Žižkov – Táborsko 2:0 (kon.) | Karviná – Zabrze 1:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Vlašim 3:5 (kon.)
Liberec – Ústí n. L. 3:1 (kon.) | Třinec – Žilina B 5:2 (kon.) | Varnsdorf – Teplice 1:7 (kon.)
Dynamo Drážďany – Jablonec 3:1 (kon.) | Sparta B – Norimberk U23 4:1 (kon.) | Plzeň – Příbram 3:0 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 1:1 (kon.) | Rijeka – Žilina 2:2 (kon.) | Pohronie – Zlaté Moravce 3:2 (kon.)
Ferencváros – Dunajská Streda 1:0 (kon.) | Michalovce – Lipany 3:0 (kon.) | Sereď – Petržalka 2:3 (kon.)
Č. Budějovice – Dynamo 0:4 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 1:1 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:1 (2:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 30.06.2021, 11:00 • Stadion U Nisy, Liberec • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:40:27)
     
    Je konec! Ve druhém poločase se toho už mnoho nestalo. Přesto jsme se dočkali alespoň jedné branky. Vlastně hned po začátku poločasu se míč snesl před Dominika Gembického, jenž parádní ranou vymetl pavouky v šibenici na přední tyči. Liberec ještě mohl nějaký ten gól přidat, ale žádná z šancí nebyla úspěšná. To Ústí nad Labem si nic většího už nevypracovalo.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    To byla asi jedna z posledních možností pro hosty. Viděli jsme přetažený centr na zadní tyč, ovšem tam neměl hráč ve žlutém mnoho šancí se k míči dostat.
     
    88
    Diamé měl dobrou myšlenku, když chtěl poslat pas na nabíhajícího spoluhráče za obranu. Poslední hráč hostí ovšem dokázal balón zastavit včas.
     
    87
    Němec si zastavil přihrávku soupeře a chvilku váhal, kam rozehraje. Nebyl napadán, stejně tak nikdo z jeho spoluhráčů. Proto se rozhodl pro přihrávku napravo.
     
    86
    Hráč hostí nyní odvedl skvělou práci při napadání a dal možnost svému týmu rychle zaútočit. I zde ale přišla nepřesná nahrávka a celkem rychlá ztráta.
     
    85
    A nyní si Liberec sám pokazil naprosto jasnou šanci! Nejspíše to byl Faško, kdo táhl akci dva na dva. Následně hledal spoluhráče z druhé vlny, jenže tam byl jenom hráč Ústí!
     
    83
    Ne, v posledních minutách se vážně neděje jinak vůbec nic. Hra se odehrává především okolo poloviny hřiště, kde jsou na balónu liberečtí fotbalisté.
     
    82
    No, nakonec jim vlastně moc nechybělo! Jeden z hráčů Liberce se dostal až do vápna a nebyl vůbec atakovaný. V tu chvíli ale Němec vyrazil z brány a jeho velkou možnost zlikvidoval!
     
    81
    Hasalík si dnes zahraje s balónem celkem dost, přestože moc práce neměl. Hráči v modrých dresech zkoušej další akci po levé straně, povede se jim?
     
    80
    Hráči ve žlutém jsou na útočné polovině, kde se snaží kombinovat. Celá akce však skončila na hranici vápna, kde vystoupil jeden z domácích hráčů.
     
    79
    Dnešní zápas se nám pomalu ale jistě začíná blížit ke svému konci. Pro Liberec to vypadá velmi dobře, jelikož těsně před koncem vede o dvě branky.
     
    78
    Už to vypadalo, že bychom se mohli dočkat snížení! Přízemní pas před bránu našel jednoho z hostí, ovšem těsně předtím byl odpískaný ofsajd Ústí.
     
    77
    Hasalík se rozhodl pro odkop až na polovinu, kde přišla ztráta. Ta ale netrvala dlouho a jeden z domácích se pokusil překvapit gólmana střelou z poloviny hřiště. Nebyl však přesný, a tak Patrika Schicka ze zápasu EURA se Skotskem nenapodobil.
     
    75
    Je škoda, že v posledních okamžicích nevidíme vlastně vůbec šance... Hra se hodně uklidnila. Sice nevidíme tolik chyb, jenže šance prostě nejsou dotažené.
     
    74
    Brak předvedl velmi dobrou práci na obranné polovině. Nechal za zády jednoho ze soupeřů, který ho navíc fauloval. Ústí nad Labem bude moci rozehrávat.
     
    73
    Tentokrát už musel Hasalík na zem! Jeden z hostí vypálil z pravé strany na zadní tyč, ale domácí gólman byl na zemi včas. Jeho pokus chytá a rychle rozehrává.

    Denisa Józsová

    Branky: 30. Selassie, 31. Bína, 47. Gembický – 21. Prošek


    FC Slovan Liberec: 1. poločas: Vliegen – Fukala, Chaluš, Purzitidis, Mikula – Bína, Gebre Selassie, Casar, Nečas – Rabušic, Rondić.

    2. poločas: Hasalík – Bína (58. Polyák), Lehoczki, Kranthove, Gembický – Matoušek, Michal, Purzitidis, Faško – Diamé, Novotný.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Němec – Hudec, Brak, Chodora, Jiránek, Bílek, Miskovič, Cantin, Prošek, Strada, Čičovský.
    Náhradníci: Plachý, Šnajdr, Krobot, Písačka, A. Černý, V. Černý
    bahis siteleri