Nizozemsko – Angola 37:28 (kon.) | Španělsko – Brazílie 27:23 (kon.) | Japonsko – J. Korea 24:27 (kon.)
Č. Hora – Norsko 23:35 (kon.) | Maďarsko – ROC 31:38 (kon.) | Švédsko – Francie 28:28 (kon.)
konec
Maďarsko
31:38 (17:22)
ROC
Čtvrtek 29.07.2021, 12:30 • Yoyogi National Stadium, Tokio • Olympijské hry - ženy • Skupina B
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu základní skupiny olympijského turnaje házenkářek, ve kterém se střetnou Maďarky a hráčky Rusky, které ale oficiálně musí vystupovat pod hlavičkou Ruského olympijského výboru. Začínáme ve 12:30.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se tento duel odehraje bez diváků.
     
    Proč ne Rusko, nýbrž ROC?
    Ruský národní tým bude na olympijských hrách vystupovat oficiálně pod hlavičkou Ruského olympijského výboru. Důvod je prostý – Rusko se již pět let potýká s následky dopingové kauzy, která odhalila zpráva kanadského právníka McLarena. Podle ní je de facto Rusko státem, kde kdo nedopuje, jakoby nesportoval. Rusko čelí sankcím spjatým s tím, že za účelem lepšího vnímání mezinárodní veřejnosti systematicky podporuje užití dopingu. Celý tento proces započal pro Rusy hodně nepovedenou olympiádou ve Vancouveru před jedenácti lety. O čtyři roky později na domácích olympijských hrách v Soči Rusové opanovali medailové pořadí. Nicméně netrvalo dlouho a drtivou část medailí museli vrátit kvůli odhaleným nekalým praktikám (například falšováním pozitivních dopingových vzorků). Na olympiádě v Riu de Janieru byla účast ruských sportovců čistě v kompetenci nejvýše postaveného orgánu daného sportu v globálním měřítku a Rusové tak mohli soutěžit pod svou vlajkou, popřípadě ruskými státními symboly. To na zimní olympiádě v Koreji byla drtivá část Rusů vyloučena. Ti "zbylí" participovali oficiálně jako neutrální, což bude platit i na olympijských hrách v Tokiu.

    Co se týče postoje Ruska, tak to jakoukoliv vinu popírá a například vlivné kremelské médium RT (dříve Russia Today) mapuje tuto bezprecedentní kauzu jako politicky motivovanou ze strany západních států.
     
    ROC
    Tak jako například Francie dominovala mužské házené na přelomu nultých a desátých let, tak to samé víceméně platilo v případě Rusek na začátku 21. století. Rusko si podmanilo MS 2001, 2005, 2007 a 2009. Nicméně vrchol přišel před pěti lety, kdy Rusko zvítězilo ve finále olympijského turnaje. Rusky v semifinále zdolaly tou dobou úřadující světové i olympijské šampionky Norky o gól až po prodloužení. Ve finále následně přehrály Francouzky poměrem 22:19. V Riu de Janieru nepoznaly Rusky hořkost porážky. Naposledy se ze zlata radovaly ještě za dob Sovětského svazu. Země složená z patnácti republik urvala zlato na domácí olympiádě v Moskvě, která ovšem byla hodně poznamenaná bojkotem iniciovaným ze strany Spojených států amerických. Kvůli probíhající sovětské invazi v Afghánistánu nakonec startovalo v Moskvě jen 80 států, což bylo nejméně od olympiády v Melbourne v roce 1956.

    Když odbočíme k podstatně aktuálnějším záležitostem, tak musíme zmínit vystoupení ruských házenkářek na loňském evropském šampionátu v Dánsku. Ruskám chyběla zraněná Vjachkirevová. V základní skupině Rusky nezaváhaly. Zvítězily proti Švédkám, Španělkám i Češkám, které opět podaly proti Rusku velice sympatický výkon, stejně jako na ME 2016, kdy tehdy čerstvé olympijské šampionky vyhrály po boji 26:24. Také utkání na severu Evropy prohrály svěřenkyně kouče Bašného o dva góly. Tentokráte 22:24. Co se týče ruského národního týmu, tak ten vzápětí ve čtvrtfinálové skupině remizoval s Francií a padl s Dánskem o sedm branek. To mělo za následek, že do semifinále se nepodíval. V duelu o páté místo poté porazil Nizozemsko.
     
