VUT Cavaliers Brno – Riders Univerzita Pardubice 1:3 (kon.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 2:10 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
2:10 (0:4, 0:1, 2:5)
ČVUT Engineers Prague
Středa 11.08.2021, 19:50 • Plzeň - Košutka, KOOPERATIVA ARÉNA • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je už z tohoto zápasu vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:47:20)
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec deklasovali svého soupeře po výsledku 10:2 a zapisují na turnaji první výhru. Domácí hráči celý zápas tahali za kratší konec a byli horším týmem. Hosté naopak od úvodu šli za vítězstvím a měli mnoho šancí. Soupeři uštědřili potupnou desítku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Puk mají hosté a ještě to zkoušejí, ale spíše se už v tomto utkání nic nestane.
     
    58:55
    Z prostoru mezi kruhy nyní pálil Pavel Vaňous, ale trefil jen beton domácího brankáře.
     
    58:45
    Zápas se už jen dohrává, hosté se nikam neženou a jen hru kontrolují. Domácí už by se určitě rádi viděli v šatně a na tento duel brzy zapomněli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:12
    Radovan Fojt sice klepal o přihrávku v prostoru mezi kruhy, ale nedočkal se. Následně pak zamířili do akce domácí hráči, ale jejich pokus nebyl úspěšný.
     
    56:03
    Hosté opět kroužili před soupeřovou brankou, ale tentokráte obrana Akademiků zakročila a dostala puk do středního pásma.
    55:01 David VOBOŘIL - 2:10
     
    55:01
    Engineers právě vstřelili branku!
    A potupná desítka je nyní opravdu na světě. Před útočnou modrou čárou dostal kotouč na hokejku DAVID VOBOŘIL a z pravé strany se pak trefil k protější tyči – 2:10. Asistence: Václav Burda.
     
    53:46
    Marek Klement se s pukem natlačil za branku soupeře, odkud pak vyslal pas do mezikruží, ale nikoho, kdo by puk převzal a zakončil, tam neměl.
     
    53:02
    Další akce Akademiků, ti se však před Supem nedokázali dostat ke kloudné střele.
     
    51:32
    Hra se teď trochu uklidnila, u puku jsou hosté a kombinují před domácí brankou, Plzeň by určitě nechtěla inkasovat potupnou desítku.
     
    50:17
    Polovina třetí třetiny je minulostí a byli jsme svědky neuvěřitelného brankostroje. Nyní zahrozili domácí před brankou hostů, ale nebyli úspěšní.
    48:35 Jonáš ADAMEC - 2:9
     
    48:35
    Engineers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelný zápas, hosté dávají devátou trefu a debakl Plzně pokračuje dále. Zblízka se prosadil před Sequensem JONÁŠ ADAMEC – 2:9. Asistence: Eric Fiala a Matouš Horský.
     
    46:51
    Gólová smršť v posledních minutách, skóre se zatím zastavilo na výsledku 8:2 ve prospěch hostujícího celku.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Markov (Šibra, Rejzek), 47. Soukup – 10. Adamec (Vobořil), 13. Slavata (Kassal), 14. Tvrdoň (Fabiánek), 18. Burda (Klement), 34. Horský (Adamec), 42. Burda (Raiterman), 44. Bečvář (Janásek), 47. Slavata (Fiala), 49. Adamec (Fiala, Horský), 56. Vobořil (Burda)


    Akademici Plzeň: Černý (31. Sequens) – Šimůnek, Koco, Jankovský, Starý, Šperl, Soukup, Beer (C) – Šíma, Švec, Janda – Sulan, Markov, Rejzek – Králíček, Šiška, Šibra – Šucha
    ČVUT Engineers Prague: Mann (31. Sup) – Vobořil, Horský, Janásek (C), Raiterman, Fojt, Klement, Šedivý, Kunák – Fabiánek, Vaňous, Fiala – Kassal, Matějka, Bečvář – Adamec, Burda, Tvrdoň – Slavata, Hofrichter, Hynek

    Rozhodčí: Kosnar – Kaiser, Jelínek
    bahis siteleri