Skotsko – Česko 0:2 (kon.) | Polsko – Slovensko 1:2 (kon.) | Španělsko – Švédsko 0:0 (kon.)
konec
Španělsko
0:0 (0:0)
Švédsko
Pondělí 14.06.2021, 21:00 • La Cartuja Stadium, Sevilla • Mistrovství Evropy • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:02:56)
     
    Tabulka skupiny E po prvních zápasech

    1. Slovensko 3 body
    2. Švédsko 1 bod
    3. Španělsko 1 bod
    4. Polsko 0 bodů
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.
    Španělsko na úvod skupinové fáze remizovalo bez branek se Švédskem
     
    Je konec! Španělsku se vstup do evropského šampionátu nepovedl podle představ. Na úvod skupinové fáze doma remizovalo bez branek se Švédskem. Španělé byli po celou dobu utkání mnohem aktivnější. V prvním poločase se do šancí dostávali Koke i Morata, ale ani jeden z nich netrefoval branku. Pokusy, které mířily mezi tři tyče, pak zneškodnil Olsen. Na opačné straně zahrozil Isak, jehož ránu musel hasit Llorente. Po změně stran se v zájímavé pozici zjevil Morata, ale opět minul. V 61. minutě pak po rychlém brejku prošla přihrávka na malé vápno, odkud Berg neuklidil míč do branky. Španělsko si další vyložené šance vypracovalo až v závěru. V 90. minutě hlavičkoval Moreno a Olsen vytáhl zákrok večera. V nastavení to ještě zkoušel Sarabia, ale čaroděj Robin Olsen dnes zajistil Švédsku bod.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Po rohovém kopu se do zakončení znovu dostal Moreno, ale jeho hlavička o zem se odrazila mimo tři tyče. Pro Švédsko už to vypadá hodně dobře.
     
    90+5
    Oyarzabal prošel z levé strany do pokutového území, ale jeho pobídku na malé vápno srazil obránce na rohový kop. Pro Španěly je to zřejmě poslední šance.
     
    90+4
    Chvíli před koncem se Španělé zachovali férově a odevzdali míč Švédům. Fotbalisté ve žlutém teď budou chtít nasbírat cenné sekundy.
    90+3. Ani tato šance nepřinesla španělskému týmu gól
     
    90+3
    Španělům dnes zkrátka není přáno! Jordi Alba si opět naběhl za obranu, centrem na malé vápno našel Sarabiu, ale od jeho kolena skončil míč v rukavicích Olsena!
     
    90+3
    Švédsko se nyní dokonce dostalo na polovinu soupeře, nicméně Španělé rychle získali míč pro sebe a opět spěchají do útoku.
     
    90+2
    Do zakončení v pokutovém území se znovu dostal Moreno, který si míč přehodil na levačku, ale prakticky ze statické pozice zakončil mimo branku.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
    90. Švédský brankář Olsen předvedl další perfektní zákrok
     
    90
    Robin Olsen skvělým zákrokem drží naděje Švédska na bodový zisk! Na parádní centr z pravé strany si naběhl Moreno, ale Olsen na brankové čáře reflexivně zasáhl!
     
    89
    Jordi Alba si naběhl na parádní dloubáček za obranu a pohotově odcentroval na malé vápno, kde byl Moreno, ale jeho pokus o patičku zastavil obránce.
     
    88
    Během kombinace Španělska je hodně aktivní Pedri, ale proti pevnému defenzivnímu bloku Švédska to má hodně složité. Švédsko je blízko k zisku překvapivého bodu.
     
    87
    Střídání v týmu Španělsko: ze hřiště odchází Koke, přichází Fabián Ruiz.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   55. Lustig (SWE)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 5:0. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:11.
    Španělsko: Simón – M. Llorente, P. Torres, Laporte, Alba (C) – Koke (87. Ruiz), Rodri (66. Th. Alcântara), Pedri – F. Torres (74. Oyarzabal), Morata (66. Sarabia), Olmo (74. G. Moreno).
    Náhradníci: de Gea, Sánchez – Traoré, Sarabia, Azpilicueta, Oyarzabal, Gayá, G. Moreno, García, Th. Alcântara, Ruiz, D. Llorente.

    Švédsko: Olsen – Lustig (75. Krafth), Lindelöf, Danielson, Augustinsson – Seb. Larsson (C), K. Olsson (84. Cajuste), Ekdal, Forsberg (84. Bengtsson) – M. Berg (69. Quaison), Isak (69. Claesson).
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – Krafth, Sema, Claesson, P. Jansson, Helander, Svensson, Quaison, J. Larsson, Cajuste, Bengtsson.

    Rozhodčí: Vinčič – Klančnik, Kovačič
    bahis siteleri