    Maďarsko
    Maďarsko je dnes podle mínění predikcí bookmakerů sázkových kanceláří v pozici papírového outsidera. Maďarky se na olympijské hry vrátily po třináctileté odmlce. Naposledy v Pekingu v roce 2008 nejprve v semifinále podlehly Ruskám poměrem 20:22. V následném souboji o bronzovou medaili nestačily na Korejky 28:33, ačkoliv po poločase vedly. Doposud získala maďarská ženská házenkářská reprezentace na olympiádě tři cenné kovy, přičemž ani jednu zlatou. Když vezmeme bilanci na velkých akcích, tak vůbec poslední medaili urvaly maďarské házenkářky v roce 2012 na mistrovství Evropy v Srbsku. To byl také poslední případ, kdy se Maďarky na mistrovství, Evropy, světa či olympijském turnaji dostaly až mezi čtyři nejlepší týmy. Na loňském evropském šampionátu v Dánsku hraném v bublině bez diváků vypadly ve čtvrtfinálové skupině. V tom roce ještě Maďarsko čeká mistrovství světa ve Španělsku. Maďarky v baráži deklasovaly Itálii, v prvním duelu vyhrály 46:19, v odvetě 41:12.
     
    Situace ve skupině
    Ta je hodně zajímavá. Rusky remizovaly s Brazilkami a poté schytaly debakl o dvanáct branek proti Švédkám. Jsou na nepostupové páté pozici o bod za Francií. Právě na tu narazí ROV v dalším duelu a následně se utká se Španělskem. To znamená, že dnešní duel musí obhájkyně zlata z Ria nutně zvládnout. Jinak to s nimi nebude vypadat vůbec dobře. Maďarky jsou na tom ještě hůř a ze dvou duelů nezískaly ani bod. Nacházejí se na samotném chvostu skupiny B, když prohrály o gól s Francouzkami a o devět branek proti Brazilkám. Ve zbývajícím průběhu základních skupin je ještě čeká Španělsko a Švédsko.
     
    Úvodní sestavy:

    Maďarsko: Bíróvá, Januriková – Szöllősiová-Zácsiková, Schatzlová, Szucsánszkiová, Kisfaludyová, Mártonová, Vámosová, Klujberová, Háfraová, Bordásová, Lukácsová, Tomoriová, N. Kissová.

    ROC: Sedojkinová, Kalininová – Kuzněcovová, Gorškovová, Dmitrijevová, Senová, Vjachirevová, Vedechinová, Bobrovnikovová, Makejevová, Fominová, Ilinová, Managarovová, Skorobogatčenková.

    Rozhodčí: Brunner, Salah (SUI).
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Rusky vyhodily balón, nastoupily v bílém a modrých trenýrkách, zatímco Maďarky v zeleném. (0:0)
     
    1
    Szöllősiová-Zácsiková přerušila útok faulem na střední spojku Bobrovnikovovou. (0:0)
    1
    Bobrovnikovová posunula středem na pivotku Makejevovou a ta na šestce nezaváhala. (0:1)
    2
    Szöllősiová-Zácsiková vyskočila na spojce a srovnala prudce k tyči. (1:1)
     
