Česko – Španělsko 2:3 (po pr.) | Itálie – Česko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Česko
2:3 (2:0, 0:2 - 0:1)
Španělsko
Čtvrtek 29.07.2021, 10:45 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    44:59
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Sekundu před koncem prodloužení dostávají Češi tvrdý direkt! Hanákova nepřesná přihrávka nastartovala španělské přečíslení 3 na 1, které táhl Mas Rabell. V ideální chvíli pod padajícím hráčem nahrál na PABLA MATA PICAZU, který v čase 44:59 prostřelil z první přesunujícího se Lequina – 2:3! Asistence: Bern Mas Rabell.
     
    26:54
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Navíc je v téže minutě hned srovnáno! Češi nezvládli odklidit kotouč před brankou po nahození a byla z toho přesná střela mezi Lequinovy betony, kterou obstaral JOAN VALLES PESUDO! Španělé jsou rázem na koni – 2:2! Bez asistence.
     
    26:10
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělé se nakonec dočkali snížení na rozdíl jedné branky! Na levé straně se dostal do zakončení Mas Rabell a Lequin vyrazil jenom před sebe, načež jako první měl puk DANIEL BENITO LIVENTSEVA. Českého brankáře pohotově objel a zasunul za jeho záda – 2:1! Bern Mas Rabell.
     
    09:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    V půlce první třetiny je to již o dvě branky! Rychlý přechod do útoku zakončoval na levé straně Hamrla a nastřelil jenom brankáře Španělska. Jenže odražený kotouč neměla španělská obrana, první u něj byl rovnou MARTIN HOLBA, který rovnou zametl puk pod víko, kam se nemohl gólman dostat. Španělé berou oddechový čas – 2:0! Asistence: Adam Hamrla.
     
    04:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po necelých pěti minutách hry jdeme do vedení! Kuchař zavezl kotouč do útočného pásma a přehrál podél prken pod sebe na LUKÁŠE PLOSE. Ten objel vysunutého obránce, dostal se až na levý kruh a střelou skrze teploměr gólmana dává první gól Česka na turnaji – 1:0! Asistence: Jakub Kuchař.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 5. Plos (Kuchař), 10. Holba (Hamrla) – 27. Liventseva (Rabell), 27. Pesudo, 45. Picazo (Rabell)


    Česko: Lequin (Kundrík) – Koblížek, Zdeněk, Kuchař, Hamrla, Abazaj, Dunda – Zapletal, Hanák, Buršík, Macas, Holba, Plos, Žmola, Malínek
    Španělsko: Nieminen Llop (Traver Ferragut) – De La Cruz, Mas Rabell, Pallas Gil, Gallardo Martiner, Mbeinjock Thió, Pérez Morera, Mata Picazo, Garcia Olivenza, Jimenez Dominguez, Martínez Soler, Medina Holdago, Benito Liventseva, Valles Pesudo
    bahis siteleri