Česko – Izrael 16:1 (kon.) | Dánsko – Česko 8:12 (kon.)
konec
1 2 3 4 5 6 7 R H E
Česko
Česko
4
0
5
1
1
1
0
 
12
10
8
Dánsko
Dánsko
3
0
2
0
3
0
0
 
8
7
2
Pátek 16.07.2021, 19:00 • Hippos Arena, Havlíčkův Brod • ME juniorů U18 a kadetů U16
     

    Šeda odpálil skákavý balon mezi dvojku a trojku, jenže těsně prohrává souboj o druhou metu, to je veliká smůla pro Čechy.
     

    Mathias Bordonaro dal do toho všechno, ale na více než tři striky to nestačilo. Jdeme do rozhodující sedmé směny.
     

    Dánové přidávají osmý bod chabou české defenzivy, která zaváhala na druhé metě, drama zápasu se nám natahuje až do konce.
     

    William Shaufuss má po jednom striku a čtyřech chybných nadhozech metu zdarma a korunu tomu nasadil další pálkař. Daniel Jørgensen trefil libový balon, který znamená bod číslo šest a zisk třetí mety.
     

    Vítej doma, to jsou slova publika, které oslavuje úspěšný doběh Jelínka, který využil chyby dánského catchera.
     

    Ufff, dánský pálkař odpálil pomalý balon, pro který si došel David Štýs na jedničce. Končí nám čtvrtá směna.
     

    Viděli jsme polovysoký míč, ale catcher měl pozdní příhru na trojku. Česká obrana je v nedbalkách. Soupeř má obsazené skórující mety, to je drama...
     

    Gustav Brodin sice neodpálil míček do prostoru, avšak sledovali jsme dánskou krádež o druhou metu, která byla hodna dánského království.
     

    Singelhomerun v podání ADAMA BUŇATY, to je ono. nejlepší odpověď na dánskou hru, tak pojďme hoši, pojďme pro další body. Tohle je utkání hodné finále.
     

    Mathias Bordonaro trefil za dvojku, ale tam končí jeho šance, jelikož David Pokorný vystavil stopku pálkaři, následně se hra přesunula domů, kde je zahrán doubleout. Krásná práce české defenzivy.
     

    Nikolaj Tersbøl má po dvou strikách první ball. Hned záhy přichází druhý. Je vidět, že Sokol není v dobrém rozpoložení. Navrch tomu přidal běžec, který krade dvojku.
     

    Daniel Jørgensen trefil do levého vnějšího pole a získávají druhý bod, navíc soupeře má všechny pálkaře ve hře, takže nás čeká zajímavá dohrávka.
     

    Andre Sokol má složitou situaci před sebou, jelikož má tři bally a dva striky, nakonec vše za něj vzal dánský pálkař. Ten odpálil do prvého vnějšího pole. Soupeř doběhl pro bod a česká obrana neubránila trojku.
     

    Nepřesný nadhoz, který předurčuje kritickou situaci pro český výběr. Dánsko se posunulo na metách.
     
    William Melin odhodil páku v domnění, že má metu zdarma, avšak je tady první strike.
     

    Becka tohle nemuselo mrzet dlouho, neboť hned záhy trefil míček k jedničce, kde zaváhal dánský hráč. Český hráč ma jedničku a jako dárek stáhl devátý bod.
     

    Onřřřej Šeda se postaral o další dva body. Pálakř národního celku se trefil k levé lajně a sám kromě toho, že stáhl spoluhráče do šatny získává druhou metu, výborně.
     

    Tadeáš Kalčev trefil do levého vnějšího pole, když stáhl domů jednoho ze spoluhráčů. Češi mají obsazené skórující mety.
     

    ADAM BUŇATA navyšuje vedení, když využil chyby catchera. Ten nezachytil vysoký nadhoz. Češi se mohou uklidnit a přenést vše na zbytek pálky.
     

    Magnus Kirstein má po čtyřech špatných odpalech metu zdarma, navíc hned záhy přichází chyba v české defenzivě, čehož využívá Kristeinan k zisku třetí mety.
     

    Matthias Kombrink po prvním striku trefil ulivku a podle mého názoru zvládl souboj o jedničku, ale rozhodčí na jedničce byla jiného názoru. Dánsko má dva outy.
     

    Dánové slibně odpovídají na účinkování Čechů na pálce, když stahují třetí bod. Tentokrát za tím stál odpal do pravého pole a menší chyba českého vnějšího polaře.
     

    William Shaufuss trefil míček mezi úvodní mety, což znamená dva stažené body. Drama hned na úvod, což je velice dobře pro zítřejší finále. Navíc je z toho obsazení met jedna a tři.
     

    Nepřesný nadhoz končí posunem na druhou metu a k tomu byl pálkař trefen, takže Dánsko má obsazené úvodní mety.
     

    Česká defenziva úřadovala, když odhalila krádež dvojky, David Jelínek v čele s Tadeášem Kalčevem dali sbohem Kombrinkovi!
     

    David Jelínek se pokouší o další odpal, zatím promáchl a má dva striky a ball. Následuje odpal do pravého vnějšího pole. Češi jsou k neudržení! Národní tým má jedničku a trojku!
     

    Je tady posun na metách, když se běžec posunul na dvojku. Tadeáš Kalčev stahuje další dva body, i když měl tři bally a dva striky, to je start z říše snů.
     

    Filip Kučírek má formu ze včerejška ještě na pálce, teď poslal odpal do levého vnějšího pole. Dánský polař míček podběhla Češi mají dva body, navíc obsadili první a třetí metu.

    Štěpán Ondráček

    Dánsko: 1. 5 Matthias Kombrink – CF
    2. 7 Magnus Kirstein – P
    3. 3 Gustav Brodin – 1B
    4. 9 William Melin – DP
    5. 24 Sebastian Gill – SS
    6. 2 William Shaufuss – 3B
    7. 25 Daniel Jørgensen – LF
    8. 20 Nikolaj Tersbøl – C
    9. 10 Alexander Mikkelsen – RF (3. směna Mathias Bordonaro)
    10. 22 Jacob Liliendal – 2B

    Česko: 1. 9 David Beck – RF
    2. 7 David Pokorný – LF
    3. 15 Adam Buňata – 2B
    4. 96 David Štýs – 1B
    5. 21 Jonáš Voráček – 3B
    6. 45 Filip Kučírek – DP
    7. 22 Tadeáš Kalčev – SS
    8. 62 David Jelínek – C
    9. 5 Ondřej Šeda – CF
    10. 10 Andrej Sokol – P (5. směna Václav Frýba)

    Rozhodčí: Brian Aron – HP, Kristína Bohunická – 1B, Benny Van der Weehe – 3B
    bahis siteleri