    3
    ROV byl odpískán útočný faul a Maďarsko tak jde do postupného útoku. (1:1)
    3
    Szucsánszkiová se uvolnila jedna na jednu na pravé spojce a zakončila k zadní tyči za Sedojkinovovou. (2:1)
    4
    Dmitrijevová vyslala střelu z levé spojky na druhou tyč, kde nedosáhla na míč Bíróvá. (2:2)
    4
    Vjachirevová pokazila pas z pravé spojky na pivotku, ale míč překvapivě propadl k zadní tyči, když se brankářka vůbec nedohodla s obranou. (2:3)
    5
    Szucsánszkiová si věděla rady na spojce. (3:3)
    5
    Bobrovnikovová vystoupala nad blok na levé spojce a udeřila na druhou tyč do protipohybu Bíróvé. (3:4)
    6
    Managarovová zpracovala delší rozehrávku středem od Sedojkinové a skórovala sama před Bíróvou. (3:5)
     
    6
    Za faul na pivotku při přihrávce Vjachirevové z pravé spojky nařízena sedmička. (3:5)
    7
    Ilinová ji hodila na svou levou stranu. (3:6)
     
    7
    Žlutá karta pro tým ROC (Darja Dmitrijevová). (3:6)
     
    7
    Szucsánszkiová si došla na levé spojce proti Dmitrijevové pro sedmičku. (3:6)
    8
    Klujberová zamířila k pravé tyči do protipohybu Sedojkinové. (4:6)
     
    8
    Vyložená šance celku v bílém z levého křídla končí na horní tyči. (4:6)
     
    9
    Managarovová bránila z pravé strany v brankovišti, sedmička. (4:6)
    9
    Klujberová skóruje levačkou mezi nohama Kalininové. (5:6)
    10
    Dmitrijevová vyhrála souboj s Tomoriovou a prostřelila brankářku z pravé spojky na vzdálenější tyč. Maďarka ještě dostane dvojku. (5:7)
     
    10
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Zsuzsanna Tomoriová). (5:7)
     
    10
    Sedojkinová si pokryla bližší tyči proti soupeřce z pravého křídla, ale Bíróvá se potom stačila vrátit do brány. (5:7)
    11
    Managarovová využila vypíchnutí pasu z pravé strany od Vjachirevové a levačkou do prázdné brány snadno skórovala. (5:8)
     
    11
    Szöllősiová-Zácsiková faulována na levé spojce Vjachirevovou, ta fasuje dvě minuty. (5:8)
     
    12
    Při náskoku z levého křídla zachránila Sedojkinovou protější tyč, Bíróvá poté skvěle zasáhla, když už míč směřoval do opuštěné brány. (5:8)
    13
    Bobrovnikovová nepohlídala dohrávku do pravého křídla a Lukácsová zakončovala do delší šibenice. (6:8)
    13
    Při pokusu Bobrovnikovové ze středu k pravé tyči šla Bíróvá na opačnou stranu. (6:9)
     
    14
    Navíc ztráta Maďarek, ty se zatím v útoku docela trápí. (6:9)
    14
    To Dmitrijevová potvrzuje, že Ruskám vychází střelba ze spojek, nyní trefila z pravé strany vzdálenější horní roh a donutila Maďarsko k timeoutu. (6:10)
    14
    Vámosová vypálila z levé spojky bombou pod břevno. (7:10)
     
    14
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Katrin Klujberová). (7:10)
     
    15
    ROV se nedostal k zakončení, Januriková, která nahradila Bíróvou, nemusela zasahovat. (7:10)
    15
    Schatzlová si troufla na zakončení z úhlu na levém křídle po zbavení se Managorovové. (8:10)
    16
    Vjachirevová dostala nahrávku od Dmitrijevové ze středu, na pravé spojce prošla přes Kisfaludyovou a po jejím pokusu na vzdálenější tyč vedou Rusky znovu o tři branky. (8:11)
     
    16
    Průraz levé spojky Maďarska. (8:11)
     
    17
    Bordásová držela za dres Dmitrijevovou z levé strany, viděla kartu. (8:11)
    18
    Bobrovnikovová přihrála z levé spojky do levého křídla a Gorškovová si vybrala kratší tyč. (8:12)
    18
    Skorobogatčenková sklepla proti dvěma soupeřkám z pravé spojky pod sebe a Dmitrijevová dohrála na šestku, kde Makejevová narvala balón k levé tyči brankářky. Maďarky si berou podruhé v zápase timeout. (8:13)
     
