Kiel – Kolín nad Rýnem 1:5 (kon.)
konec
Kieler SV Holstein 1900
1:5 (1:4)
1. FC Kolín nad Rýnem
Sobota 29.05.2021, 18:00 • Holstein-Stadion, Kiel • Německá Bundesliga • Baráž
Předzápasové kurzy
     
    84
    Köln právě vstřelil branku!
    Na domácí hráče se snáší pískot z tribun, Kolín pátou brankou dokonává zmar Kielu! Rychle rozehrané vhazování překvapilo obranu a Thielmann viděl na protější straně volného ILJÁSE SCHIRÍHO, kterému předložil míč. Tomu už pak stačilo jenom trefit branku mimo rozsah Geliose, což se povedlo – 1:5! Asistence: Jan Thielmann.
     
    39
    Köln právě vstřelil branku!
    Kiel dostává před koncem poločasu ještě jednu ránu! Všechno začalo Kainzovou rozehrávkou, kterou sice domácí obrana pokryla, odražený míč však měli Kozlové a následoval zpětný centr do šestnáctky. Ve vzduchu byl první kapitán Hector, který sklepl pod sebe na RAFAELA CZICHOSE. Tomu míč sedl přesně na nohu a z voleje jej umístil mimo dosah Geliose – 1:4! Asistence: Jonas Hector.
     
    13
    Köln právě vstřelil branku!
    A postupový sen se začíná domácím pomalu rozpadat! Vzdušné souboje obráncům Kielu nejdou a po fakticky stejné herní situaci inkasují už potřetí. SEBASTIAN ANDERSSON si naskočil ve vzduchu opět nejvýše a hlavičkoval sice do brankáře Geliose, který předvedl parádní zákrok, jenže míč před brankovou čárou neudržel a propadl mu až za lajnu – 1:3! Asistence: Florian Kainz.
     
    6
    Köln právě vstřelil branku!
    Tohle je pořádná divočina od první minuty! Další centr z levé strany prošel až do šestnáctky domácích a je z toho zase vedení Kolína! Kielští nedokázali odkopnout míč a Kainz mohl poslat do vápna další bochánek, na který si tentokrát naskočil útočník SEBASTIAN ANDERSSON. Ani on se ve vzduchu nemýlil a bouřící stadion prakticky záhy utichl – 1:2! Asistence: Florian Kainz.
     
    4
    Kiel právě vstřelil branku!
    Jenže Holstein se hned dostává zpátky na remízový stav, což je pro něj velmi důležité! Okamžitě po rozehrávce nastartovali domácí kontr po levém křídle a v ideální fázi Mühling pustil ve vápně pod sebe na Poratha, jenž zblízka ale napálil jenom Horna. Od kolínského brankáře se však míč odrazil pro I ČE-SONGA, který hlavou poslal míč do sítě – 1:1! Bez asistence.
     
    3
    Köln právě vstřelil branku!
    A domácí dostávají na začátku zápasu hned pořádnou facku! Duda zůstal po rozehrávce vhazování nehlídaný a měl hodně prostoru odcentrovat do šestnáctky, kde si nejvýše naskočil JONAS HECTOR. Jako správný kapitán umístil míč k zadní tyči a Kolín hned umazal ztrátu – 0:1! Asistence: Ondrej Duda.

    Tomáš Kalas

    Branky: 4. I Če-song – 3. Hector (Duda), 6. Andersson (Kainz), 13. Andersson (Kainz), 39. Czichos (Hector), 84. Schirí (Thielmann)

    Karty:   31. Porath (KIE) – 28. Bornauw (KLN), 44. J.-K. Horn (KLN), 65. T. Horn (KLN), 88. Thielmann (KLN)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 7:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:17.
    Kieler SV Holstein 1900: Gelios – Neumann, Wahl, Komenda (63. Kirkeskov), Lorenz (46. Mees) – Bartels, I Če-song, Meffert, Mühling, Porath (46. Girth) – Reese (80. Awuku).
    Náhradníci: Dähne, Reimann – Kirkeskov, Dehm, Ignjovski, Mees, Sterner, Awuku, Girth.

    1. FC Kolín nad Rýnem: T. Horn – Ehizibue, Bornauw (46. Meré), Czichos, J.-K. Horn (46. Jakobs) – Schirí, Hector – M. Wolf (72. Thielmann), Duda (63. Meyer), Kainz – Andersson (76. Drexler).
    Náhradníci: Zieler – Schmitz, Jakobs, Meré, Höger, Meyer, S. Özcan, Drexler, Thielmann.

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Sinn

    Diváci: 2 500
    26.05.2021
    Kolín nad Rýnem - Kiel 0:1

    Branky: 59. Lorenz (I Če-song)

    Karty:   14. Katterbach (KLN), 51. Schirí (KLN), 53. M. Wolf (KLN), 90. Czichos (KLN) – 41. Bartels (KIE), 45. Ignjovski (KIE), 47. van den Bergh (KIE)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 12:6. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 21:20.
    bahis siteleri