Itálie – Česko 0:3 (kon.) | Švýcarsko – Česko 3:2 (po pr.)
konec
Itálie
0:3 (0:1, 0:2)
Česko
Pátek 30.07.2021, 09:25 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U16
Partner:
     
    38:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď to zvládnou určitě! Italové se k chystané powerplay asi ani nedostanou, výbornou práci totiž předvedl VÍT LOCHOVSKÝ. Sice v první fázi puk za brankou ztratil, nakonec jej ale vybojoval na středové čáře a postupoval s ním po levé straně až na kruh, odkud přišla střela. Riccardo sice pokus ztlumil, přes lapačku mu ale přepadl až do branky. Italové ještě berou oddechový čas, ale už to nic neřeší – 0:3! Bez asistence.
     
    30:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    V polovině druhého poločasu přichází důležitý gól! Hodně otevřený hokej rezultoval v to, že Italové se už prostě nestíhali vracet. Proto nepokryli zakončení z levé strany od jednoho z českých hráčů. Riccardo jej sice měl, ale vyrazil jej nad kruhy, kde byl MATĚJ PEKAŘ. Ten to vzal natvrdo golfem, Riccardo se už nestihl přesunout a odskakujeme na dvě branky – 0:2! Bez asistence.
     
    28:57
    Suchyňa zaváhal v rozehrávce za vlastní brankou a vytrestat to mohl Grespan, který bleskově vzal kotouč a s velkou časovou rezervou šel do zakončení. Ideální moment ale prošvihl a Trnka stále drží těsné vedení!
     
    27:35
    Lochovský po individuální akci, kdy prošel snad přes tři hráče a zakončil, už zvedal ruce nad hlavu, že skóroval. Ale Riccardo v poslední možný moment na brankové čáře vytáhl kotouč a vyrazil jej ven z brankoviště!
     
    24:46
    Teď dokonce zůstali Italové dva na nikoho a vykombinovali si to velmi dobře, jenže Nespolo místo toho, aby trefil skoro prázdnou kasu, tak nastřelil jenom tyčku Trnkovy branky! Teď při Česku stálo ohromné štěstí.
     
    23:52
    Oba týmy rezignovaly při střídání na obranu a byly z toho tutovky na obou stranách! Nejprve to byl Meconi, který se natlačil před startujícího obránce a chtěl trefit prostor nad betonem Trnky u bližší tyče. Na druhé straně okamžitě kontroval po přesné přihrávce Galnor, ani on ale Riccarda nepřekonal!
     
    19:50
    Tlak Česka v závěru poločasu neustává a Pekař byl blízko brance! Riccardo vůbec netušil, kde má kotouč, při plácání se v brankovišti ale ztratil lapačku a rozhodčí celou akci přerušil. Deset sekund před koncem berou Italové time!
     
    19:14
    A Svozil byl jenom o pár sekund později ve velké šanci, kdy pelášil sám na branku a Riccarda, který se mu snažil vypíchnout puk, chtěl překonat bekhendem nad rameno. Leč neuspěl!
     
    09:31
    Nespolo zahájil svoji cestu u levého mantinelu a protlačil se přes dva hráče až mezi kruhy, odkud prověřil Trnku. Dokonce cinkla i tyč, nakonec je to právě Trnka, který drží puk pod lapačkou a přerušuje hru.
     
    07:25
    Duo Svozil – Galnor ujelo italským hráčům a byl z toho brejk 2 na 1, ve kterém Svozil předkládal Galnorovi fakticky před prázdnou kasu. Riccardo se však včas přesunul a byl z toho famózní zákrok!
     
    06:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec se dočkali jenom o pár sekund později! KRYŠTOF JANEK zůstal zcela viset za italskou obranou, která prakticky neexistuje. Po přihrávce od měl čas a nadvakrát překonal Riccarda v brance – 0:1! Asistence: Jakub Galnor.
     
    01:35
    Češi vstoupili do zápasu aktivně a Lempach měl druhou velkou šanci! Objel si nikým nehlídán branku a pálil z otočky na levém kruhu, Riccardo má kotouč ve své moci a přerušuje hru!
     
    00:36
    A hned v první minutě měl Pekař tutovku! Italská obrana se sice vracela, ale zapomněla jej zcela obsadit. Proto dostal Pekař parádní pas na vrcholky kruhů a střílel bez přípravy, trefil ale pouze Riccarda v italské kase!

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Janek (Galnor), 31. Pekař, 39. Lochovský


    Itálie: Riccardo (Andreoli) – Meconi, Quattrone, Montolli, Cortese, Grespan, Amici, Nespolo, Carli, Vellar, Matonti, Meconi, Bianchin, Zucca, Rossetto
    Česko: Trnka (Pospíšil) – Svozil, Pekař, Junger, Lempach, Bohatý, Lorenz – Galnor, Janek, Mozr, Pravda, Suchyňa, Jindrák, Paulus, Lochovský

    Rozhodčí: Labreux (FRA), Bessonová (SUI)
    bahis siteleri