    19
    Klujberová byla zablokována z devíti metrů a maďarské trápení v útoku pokračuje dál. (8:13)
    19
    Dmitrijevová začala ze středu dohrávku do pravého křídla přes pravou spojku a Managarovová umístila svou střelu k zadní tyči. (8:14)
    20
    Hafraová naběhla na levou spojku do druhé vlny a o pravou ruku brankářky snížila. (9:14)
     
    20
    Autorka posledního gólu nebude hrát dvě minuty kvůli zákroku na pravou spojku Bobrovnikovovou. (9:15)
    20
    Ilinová proměňuje sedmičku k levé tyči do protipohybu. (9:15)
     
    20
    Vyloučení v týmu ROC (Xenija Makejevová). (10:15)
    20
    Klujberová posílá semičku k pravé tyči a ze sedmiček je nadále stoprocentní. (10:15)
     
    21
    Janurikové pomohla tyč proti vyložené šanci z pivota a Maďarsko může zaútočit. (10:15)
    21
    Lukácsová si naskočila na delší přihrávku na pravém křídle a pálila k protější tyči proti Sedojkinové. (11:15)
    22
    V signalizované pasivitě vystřelila Dmitrijevová po nahrávce Gorškovové podstřelem z pravé spojky přes Kisfaludyovou. (11:16)
    23
    Skorobogatčenková napálila z výskoku na pravé spojce spoj delší tyče a šibenice, Senová dorážela křížem na šestce o levou ruku brankářky. (11:17)
    24
    Szöllősiová-Zácsikov se rozeběhla a z šestky zakončila k pravé tyči. (12:17)
    24
    Bobrovnikovová na sebe natáhla dvě hráčky a po posunutí z levé spojky na pivotku překonala Senová brankářku. (12:18)
    25
    Sedojkinová vyhodila míč na pravou stranu a Gorškovová přehodila brankářku na zadní tyč. (12:19)
    25
    Klujberová zakončuje z druhé vlny na pravé spojce ke vzdálenější tyči. (13:19)
    26
    Skorobogatčenková zpracovala nahrávku Ilinové pod sebe a vypálila z pravé spojky levačkou na krátkou tyč. (13:20)
    26
    Háfraová pohybem při rozběhu na levé spojce zmátla dva hráčky a poslala balón na opačnou tyč. (14:20)
     
    27
    Útočný faul Rusek. (14:20)
     
    27
    Dvě hráčky Maďarska vytvořily příležitost z levého křídla, ale Sedojkinová podržela ROV. (14:20)
     
    27
    Sedojkinová vyrazila pokus Vámosové z pravé spojky na zadní tyč, ale bude se házet sedmička, Senová dostane dvě minuty. (14:20)
    28
    Sedojkinová byla bez šance proti prudké sedmičce Klujberové do levé šibenice. (15:20)
    28
    Vjachirevová na sebe natáhla soupeřky na levé spojce a posunula do druhé vlny Managarovové, ta se trefila k pravé tyči. (15:21)
    29
    Vjachirevová si vychutnala Tomoriovou na levé spojce a levačkou v pádu pokořila gólmanku. (15:22)
     
    29
    Sedmička pro Maďarsko po faulu Gorškovové z levé strany na Tomoriovou. (15:22)
    30
    Kalininová byla krátká na Klujberovou k pravé tyči. (16:22)
     
    30
    Schatzlová byla prorážena z pravé spojky, Maďarsko spěchá. (16:22)
     
    30
    Klujberová našla ze středu na levé spojce Háfraovou, ta si pohybem na osu vynutila faul Vjachirevové, sedmička dvě sekundy před půlí. (16:22)
    30
    Klujberová několikrát naznačila a nakonec poslala míč k levé tyči proti Sedojkinovové. (17:22)
     
    30
    První poločas skončil. (17:22)
     
    ROV vede po poločase nad Maďarskem poměrem 22:17 a hlavně obrana Maďarska vůbec nefunguje. Rusky vyhnaly gólmanku Bíróvou na lavičku, nastoupila Januriková ale Rusky se nezastavily. Maďarský kouč vzal dvakrát timeout, ale obraz hry se výrazně nezměnil. Ruskám zatím skvěle vychází hlavně střelba ze spojek a disponují perfektní dohrávkou do pivota, kdy Dmitrijevová velice dobře diriguje hru.
     
