UK Kings Prague – North wings Ústí 4:5 (kon.)
konec
UK Kings Prague
4:5 (2:1, 2:0, 0:4)
HC North Wings Ústí nad Labem
Sobota 21.08.2021, 14:30 • Škoda Icerink, Praha • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne a někdy příště na počtenou! (16:41:27)
     
    Trochu překvapivý výsledek vzhledem ke stavu před předchozí třetinou, nicméně Ústečtí si odváží velmi cenné tři body po vydařené třetí třetině. Velkou mírou se o to postarala dvojice Harkabus, Bartoš, která se podepsala pod většinu gólů North Wings. Naopak domácí v letošním ročníku Uni Cupu už musí skousnout druhou porážku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    V posledních vteřinách hry jsou domácí doslova natlačeni před Skokanem.
     
    58:54
    Domácí to zkouší v šesti bez gólmana!
     
    58:30
    Domácí se snaží vrátit do hry a drží se v útočném pásmu. Ondřej Skokan tak má před sebou velké množství práce.
     
    57:31
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústecký tým se nevzdal a ze stavu 1:4 dokonal obrat! Bezprostředně po vhazování se do rychlého brejku dostal JAN JINDRA, který zaskočil gólmana Olšara a umístil kotouč za jeho záda. Asistence: Dan Bartoš.
     
    57:06
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Matěj Harkabus si vymíchl bránícího hráče Karlovy univerzity, načež křižnou přihrávkou našel nalevo přesně stojícího DANA BARTOŠE, který zcela přesně uklidil kotouč do branky Pražanů. Asistence: Matěj Harkabus.
     
    55:58
    Po srovnání sil na ledové ploše se více do akce tlačí domácí tým. Karlova univerzita sérií přihrávek čeká na vhodný moment pro vystřelení na Ondřeje Skokana, nicméně ten stále nepřichází.
     
    55:32
    Domácí v plném počtu.
     
    54:42
    North Wings zatím zvládají další přesilovku celkem útočně. Gólman Olšar tak má před sebou celkem velké množství práce, zvládá si s ní ale poradit celkem úspěšně.
     
    53:32
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Dlabola Martin – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    52:55
    Oba týmy v plném počtu.
     
    52:20
    Přetahovaná o kotouč z jedné strany na druhou pokračuje. Momentálně jsou na puku domácí hokejisté, kteří se ale drží u vlastní branky.
     
    50:55
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Balcar Patrik – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Novák Marek – 2 min., hrubost).
     
    50:06
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují vývoj utkání! Střelu po průniku Martina Kuchaře ještě zvládl gólman Karlovy univerzity vyrazil, našel ale pouze hůl JANA JINDRY, který dokázal dorazit do zcela volného prostoru branky. Asistence: Martin Kuchař a Dan Bartoš.
     
    48:57
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Ústečtí přežili dlouhé dvojnásobné oslabení a následně snižují! Ihned po vhazování se dostal z pravého kruhu do zakončení MATĚJ HARKABUS, který rychle poslal kotouč za záda gólmana Olšara. Asistence: Lukáš Sajdl.
     
    48:52
    Střídání v týmu HC North Wings Ústí nad Labem: ze hřiště odchází David Šmehlík, přichází Ondřej Skokan.
     
    48:41
    Hosté v plném počtu.
     
    48:06
    Pražané se stále drží v útočném pásmu. Málokdy ovšem zvládají vystřelit na branku Šmehlíka a když už, tak si s šancí ústecký gólman dokázal poradit.
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Balcar Patrik – 2 min., hrubost).
     
    46:02
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Šimanovský Radek – 2 min., hákování).
     
    45:52
    Oliver Glitta nepřešel na modré přes trojici bránících hráčů North Wings.
     
    45:12
    Balcarovu přihrávku nedokázal Adam Janoušek přesně zužitkovat a odevzdal kotouč soupeři. Do akce se tak dostal opět David Šmehlík, který ovšem zvládl vykrýt střelu Pražanů.
     
