Plzeň – Kölner Haie 7:2 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 5:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
7:2 (2:0, 4:1, 1:1)
Kölner Haie
Středa 11.08.2021, 12:45 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    55:02
    Kolín právě vstřelil branku!
    Hosté opět krátce po plzeňské brance korigují skóre. Hráči německého celku se vrhli do pásma, přihrávku z levé strany si zpracoval ALEX RUDKOVSKI, který tvrdou ranou prostřelil Mečla.
    54:46 Matyáš BERAN - 7:1
     
    54:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kolín už jich má v bráně jak trpaslíků. MATYÁŠ BERAN se dostal do útočného pásma, z levé strany vystřelil a jeho puk se doslova došoural za brankovou čáru.
    36:20 Petr MAKOVEC - 6:1
     
    36:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí stále nemají dost! Na Hasslera šla další ránu, tu sice hostující brankář viděl, jenomže těsně před ním si puk zpracoval PETR MAKOVEC, který následně brankáře Kolína prostřelil bekhendem. Asistence: David Štulc, Šimon Kaiser.
    35:14 Adam BENÁK - 5:1
     
    35:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, pravě teď odbila...". Jakub Hnát vystřelil od modré čáry, Hassler jeho ránu opět neudržel, tentokrát byl ale na brankovišti připravený ADAM BENÁK, který puk pohotově dopravil do opuštěné klece. Hattrick pro domácího hráče. Asistence: Jakub Hnát.
     
    30:01
    Kolín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskurychlé. Krátce po vhazování se hosté dostali do útočného pásmu a kapitán ALEX RUDKOVSKI prostřelil Mečla. Asistence: Domenik Klein.
    29:54 Adam BENÁK - 4:0
     
    29:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a čtvrtá branky je na světě. ADAM BENÁK prokázal důraz v útočné třetině a ránu Hnát od modré čáry šikovně tečnul za Majewskiho záda. Asistence: Jakub Hnát, Jan Bílek.
    27:53 Hynek PROŠEK - 3:0
     
    27:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá početní výhodu a potřetí v zápase prostřeluje hostujícího gólmana. HYNEK PROŠEK zůstal sám mezi kruhy, mírně si navedl kotouč na levou stranu a následnou střelou zamířil do černého. Asistence: Jakub Hnát.
    09:09 Jan BÍLEK - 2:0
     
    09:09
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté ztratili na modré čáře kotouč, toho se ujal JAN BÍLEK, ten se s ním následně dostal až do pásma, odkud vyslal milimetrovou ránu do pravého horního rohu. Bez asistence.
    03:27 Adam BENÁK - 1:0
     
    03:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hokejová paráda. ADAM BENÁK se prokličkoval kolem všech hráčů Kolína a na závěr si forhendovou kličkou vychutnal i Majewskiho. Asistence: Adam Jiříček.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 4. Benák (Jiříček), 10. Bílek, 28. Prošek (Hnát), 30. Benák (Hnát, Bílek), 36. Benák (Hnát), 37. Makovec (Štulc, Kaiser), 55. Beran – 31. Rudkovski (Klein), 56. Rudkovski


    HC Škoda Plzeň: Mečl (Mařík) – Hromádka, Jiříček, Skala, Hnát, Prošek, Štulc – Benák, Bílek (C), Kaiser, Beran, Makovec, Hofrajtr, Čech, Trachta, Fousek
    Kölner Haie: Majewski (Hassler) – Mullejans, Vladelchtnikov, Pathmann, Shell, Klein, Giesen (A), Hickl, Bosbach – Hemr, Rentmeestu, Kosprez, Rudkovski (C), Sohn, D. Val, N. Munzenberger, Kreps, M. Munzenberger (A), Ziergiebel, Chodorowski, J. Val

    Rozhodčí: Hacaperka – Sýkora, Hrůza
    bahis siteleri