    Statistiky prvního poločasu
    Střely – 26:28
    Úspěšnost střelby v procentech – 65:79
    Góly z šestky – 1/1 : 6/7
    Góly z křídel – 3/6 : 2/3
    Góly z devítky – 3/8 : 5/7
    Sedmička – 6/6 : 2/2
    Góly do prázdné brány – 0/0 : 1/1
    Žluté karty – 1:1
    Vyloučení – 3.3
     
    31
    Začal druhý poločas. (17:22)
     
    31
    Maďarsko rozehrálo druhý poločas. (17:22)
     
    31
    Szöllősiová-Zácsiková pálí ze spojky jen do levé tyče a hrají Rusky. (17:22)
    32
    Makejevová si našla přihrávku ze střední spojky na pivotu zakončovala k pravé tyči. (17:23)
     
    32
    Bíróvá neměla potíže se střelou o zem ze střední spojky. (17:23)
     
    33
    Klujberová byla přerušena na pravé spojce, vzápětí už sudí zvedli ruku. (17:23)
     
    33
    Vámosová udělala kroky na levé spojce a více se toho tak při postupném útoku Maďarek nestane. (17:23)
    34
    Dmitrijevová to hned trestá z levé spojky přes Kisfaludyovou mezi nohama brankářky. (17:24)
     
    34
    Křižná střela z pravé spojky končí na pravé ruce ruské brankářky a Maďarsko tak nadále čeká na svůj první gól ve druhém poločase. (17:24)
    35
    Vjachirevová ztratila balón a Kljuberová poslala Lukácsovou do trháku a ta pálila pod víko. (18:24)
    36
    Delší kombinace Maďarska skončila pasem do pravého křídla, kde uspěla Lukácsová o zem proti Kalininové. (19:24)
    37
    Gól vstřelil tým ROC (Anna Vjachirevová). (19:25)
    37
    Szöllősiová-Zácsiková posílá ránu z pravé spojky do protější šibenice. (20:25)
    38
    Dmitrijevová si vyměnila míč se spoluhráčkou a vystřelila z levé spojky k první tyči. (20:26)
    38
    Tomoriová se prosazuje z levé strany. (21:26)
    38
    Gorškovová využila na levém křídle pasu od levé spojky a přehodila brankářku. (21:27)
     
    39
    Kalininová vyrazila zakončení z pravé spojky, ale bylo to s faulem. (21:27)
     
    40
    Vjachirevová vystoupila zprava na Tomoriovou a vykoledovala si podruhé dvě minuty. (21:27)
    40
    Szöllősiová-Zácsiková překonává otevřenou obranu seběhem na levou spojku a zakončením na vzdálenější tyč z šesti metrů. (22:27)
     
    40
    Tomoriová faulovala otáčející se pivotku a jde si na dvě minuty odpočinout. (22:27)
    40
    Ilinová se trefila k pravé tyči mezi nohama přesouvající se brankářky. (22:28)
    41
    Vámosová obešla první hráčku a než byla zdvojena, tak zakončila pravačkou z šestky mimo dosah brankářky. (23:28)
    39
    V signalizované pasivitě nahrála Dmitrijevová ze středu na levou spojku a Vedechinová se zapsala mezi střelkyně z výskoku. (23:29)
    41
    Mártonová poslala na levém křídle směrem k přední tyči brankářku Kalininovou na druhou stranu. (24:29)
    43
    Rozběhnutou Klujberovou nezastavily na pravé spojce dvě Rusky a je sníženo na rozdíl čtyř branek. (25:29)
     