    44:04
    Po rychlé rozehrávce se dostal do šance Tomáš Jarý. Jeho střelu ale zvládli domácí vykrýt a naopak se sami posléze vydali do brejku proti Šmehlíkovi.
     
    44:01
    Střídání v týmu HC North Wings Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Ondřej Skokan, přichází David Šmehlík.
     
    43:30
    Zcela sám projel napříč celou ledovou plochou Patrik Balcar, který následně z levého kruhu vypálil na Kryštofa Olšara. Puk ale namířil příliš vysoko, ten se tak jen odrazil o ochrannou síť nad brankou Univerzity Karlovy.
     
    42:21
    Marek Novák využil chaosu v souhře ústeckých hokejistů na modré a vydal se proti Skokanově brance. Ústeckého maskovaného muže ale tentokrát ohrozit nedokázal.
     
    41:19
    David Šimanský nenašel přesným pasem Matěje Sílu a domácí se tak museli vrátit k vlastní brance.
     
    40:03
    Pražané se hned zkraje třetí třetiny pokusili o rozjetí podél levého mantinelu. To jim překazil dojíždějící Jan Jindra, který udržel kotouč v pásmu a North Wings tak mohli zahrozit proti brance Olšara.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je za námi. Ač se to výsledkově nezdá, tak převážnou většinu času byli aktivnější ústečtí North Wings. Ti ovšem řadu svých střeleckých příležitostí nedokázali přetavit v góly. Naopak Univerzitě Karlově vyšla sázka na bývalého mládežnického reprezentanta se zkušenostmi z Tipsport extraligy i Chance ligy Davida Jindru, který sám navýšil vedení domácích na současných 4:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    V posledních vteřinách to zkusil Dan Bartoš, který po ukázkové otočce přihrál do volného prostoru. Ovšem do zcela volného prostoru, nebyl zde žádný z jeho spoluhráčů ani protihráčů.
     
    38:37
    Lukáš Polák nasměroval svůj tým do šance, která ale vzala za své kvůli nepřesným přihrávkám v útočném pásmu. Karlova univerzita tak otočila hru směrem ke Skokanovi.
     
    37:28
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Následně se to ale Univerzitě Karlově povedlo! Bleskový průnik DAVIDA JINDRY středem hrací plochy překvapil gólmana Skokana, který tak inkasuje už čtvrtý gól do své branky. Asistence: Matyáš Rendla.
     
    36:34
    Jan Škoda za brankou Skokana čeká na vhodnou příležitost pro přihrávku před ústeckou svatyni. V těsném souboji s řadou hráčů North Wings ale neuspěl.
     
    36:08
    I po vyrovnání početních sil jsou North Wings aktivnějším týmem. Od dalšího inkasovaného gólu tentokrát ochránila Kryštofa Olšara tyč jeho brankové konstrukce.
     
    35:42
    Domácí v plném počtu.
     
    35:38
    Domácím se na závěr oslabení podařilo vyhodit kotouč až za Skokana.
     
    34:50
    Ústečtí si přihrávají v útočné třetině podél mantinelu. Ke střele na Olšarovu klec se ale nemohou dostat.
     
    34:24
    Ofsajd zastavil Pražany od průniku směrem ke Skokanově svatyni. Z následného vhazování se naopak North Wings dostali do útoku.
     
    33:42
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Síla Matěj – 2 min., hákování).
     
    33:30
    Střelu Lukáše Šebesty se pokusil dorazit Dan Bartoš. Kryštof Olšar ale zůstal ve střehu.
     
    32:28
    Ústečtí zastavili průnik Matyáše Rendla a přesunuli těžiště hry na opačný konec kluziště.
     
    31:06
    Další gólovka Pavla Gottfrieda, který vzal tentokrát celou akci na sebe a jal se zakončovat po průniku mezikružím těsně před brankou. V takové blízkosti gólmana ale nedokázal umístit kotouč do volných míst.
     
    30:13
    Z levé hranice brankoviště nevyzrál na Skokana Matěj Síla. K puku se tak dostal opět Tomáš Stuchlý a ten se dostal k další rozehrávce.
     
