Lezení na rychlost - kvalifikace (ženy) Vítěz: A. Miroslawová (POL) (kon.) | Bouldering - kvalifikace (ženy) Vítěz: J. Garnbretová (SLO) (kon.)
Lezení na obtížnost - kvalifikace (ženy) Vítěz: So Čä-hjun (KOR) (kon.)
konec
Lezení na rychlost - kvalifikace (ženy)

Vítěz: A. Miroslawová (POL)

Středa 04.08.2021, 10:00Olympijské hry - Sportovní lezení
Sledujte:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (10:51:51)
     
    Konečné pořadí – lezení na rychlost:

    1. Aleksandra Miroslawová (POL) – 6,97
    2. Anouck Jaubertová (FRA) – 7,12
    3. I-ling Sung (CHN) – 7,46
    4. Miho Nonakaová (JPN) – 7,55
    5. Julija Kaplinová (ROC) – 7,65
    6. Alannah Yipová (CAN) – 7,99
    7. Kyra Condieová (USA) – 8,08
    8. Julia Chanourdieová (FRA) – 8,17
    9. Akijo Nogučiová (JPN) – 8,23
    10. Petra Klinglerová (SUI) – 8,42
     
    První část kvalifikačních bojů v ženském lezení je za námi. Aleksandra Miroslawová (POL) nakonec své vedení po prvním kole pokusů udržela i po kole druhém, a zapisuje tak násobek jedné pro další dvě disciplíny, a to pro bouldering a lezení na obtížnost.
     
    2. kolo kvalifikace skončilo
     
    10.
    Poslední lezení tohoto programu absolvovala Julia Chanourdieová (FRA) a Janja Garnbretová (SLO). Francouzka byla lepší, čas 8,17 jí zařídil osmé místo, Slovinka s časem se zlepšeným časem 9,44 dostala na konečnou čtrnáctou příčku.
     
    9.
    Akijo Nogučiová (JPN) zaznamenala čas 8,27, zlepšení na řadu nepřišlo. Soupeřka na druhé stěně Mia Kramplová (SLO) se zlepšila jen o setinku oproti prvnímu kolu, konkrétně na hodnotu 10,43.
     
    8.
    Julija Kaplinová (ROC) spadla po prvním kole na páté místo, na vrchol totiž nedolezla. Shauna Coxseyová (GBR) se zlepšila, čas 9,65 každopádně nepatří mezi nejlepší.
     
    7.
    Aleksandra Miroslawová (POL) tentokráte stlačila svůj čas pod sedm sekund, konkrétně na hodnotu 6,97! Jasně tuhle disciplínu ovládla. Doplňme, že Kyra Condieová (USA) se o čtyři setinky zlepšila, zapsala čas 8,08.
     
    6.
    Laura Rogoraová (ITA) zaznamenala pouze fall, skončí tak v soutěži na rychlost předposlední. Miho Nonakaová (JPN) zapsal čas 7,55, průběžně je na čtvrtém místě.
     
    5.
    I-ling Sung (CHN) se dostala na třetí místo! 7,46 pro Číňanku. Její soupeřka Petra Klinglerová (SUI) byla o něco rychlejší než v prvním kole, má na svém kontě čas 8,51.
     
    4.
    Alannah Yipová (CAN) stlačila svůj výkon pod osm sekund, konkrétně na 7,99 vteřiny. Brooke Raboutouová (USA) byla také lepší, zalezla čas 8,67.
     
    3.
    Oceana Mackenzieová (AUS) se zhoršila oproti prvnímu kolu, čas 9,38 je toho důkazem. Jessica Pilzová (AUT) zaznamenala čas 8,51, o kousek svůj výkon z prvního kola zlepšila.
     
    2.
    Viktorija Meškovová (ROC) absolvovala svůj druhý pokus v čase 9,73, svůj výkon nevylepšila. Anouck Jaubertová (FRA) vylezla v čase 7,12, ale přesto na první místo její výkon nestačil. Každopádně Francouzka může být spokojená.
     
    1.
    Erin Sterkenburgová (RSA) jako jediná v prvním kole nedolezla na vrchol a moc si nyní nepolepšila. 11,10 je její konečný výsledek. 10,01 pro Čchae-hyon So (KOR), ta se přece o 1,73 sekundy zlepšila oproti prvnímu kolu.
     
    2. kolo kvalifikace začalo
     
    Po prvním kole zatím vede Aleksandra Miroslawová (POL), která si počínala na stěně opravdu perfektně. Vše ale může být ještě jinak, všechny lezkyně čeká ještě pokus číslo dva ve stejných dvojicích, v jakých se prezentovaly před pár okamžiky.

    Průběžné pořadí (po 1. kole):

    1. Aleksandra Miroslawová (POL) – 7,01
    2. Anouck Jaubertová (FRA) – 7,29
    3. Julija Kaplinová (ROC) – 7,65
     
    1. kolo kvalifikace skončilo
     
    10.
    Julia Chanourdieová (FRA) a Janja Garnbretová (SLO) se dostaly na stěnu jako poslední. Slovinka byla s časem 10,32 po prvním kole šestnáctá, Francouzka přece zaznamenala lepší výkon, konkrétně čas 8,43.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri