Soběslav – Benešov 1:2 (kon.) | Chomutov – Motorlet 3:2 (po pr.)
po prodl.
FC Chomutov
3:2 (1:0)
FK Motorlet Praha
Úterý 10.08.2021, 18:30 • Letní stadion Zadní Vinohrady, Chomutov • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera! (21:00:10)
     
    Divizní Chomutov se raduje z postupu do další části MOL Cupu, zatímco favorit tohoto zápasu končí! Motorlet byl v utkání více na balonu, jenomže Chomutov byl daleko efektivnější!
     
    120
    Konec zápasu.
     
    119
    Chomutovští postupovali ve čtyřech na dva obránce! Václav Černý poslal slabou přihrávku na pravou stranu šestnáctky, kde se kromě Chaloupky pohyboval také obránce.
     
    119
    Chomutovští budou hrát na jistotu, Vojtěch Kubík poslal míč až přes tribunu.
     
    117
    Střídání v týmu FK Motorlet Praha: ze hřiště odchází David Krajinský, přichází Jan Hrubeš.
     
    116
    Radek Kibal hledal na hranic vápna Martina Bočka, který dával míč pod sebe. Chomutovští nezakončili a znovu spěchají na vlastní polovinu.
     
    113
    Chomutov právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu zafungovalo! Chomutovští rozvinuli protiakci, kterou z levé strany šestnáctky zakončil přesným obstřelením VÁCLAV ČERNÝ. Trenér Jan Hyneš měl šťastnou ruku při střídání!
     
    112
    Další dalekonosnou střelou se předvedl aktivní Dominik Nátr, jenž znovu mířil k pravé tyči. Chomutovský brankář si počínal opět skvěle!
     
    111
    Žlutou kartu dostává Michal Čipera (FK Motorlet Praha), jenž zastavil dobře se rozvíjející protiakci Chomutova.
     
    110
    Marek Chaloupka posunul míč do strany, odkud nepřesně centroval Danyil Dolechek. Především Martin Boček je hodně rozladěný, jelikož situace si říkala o více.
     
    109
    Centr si ve vápně zpracoval Daniel Žížala, který následně mířil k pravé tyči. Výborným zákrokem se prezentoval brankář Jan Stránský, pro něhož je to debut v mistrovském zápase mezi dospělými.
     
    108
    Na pravé straně měl hodně prostoru Jan Waltr, který to zkusil z hranice šestnáctky. Jeho pokus zamířil jen těsně nad horní tyčku branky.
     
    107
    Filip Gedeon ztratil balon a následně fauloval, Dominik Nátr tak mohl rozehrát volný kop, který zastavil Martin Boček. Chomutov se následně osvobodil za cenu odkopu.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    105+1
    První poločas prodloužení skončil.
     
    105
    Za vápnem se znovu nacházel osamocený Dominik Nátr, jehož zakončení mířilo jen nad branku. Hostující trenér pobízí hráče, aby více zakončovali.
     
    103
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu je znovu srovnáno! Na první tyči se k hlavičce dostal kapitán PATRIK GILIAN, jenž zamířil přesně do zadní části branky.
     
    102
    Za vápnem dostal hodně prostoru Dominik Nátr, jehož pokus mířil doprostřed a pod břevno. Domácí brankář vyrazil pumelici nad břevno!

    Michal Luxa

    Branky: 24. Mušović, 92. Boček, 113. Černý – 85. Žížala, 103. Gilian

    Karty:   84. Dolechek (CHM) – 59. Gilian (MOT), 111. Čipera (MOT)


    FC Chomutov: Stránský – Kibal, Hříbal, Kubík, Mušović – Šourek (101. Chaloupka), F. Gedeon, P. Gedeon (C) (80. Černý), Klimeš, Dolechek – Boček
    Náhradníci: Zaťko – Chaloupka, Schreiner, Černý

    FK Motorlet Praha: Vyčichl – Rataj (75. Ircing), Bitto (56. Václavík), Fotr (66. Čipera), Krajinský (117. Hrubeš), Walter, Dolejš, Gilian (C), Nátr, Žížala, Zelenka (66. Hrabina).
    Náhradníci: Hrubeš – Hrabina, Čipera, Ircing, Václavík

    Rozhodčí: Šmat – Nehasil, Plzák
    thejrc.org