    29:33
    Rozehrávka domácího týmu k ničemu nevedla. Kotouč se tak celkem snadno dostal na hůl Tomáše Stuchlého, který zahájil protiakci North Wings.
     
    28:08
    Doslova o centimetry se nedostal kotouč do branky po rychlém nájezdu Pavla Gottfrieda po levé straně. Puk se ještě pokusil dorazit Jan Jindra, nicméně před Olšarem už v té době stálo několik bránících hráčů UK, kteří puk zablokovali.
     
    27:21
    Z otočky zpoza modré čáry vystřelil Tomáš Jarý. Jeho střelu ale zblokoval jeden z domácích obránců, čímž si to puk zamířil do ochranné sítě nad brankou Kryštofa Olšara.
     
    26:15
    Další příležitost Pražanům nevyšla, neboť nedokázali přejít přes modrou čáru. Ani Ústečtí se ale nedostali příliš daleko.
     
    25:12
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil navyšují Pražané své vedení! DAVID JINDRA se dostal přesně mezi kruhy, kde si obehrál svého staršího sourozence v ústeckých barvách Jana Jindru a výstavní trefou překonal gólmana Skokana. Asistence: David Volf.
     
    24:45
    Domácí v plném počtu.
     
    24:32
    Gottfriedovu přihrávku nasměroval křižmo na Olšara Matyáš Šebesta. Gólman domácího týmu ale kotouč bez obtíží pokryl.
     
    23:16
    Rychlá kombinace North Wings v útočném pásmu mohla vyústit ve střelu Tomáše Jarého. Tomu ovšem sjel kotouč pod hokejkou. Nic to ale nemění na situaci, kdy jsou Ústečtí před brankou UK.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Horáček David – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:20
    Příliš rychle letěl kotouč k Lukáši Polákovi, který byl rozjetý středem pole směrem k Olšarově brance. Puk tak nedokázal včas převzít.
     
    21:45
    Hosté v plném počtu.
     
    21:08
    Pražané se stále drží před brankou Ondřeje Skokana. Ústečtí tak jsou pod tlakem, zvládají se ale tomu bránit.
     
    20:18
    Domácí v plném počtu.
     
    20:07
    Do prvního útoku se vydali North Wings. K samotné střele se ovšem nedostali a na opačný konec ledové plochy se prosmákl David Jindra. Do zakončení se dostal Matyáš Rendla, který ale z levé strany na Skokana nevyzrál.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Počátek první třetiny vyšel daleko lépe domácímu týmu, který z toho vytěžil dva rychlé góly do Skokanovy svatyně. Ústečtí se ale záhy dokázali dostat do hry a k vidění byl celkem atraktivní souboj, v závěru i lehce vyostřený. Domácí ale do druhé třetiny vstupují s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Kuchař Martin – 2 min., hrubost).
     
    19:30
    Od modré zkusil své střelecké štěstí Patrik Balcar. Domácí ale dokázali ještě před gólmanem jeho střelu zblokovat.
     
    18:18
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague (Šimanský David – 2 min., hákování).
     
    17:22
    Famózní zákrok Ondřeje Skokana! Marek Novák dokázal celkem snadno prokličkovat přes celou obranu ústeckého týmu, načež se pokusil prostrčit po zemi kotouč za záda gólmana North Wings. Ten ale puk zalehl a nenechal ho projít za sebe.
     
    16:24
    Jiří Halberštát zvládl lépe souboj s Pavlem Jarým a vydal se proti brance Ondřeje Skokana. Domácí ale z této akci nic nevytěžili, naopak Křídla severu se rozlétla směrem k svatyni Kryštofa Olšara.
     
    16:02
    Hosté v plném počtu.
     
    15:29
    Tomáš Jarý předstihl najíždějícího si hráče Karlovy univerzity a zastavil tak rychlý nájezd domácích po levé straně.
     
