USA – J. Korea 9:0 (kon.) | Kanada – Ruský paralympijský tým 2:1 (kon.) | Česko – Norsko 2:1 (kon.)
konec
Kanada
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Ruský paralympijský tým
Pátek 25.06.2021, 17:00 • Ostravar Arena, Ostrava • MS v para hokeji • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    39:24
    Hrubost a dvě minuty pro Zacha Lavina. Kanadský favorit si zahrává s ohněm. Už jednou v oslabení inkasoval a říká si o další trest.
     
    35:57
    S dvouminutovými tresty se teď roztrhl pytel. Přesilová hra čeká po komerční přestávce na Rusko, Antoine Lehoux si jede odpočinout za vražení na hrazení.
     
    33:43
    O přesilovou hru spoluhráče připravil zbytečným zákrokem v útočném pásmu Nikolaj Terenťjev, ten dnes navštívil trestnou lavici podruhé.
     
    32:50
    Batyršinova družina má velkou příležitost posunout stav utkání do vyrovnané podoby. Bude hrát přesilovku poté, co Hickey zastavil Miačina nedovoleným způsobem.
     
    27:27
    Svěřenci kouče Babeyho si mohou vzít ztracené dvoubrankové vedení zpět v přesilové hře. Dvě minuty za hrubost vyfasoval Ilja Volkov.
    24:43 Michail MIAČIN - 2:1
     
    24:43
    Ruský paralympijský tým právě vstřelil branku! Máme zaděláno na drama! Minimálně padesát procent kontaktního gólu jde za Terenťjevem. Tento forvard podržel kotouč na hokejce, dokud nedojel do pravého kruhu. Odtud přihrál před branku MICHAILOVI MIAČINOVI, jenž poslal kotouč Larocqueovi nad pravé rameno. Asistence: Nikolaj Terenťjev a Ilja Volkov.
     
    24:27
    Výsledkem ruské snahy je vyloučení Tyronea Henryho, jenž si pomohl přidržením protihráče. Tato skutečnost mužům v pruhovaném neunikla.
    19:45 Tyler MCGREGOR - 2:0
     
    19:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favorit přesilovou hru využívá a odskakuje do dvoubrankového náskoku! Westlake si v levém kruhu přehodil puk na levou hokejku, čímž vyřadil ze hry jednoho ze tří bránících hráčů, načež přihrál před bránu volnému kapitánovi TYLERU MCGREGOROVI a ten při zakončení do prázdné svatyně nezaváhal. Asistence: Billy Bridges a Liam Hickey.
     
    18:56
    Kdo si nepočínal čistě, to byl Nikolaj Terenťjev. Jeho nájezd do soka ohodnotili rozhodčí dvěma minutami, Kanaďané si také zahrají přesilovku pěti proti třem.
     
    17:41
    Hokejisté ze zámoří si zahrají svou druhou přesilovou hru. Na trestnou lavici je poslán Ajrat Chamzin za podrážení.
     
    08:02
    Zbytečný zákrok Jevgenije Petrova znamená premiérovou přesilovou hru po Kanadu. Útočník v útočném pásmu podrazil rychlost nabírajícího Sisona.
    02:49 Liam HICKEY - 1:0
     
    02:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně krutá rána pro Rusy. Kanaďané nejenže ubránili oslabení ve třech, ale ve čtyřech dokonce skórovali! Fantastickou individuální akci předvedl LIAM HICKEY, jenž se protáhl mezi třemi protihráči a z pravého kruhu vypálil nechytatelnou dělovku pod břevno. Bez asistence.
     
    01:51
    Rusko má k dispozici sedmačtyřicet sekund dlouhou přesilovou hru! Rozjetého Petrova zastavil těsně před zakončením Greg Westlake jen za cenu faulu.
     
    00:37
    A svěřenci kouče Batyršina mají možnost získat rychlé vedení, protože si už v první minutě zahrají přesilovku. Za držení protihráče je vyloučen Billy Bridges.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. Hickey, 20. McGregor (Bridges, Hickey) – 25. Miačin (Terenťjev, Volkov)


    Kanada: Larocque (Kingsmill) – Henry, Westlake (A), Sison, Hickey (A), Crane – Lavin, McGregor (C), Bridges, Smith, Cozzolino, Halbert, Jacobs-Webb, Lehoux.
    Ruský paralympijský tým: Kasatkin (Plotnikov) – Galkin, Kuzněcov, Volkov (A), Miačin – Lisov (C), Chamzin, Petrov (A), Šichov, Sokolov, Terenťjev, Maleckij, Popov, Ryčkov.

    Rozhodčí: Grumsen (DEN) – Hermansen Oswold (NOR), Vaněk (CZE)

    Diváci: 293
    bahis siteleri