    43
    Bírová vytáhla střelu Skorbogatčenkové z pravé spojky, Rusky ale ještě pokračují v útoku. (25:29)
    44
    Sudí zvedli ruku, ale pokus Dmitrijevové z osy hřiště a střední vzdálenosti propadl o zem na pravou stranu z pohledu zakončující hráčky. (25:30)
     
    45
    Střela z výskoku na pravé spojce končí nad brankou Kalininové, navíc to bylo bez teče, takže útočí Rusky. (25:30)
     
    45
    Kouč Rusek si vyžádal timeout. (25:30)
     
    45
    Bírová vytáhla levou rukou pokus ze spojky k tyči a balón tak mají Maďarky. (25:30)
     
    46
    Kalinonová si pokryla svou levou tyč proti Vámosové ze střední spojky, Maďarky se neprosadily. (25:30)
    47
    Senová míří přesně po nahrávce z levé spojky na šesti metrech. (25:31)
    47
    Háfraová dostala nahrávku, zbavila se Senové a z levé spojky vymetla kratší šibenici. (26:31)
    48
    Skorobogatčenková převzala nahrávku pod sebe na pravé spojce a zakončovala na zadní tyč do protipohybu brankářky. (26:32)
     
    48
    Makejevová dostane dvě minuty za zákrok z levé strany. (26:32)
    49
    Klujberová proměňuje nařízenou sedmičku k pravé tyči do protipohybu. (27:32)
    49
    I na opačné straně poslala Ilinová sedmičku k pravé tyči. (27:33)
     
    50
    Kalininová podržela Rusky proti Mártonové z levého křídla na vzdálenější tyč. (27:33)
     
    50
    Po útočném faulu levé spojky ROV trefuje Lukácsová obloučkem levou tyč prázdné brány. (27:33)
    51
    Bobrovnikovová odvedla skvělou práci na pravé spojce a Senová se položila na pivotu do přesného zakončení. (27:34)
    52
    Vámosová se prosadila důrazem z levé spojky. (28:34)
     
    53
    Hafráová dostala silou vůle nahrávku na Lukácsovou do trháku na střed, té potom na šestce padla soupeřka pod nohy. (28:34)
     
    53
    Poprvé v zápase nedává Klujberová sedmičku, posílá ji levačkou do pravé ruky Kalininové. (28:34)
     
    54
    Bobrovnikovová se držela za obličej po souboji na pravé spojce, nebude se vylučovat. (28:34)
     
    54
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Nikoletta Kissová). (28:34)
    54
    Ilinová vzala sedmičku po faulu na levou spojku a mířila k pravé tyči brankářky do jejího protipohybu. (28:35)
     
    55
    Tomoriová propasírovala míč na šestku, kde byla faulována pivotka Bordásová, takže sedmička. (28:35)
    55
    Vámosová snižuje do dolní části brány. (29:35)
    55
    Skorobogatčenková převzala pas na pravé spojce do druhé vlny a z šestky vypálila na protější tyč. (29:36)
     
    56
    Bordásová nedosáhla na pivotu na přihrávku ze spojky a Rusky nemají kam pospíchat. Na plac naskakuje Ilinová. (29:36)
     
    57
    Po zisku míče vybojovala Háfraová na levé spojce sedmičku. (29:36)
     
    57
    Neproměněný sedmimetrový hod týmu Maďarsko (Petra Vámosová).
    (29:36)
    57
    Vámosová ji nejprve poslala o zem do pravé tyče, ale pak dorážela z hranice brankoviště. (30:36)
    58
    Ilinová reaguje přesnou střelou z pravé spojky při souboji jedna na jednu. (30:37)
     
    58
    Kalininová vystihla loženku Lukácsové z pravého křídla. (30:37)
     
    59
    Rusky minuly ze spojky pravou tyč, ještě se dožadovaly odpískání údajné teče. (30:37)
    59
    Tomoriová nahrála středem Bordásové a ta napálila míč do horní části brány. ROV si ještě bere timeout. (31:37)
    60
    Skorobogatčenková byla nejprve faulovaná, po rozehrávce volného hodu propadl její pokus ze středu mezi nohama brankářky. (31:38)
     