    15:09
    Lukáš Sajdl se dostal ke střele z otočky na modré čáře. Puk ovšem poslal příliš vysoko, do ochranné sítě nad brankou Kryštofa Olšara.
     
    14:02
    Vyloučení v týmu HC North Wings Ústí nad Labem (Kuchař Martin – 2 min., hákování).
     
    13:29
    Do velké šance vyslal Martin Kuchař Matěje Harkabuse. Ústecký asistent kapitána rychle vyjel po pravé straně směrem k Olšarovi a před brankou našel o něco málo lépe postaveného Harkabuse, ke kterému se ale sjelo větší množství domácích hokejistů a o kotouč tak přišel.
     
    12:55
    Prudkou dělovku od modré vyslal směrem k Ondřejovi Skokanovi Ondřej Černý. Puk ale umístil příliš vysoko, ten se tak pouze odrazil o plexisklo nad ústeckou brankou.
     
    12:00
    Kryštof Olšar zastavil kotouč u vlastní branky. Jeho tým se následně dostal k rozehrávce, která sice nebyla tak rychlá, nakonec se ale Pražané dostali ke Skokanovi. Byť ho tentokrát neohrozili.
     
    11:10
    Matěj Síla připravil nahrávkou zprava šanci pro Olivera Glittu. Kapitán domácího týmu ale nedokázal včas převzít kotouč a Ústečtí se přesunuli na opačný konec kluziště.
     
    09:50
    Tým North Wings právě vstřelil branku!
    Rychlý atak ústeckého týmu znamená snížení skóre! Od vlastní branky se vyřítil MATĚJ HARKABUS, ve velké rychlosti překvapil gólmana Olšara a vrací North Wings do hry! Asistence: Lukáš Sajdl a Lukáš Polák.
     
    09:13
    Lukáš Sajdl už nedokázal za modrou dostihnout kotouč.
     
    08:45
    Z mezikruží vyslal středně vysokou střelu na Skokana Jan Škoda. Gólman univerzity severu ale dokázal přidržet kotouč u svého těla.
     
    07:55
    Z pohledu obou gólmanů je ústecký ten o poznání vytíženější. S velkým množstvím šancí domácího týmu si ale vesměs ví rady.
     
    07:22
    Dlouhý výhoz kotouče z hole Patrika Balcara vrátil hru zpět před branku Ondřeje Skokana.
     
    05:50
    Hosté ovšem začali bojovat, díky čemuž se drží v útočném pásmu. K samotné střele se ale nemohou odhodlat.
     
    05:27
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Netrvalo to nikterak dlouho a je tu druhý gól do ústecké branky! Okolo brankoviště se prosmýkl ONDŘEJ ČERNÝ, načež zadovkou našel volnou skulinu ve Skokanově svatyni. Asistence: David Jindra.
     
    04:40
    Zadovkou z těsné blízkosti mohl doklepnout kotouč za Olšarova záda Matěj Harkabus. Gólman Univerzity Karlovy ale dokázal včas zareagovat a vykrýt svůj vymezený prostor.
     
    04:02
    Ústečtí se brání rychlému náporu ze strany domácího týmu. A to i za cenu zakázaného uvolnění.
     
    02:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Domácí tým se ale přeci jen ujímá vedení! Přes levý kruh si najel před branku Skokana MAREK NOVÁK, který ve velké rychlosti umístil kotouč za jeho záda. Bez asistence.
     
    01:36
    Zleva se pokusil o průnik Oliver Glitta. U mantinelu ale narazil na Tomáše Stuchlého, přes kterého nedokázal projít. I tak ale Pražané vypálili, jejich šanci ale pokryl Ondřej Skokan.
     
    01:02
    Gólman Skokan rozehrál zpoza vlastní branky. Na úrovni středního pásma se ovšem puku zmocnili hráči Karlovy Univerzity, kteří ovšem kvůli ofsajdu nepřešli přes modrou čáru.
     
