
     
    22:20
    Další zakončení od modré čáry směřovalo do betonu brankáře Mikla. Kert Park Praha se dostal po velký tlak, při zakončení ovšem neuspěl ani Bílý.
     
    21:13
    Na teč to poté zkoušel hostující Vlasák, kterému se před brankou povedlo najít některého ze svých spoluhráčů. Mikl si s drobnou tečí dokázal poradit.
     
    20:05
    Autosklo uspělo na vhazování a sledovali jsme tedy dlouhou kombinaci. Ta nakonec nabídla zakončení od pravého kruhu, které trefilo pouze mantinel.
     
    19:21
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Lukáš Horváth – 2 min., sekání).
     
    19:01
    Po jednom ze střetů zůstal ne zemi ležet domácí Danko. Hlavní sudí proto musel přerušit hru, nicméně na nic vážného to nevypadá.
     
    18:01
    Zákrok také pro brankáře Stárka, který si připsal snadnou práci. Krátce po vhazování pro změnu zakončoval Wróbel, který ale netrefil hostující branku.
     
    17:22
    Další útok pro změnu vedl domácí Martin Kruček, který se s míčkem dostal na opačnou stranu, kde ovšem neuspěl v souboji proti přesile protihráčů.
     
    16:24
    Kert předvedl rychlý přechod na druhou stranu, kde to po nahrávce zkoušel zakončením směrem na branku Fejfar, který trefil pouze beton brankáře.
     
    15:10
    Krátce po vhazování se hosté dostali na druhou stranu, kde nakonec donutili brankáře Mikla k dalšímu zákroku a bude se tak znovu vhazovat.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla tři branky. Jako první se prosadili hosté, favorit zápasu ovšem výsledek dokázal otočit.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:00
    Minuta do konce třetiny.
    13:29 LAURINC - 2:1
     
    13:29
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Po pravém křídle pláchl Zvonek, který ovšem neuspěl v zakončení. K odraženému předmětu se jako první dostal JAKUB LAURINC, který trefil prázdnou branku.
    Asistence: Dalimil Zvonek.
     
    13:01
    Blíží se nám konec první periody. Autosklo se nyní brání za vlastní brankou, domácí celek se pro změnu aktivně snaží napadat rozehrávku.
     
    12:28
    Pražský celek pokračoval v náporu a sledovali jsme zakončení od pravého kruhu. Martin Kruček to zkoušel pod břevno, Stárek si znovu dokázal poradit.
     
    11:03
    Je za námi první přesilová hra tohoto zápasu, která nám branku nepřinesla. Stárek si připsal několik ostrých zákroků, hodně mu pomohla také obrana.
     
    10:17
    Posléze měl u levého kruhu nabito Fejfar, který trefil přesouvajícího se brankáře. Míček se odrazil zpět do hry a nápor domácích pokračuje.
     
    09:24
    Krátce po vhazování zakončoval domácí Jiří Kruček, který prověřil připravenost brankáře Stárka. Ten dokázal zakročit a následovat bude vhazování.
     
    08:34
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
    08:18 BLAŠKO - 1:1
     
    08:18
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí celek srovnává krok! Od pravého kruhu zakončoval domácí JAN BLAŠKO, jehož projektil směřoval přesně k bližší tyči.
    Asistence: Adam Postulka.
     
    07:01
    Mikl musel znovu do akce, tentokráte si poradil se střelou doprostřed branky. Kert Park Praha je překvapivě dost pasivní a i nyní se musí bránit.
     
    06:27
    Po dalším přerušení hry se o rozehrávku staral hostující Česák, který zrychlil přechod na druhou stranu a Pardubice div nepřehodily ležícího Mikla.
     
    05:11
    Kert Park Praha se ihned po rozehrávce pokoušel o vyrovnávací branku. Martin Kruček nejprve trefil beton brankáře, posléze pouze do protihráče pálil Rozenberg.
    04:10 KUBEŠ - 0:1
     
    04:10
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Pardubice se totiž usadily kolem branky soupeře, kde jsme sledovali nahrávku na PAVLA KUBEŠE, kterému se bleskovou střelou povedlo propálit Mikla. Asistence: Nicolas Langr.
     
    04:07
    Icing domácích, hra se vrací před Mikla.
     
    04:01
    Autosklo poměrně zdlouhavě rozehrávalo, nakonec se dostalo přes opačnou modrou čáru, kde ovšem zasahoval zadák Laurinc, který ale přišel o míček.
     
    03:07
    Od modré čáry poté zakončoval hostující Kamaryt, který ovšem trefil pouze pozorného brankáře Mikla. Oba celky se posléze rozhodly, že půjdou vystřídat.
     
    02:04
    Domácí Vojtěch Jágr to zkoušel náhozem o hrazení, míček se ovšem dostal mimo hrací plochu a následovat tak bude vhazování před modrou čárou.
     
    01:11
    Kert Park Praha se staral o rozehrávku od vlastní branky a poměrně jednoduše se dostal na druhou stranu, kde se ovšem do zakončení neprotlačil.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se ovšem jako první musel bránit a brankář Mikl si tak připsal první zákrok.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Blaško, Horváth, Hrdlička, Laurinc, Peschout, Rozenberg, Šperl – Danko (A), Fejfar, Jágr, J. Kruček, M. Kruček (A), Lhota, Postulka, Wróbel (C), Zvonek

    HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Bitnar) – Turyna, Zajíček (A) – Bílý (C), Česák, Förstl, Janeček, Kamaryt, Kubeš, Langr, Moravec, Staněk, Strouhal, Vlasák

    Rozhodčí: Havelka, Záhora.
     
    Favoritem tohoto zápasu bude domácí Kert Park Praha, který se aktuálně nachází na první pozici tabulky. Pražskému celku se povedlo nasbírat třiadvacet bodů a na druhé Kladno má náskok dvou bodů, kladenští ovšem mají o jedno utkání méně. Kert Park Praha se prezentuje nejlepším útokem soupeře, ten doposud nasázel už 49 branek. Dnešním soupeřem budou Pardubice, které naopak okupují třetí pozici tabulky a na svého soupeře ztrácejí pět bodů. Autosklo zatím odehrálo tři venkovní duely a ve všech třech případech dokázalo zvítězit. Celkové skóre pro změnu činí 29 vstřelených a 23 inkasovaných branek. Povede se Pardubicím favorita utkání překvapit?
     
    Hokejbalová CROSSDOCK Extraliga konečně zažila svůj restart a my se dočkáme souboje mezi HC Kert Park Praha a HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 9. Blaško (Postulka), 14. Laurinc (Zvonek), 44. Zvonek (Peschout, Wróbel) – 5. Kubeš (Langr), 25. Moravec (Janeček)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Blaško, Horváth, Hrdlička, Laurinc, Peschout, Rozenberg, Šperl – Danko (A), Fejfar, Jágr, J. Kruček, M. Kruček (A), Lhota, Postulka, Wróbel (C), Zvonek
    HBC Pardubice: Stárek (Bitnar) – Turyna, Zajíček (A) – Bílý (C), Česák, Förstl, Janeček, Kamaryt, Kubeš, Langr, Moravec, Staněk, Strouhal, Vlasák

    Rozhodčí: Havelka, Záhora
    bahis siteleri