    60
    Kuzněcovová se postavila proti Lukácsové z pravého křídla na průraz a více se toho nestane. (31:38)
     
    Konec zápasu. (31:38)
     
    Maďarsko – ROC 31:38 (17:22)
    Nejvíce branek: Klujberová 9/7, Vámosová 5/1, Szöllősiová-Zácsiková 4 – Dmitrijevová 7, Ilinová 6/5, Senová 4. Rozhodčí: Brunner, Salah (SUI). Sedmimetrové hody: 10/8 – 5/5. Vyloučení: 5:5. Diváci: -0-.
     
    Rusky poráží Maďarky v přestřelce 38:31. ROV měl dnes zápas naprosto pod kontrolou. Ani na sekundu se nedostaly Maďarky do vedení. Obrovský rozdíl byl v obranné fázi. Ruskám fungovala střelba ze spojek i souhra s pivotkou. To znamená, že Rusky si připisují na olympijských hrách v Tokiu první vítězství. Obhájkyně zlata z brazilského Ria de Janiera poskakují na čtvrté místo před Francii, která má ale zápas se Švédskem k dobru. Právě s galským kohoutem se utkají Rusky v dalším duelu a ten bude zřejmě klíčový z hlediska postupu do čtvrtfinále.

    To pro Maďarky už je situace hodně špatná. I nadále zůstávají bez bodu na samotném chvostu skupiny. Na Rusky momentálně ztrácí tři body a mají před sebou souboj se Švédkami a Španělkami.
     
    Statistiky zápasu
    Střely – 52:49
    Úspěšnost střelby v procentech – 60:78
    Střelba z šestky – 5/6 : 12/13
    Střelba z křídel – 5/10 : 3/4
    Střelba z devítky – 4/13 : 9/15
    Trháky – 2/2 : 3/4
    Góly do prázdné brány – 0/1 : 1/1
     
    Děkujeme za pozornost, hezký zbytek dne. (14:04:14)

    Vít Muzikář

    Maďarsko
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B B. Bíróvá 0/0 0 0
    61 B K. Januriková 0/0 0 0
    58 P R. Bordásová 1/0 0   0
    45 LS N. Háfraová 3/0 0 1
    14 SS A. Kisfaludyová 0/0 0 0
    88 PS N. Kissová 0/0 0 1
    42 PS K. Klujberová 9/7 1 1
    66 PK V. Lukácsová 4/0 0 0
    19 LK G. Mártonová 1/0 0 0
    6 LK N. Schatzlová 1/0 0 0
    2 LS S. Szöllősiová-Zácsiková 4/0 0 0
    7 SS Z. Szucsánszkiová 2/0 0 0
    87 PS Z. Tomoriová 1/0 0 2
    38 SS P. Vámosová 5/1 1 0
    Celkem 31/8 2 1 5 0
    ROC
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    88 B V. Kalininová 0/0 0 0
    1 B A. Sedojkinová 0/0 0 0
    17 LS V. Bobrovnikovová 2/0 0 0
    7 SS D. Dmitrijevová 7/0 0   0
    25 PK O. Fominová 0/0 0 0
    3 LK P. Gorškovová 3/0 0 0
    33 SS J. Ilinová 6/5 0 0
    2 LK P. Kuzněcovová 0/0 0 0
    19 P X. Makejevová 3/0 0 2
    36 PK J. Managarovová 4/0 0 0
    8 PS A. Senová 4/0 0 1
    39 PS A. Skorobogatčenková 4/0 0 0
    14 LS P. Vedechinová 1/0 0 0
    13 PS A. Vjachirevová 4/0 0 2
    Celkem 38/5 0 1 5 0
    Rozhodčí: Brunner, Salah (SUI)
    Diváci: -0-
    bahis siteleri