    00:08
    První útok pražského týmu ještě ve středním pásmu zastavil Martin Kuchař, který po křídle nahodil puk do prostoru k Kryštofu Olšarovi. Jeho tým ale následně v příležitosti nepokračoval.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    UK Hockey Prague: Olšar (Baloun) – Lelek, Černý, Chládek, Málek, Dlabola – Glitta (C), Novák, Halberštát, Rendla, Šimanský, Škoda, Volf, Horáček, Jindra, Síla.

    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (Šmehlík) – Štěpánek, Jarý P., France, Stuchlý, Balcar (C), Šimanovský, Šebesta – Gottfried, Janoušek, Sajdl, Bartoš, Jindra, Brandner, Polák (A), Harkabus, Jarý T., Kuchař (A).
     
    Vzájemný zápas obou týmů v loňském ročníku UNI CUPU:

    HC North Wings Ústí n. L. – UK Hockey Prague 6:9
    Branky a nahrávky:
    21. Balcar (Sajdl), 26. Amirov (Kuchař), 34. P. Jarý (Balcar), 44. Brandner (Sajdl, Straka), 47. Kuchař (Balcar, Brandner), 57. Brandner (Sajdl, Straka) – 13. Svoboda (Glitta), 13. Mach (Velas, Rudolph), 17. Velas (Klinger, Rudolph), 20. Rubeš (Hanuš), 43. Volf (Arnošt, Svoboda), 44. Mach (Rudolph, Hanuš), 51. Klinger (Bořík, Hyršl), 60. Mach (Rudolph, Velas), 60. Rubeš (Bořík).
    Vyloučení: 1:2. Využití: 2:0.
    Střely na branku: 32:46. Diváků: 250.

    Sestava North Wings: Charvát (41. Šmehlík) – P. Jarý, France, Balcar, Stuchlý, Žižka, Petržílka, Straka – Šimanovský, T. Jarý, Pšenička, Dytrych, Kuchař, Amirov, Jindra, Gottfried, Brandner, Sajdl.

    Sestava UK Hockey: Novák (31. Mašek) – Hanuš, Dlabola, Černý, Klinger, Bořík, Glitta – Velas, Mach, Arnošt, Volf, Rudolph, Rubeš, Hyršl, Svoboda.
     
    Taktéž North Wings nastoupili v UNI CUPU ke dvěma zápasům. Do samotného turnaje vstoupili Ústečtí porážkou 3:7 od pražských Engineers. V druhém zápase ale dokázali porazit Akademiky Plzeň na domácím stadionu 3:0 po trefách Dana Bartoše, Pavla Gottfrieda a Matěje Harkabuse.
     
    Tým z pražské Univerzity Karlovy už v letošním UNI CUPU nastoupil k dvěma utkáním. V prvním klání si vyšlápl na českobudějovické Black Dogs, které porazil 7:4. Zcela opačně ale pro Karlovu univerzitu dopadl souboj s plzeňskými Akademiky, kterým podlehli 1:5. Jediný gól Pražanů v tomto klání vsítil Martin Dlabola.
     
    Zdravím vás u přenosu z Tipsport UNI CUPU z pražských Strašnic. Domácí tým UK Hockey Prague vyzve severočeské HC North Wings Ústí nad Labem. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Novák, 6. Černý (Jindra), 26. Jindra (Volf), 38. Jindra (Rendla) – 10. Harkabus (Sajdl, Polák), 49. Harkabus (Sajdl), 51. Jindra (Kuchař, Bartoš), 58. Bartoš (Harkabus), 58. Jindra (Bartoš)


    UK Kings Prague: Olšar (Baloun) – Lelek, Černý, Chládek, Málek, Dlabola – Glitta (C), Novák, Halberštát, Rendla, Šimanský, Škoda, Volf, Horáček, Jindra, Síla.
    HC North Wings Ústí nad Labem: Skokan (45. – 49. Šmehlík) – Štěpánek, Jarý P., France, Stuchlý, Balcar (C), Šimanovský, Šebesta – Gottfried, Janoušek, Sajdl, Bartoš, Jindra, Brandner, Polák (A), Harkabus, Jarý T., Kuchař (A)

    Diváci: 47
    bahis siteleri