Slovensko – Česko 3:8 (kon.)
konec
Slovensko
3:8 (2:4, 1:2, 0:2)
Česko
Sobota 21.08.2021, 12:30 • Lonza Arena, Visp, Švýcarsko • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    59:07
    Vstupujeme do poslední minuty třetí třetiny, Samuel Urban zneškodnil další českou střelu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:04 Jakub DVOŘÁK - 3:8
     
    57:04
    Česko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru dnešního střetnutí přichází ještě jeden gól, na hattrick si zadělává JAKUB DVOŘÁK – 3:8! Podaří se mu ho před závěrečnou sirénou zkompletovat a přiblížit svůj tým na hranici dvouciferného počtu branek? Asistence: Adam Židlický.
    40:24 Jan ŠPRYNAR - 3:7
     
    40:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se navzdory vlastnímu oslabení prosazují a podruhé v zápase se ujímají čtyřbrankového náskoku! Slovenská obrana situaci vůbec nezvládla, po převzetí krátké přihrávky od Štancla kotouč do klece hravě uklidil JAN ŠPRYNAR – 3:7! Asistence: Jakub Štancl.
     
    40:00
    Slováci třetí třetinu otevřou přesilovkou po vyloučení Adama Židlického (CZE) za hákování.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny!
     
    35:36
    Uvidíme další slovenskou početní výhodu, Jakub Štancl (CZE) je trestán za krosček.
    33:05 Jakub ŠTANCL - 3:6
     
    33:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď se jim to ale podařilo a hned je z toho gól, národní tým svému rivalovi opět začíná utíkat! Urban nezvládl zkrotit střelu JAKUBA ŠTANCLA, která zamířila přesně mezi betony – 3:6! Asistence: Jan Šprynar, Matyáš Adámek.
    27:26 Jan ŠPRYNAR - 3:5
     
    27:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní tým se vrací do dvougólového trháku! Trochu pohody na české hokejky dodává JAN ŠPRYNAR, který se dostal do bezprostřední blízkosti slovenské klece a následně pryž uklidil přesně pod víko – 3:5! Asistence: Jiří Felcman.
     
    25:57
    Pavelec měl na hokejce pátý český gól, jeho střela z voleje z velkého úhlu ale zasáhla jen výstroj připraveného Urbana!
     
    24:00
    Ve Vispu možná bude v dohledné době vyrovnáno! Matyáš Adámek (CZE) jde ven za sekání.
    22:31 Viliam KURILA - 3:4
     
    22:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bude ještě zajímavé, Slováci se oklepávají z extrémně bídného vstupu do utkání a hned zkraje druhé periody dávají kontaktní branku, jejímž autorem je VILIAM KURILA – 3:4! Asistence: Peter Císar, Milan Jobek.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny!
    16:13 Adam CEDZO - 2:4
     
    16:13
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A už je to jen o dvě branky, Češi budou zřejmě zbytečného faulu Mattea Kočího opravdu hodně litovat! Naději na vyrovnání posiluje svou přesnou trefou ADAM CEDZO – 2:4! Asistence: Daniel Jenčko, Samuel Barcík.
    14:39 L'uboš STAHOŇ - 1:4
     
    14:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci se přesně po minutě hry v početní výhodě poprvé prosazují a snižují! Zásahu předcházela rychlá akce, kterou ĽUBOŠ STAHOŇ uzavřel nenápadnou dorážkou odraženého puku za bezmocného Hrabala – 1:4! Asistence: Adam Cedzo, Daniel Jenčko.
     
    13:39
    Slovensko dostává velkou šanci se dostat zpět do hry! Matteo Kočí (CZE) na pravém kruhu fauloval protihráče kolenem a míří do sprch!
    06:25 Tomáš ŽIŽKA - 0:4
     
    06:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelecký koncert národního týmu zní dál a dál, Češi vstoupili do střetnutí se Slováky opravdu famózně a upravují na rozdíl čtyř branek! Změna gólmanů nepomohla, Urbana ranou do pravého horního rohu mezi třemi tyčemi uvítal TOMÁŠ ŽIŽKA! Asistence: Adam Csabi, Samuel Fiala.
     
    06:16
    Uvidíme čtvrtou branku ve slovenské síti? Leo Eperješi (SVK) je vyloučen za podrážení.
     
    04:36
    Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Damián Slávik, přichází Samuel Urban.
    04:36 Petr PAVELEC - 0:3
     
    04:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nepsané sportovní pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, Češi po ani ne pěti minutách hry vedou ve Vispu o tři góly! Z bleskového protiútoku Slávika překvapil PETR PAVELEC – 0:3! Bez asistence.
     
    04:27
    Ale pozor, nyní měli velkou šanci snížit! Jeden z nich nebezpečně zakončoval k tyči, ale Hrabal kotouči včas položil do cesty beton!
    03:00 Jakub ŠTANCL - 0:2
     
    03:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Raketový vstup do hry pro naší sedmnáctku, která se rychle ujímá dvoubrankového vedení! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje JAKUB ŠTANCL, který z prostoru pro vhazování nasměroval pryž přesně ke vzdálenější tyči Slávikovy klece – 0:2! Asistence: Jiří Felcman, Jan Šprynar.
    02:19 Jakub DVOŘÁK - 0:1
     
    02:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, národní tým odskakuje do vedení už na začátku třetí minuty hry! O úvodní zásah střetnutí se postaral JAKUB DVOŘÁK, který využil nepřehledné situace před Slávikem a z bezprostřední blízkosti brankoviště přetavil český nápor v zásah – 0:1! Asistence: Andrej Fábry.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 15. Stahoň (Cedzo, Jenčko), 17. Cedzo (Jenčko, Barcík), 23. Kurila (Císar, Jobek) – 3. Dvořák (Fábry), 3. Štancl (Felcman, Šprynar), 5. Pavelec, 7. Žižka (Csabi, Fiala), 28. Šprynar (Felcman), 34. Štancl (Šprynar, Adámek), 41. Šprynar (Štancl), 58. Dvořák (Židlický)


    Slovensko: Slávik (5. Urban) – Čajkovič, Barcík, Eperješi, Beluško, Jurčo, Královič, Kutnár, Sakmár – Cedzo, Jenčko, Kukumberg (C) – Pilát, Sisik, Ridzoň – Císar, Jobek, Kurila – Žurek, Stahoň, Priščák.
    Česko: Hrabal (Kavan) – Žižka, Dvořák (C), Kubíček, Sypecký, Kočí, Badinka Do., Matějíček – Štancl, Felcman, Šprynar – Židlický, Fiala, Albrecht – Pavelec, Adámek, Csabi – Tomas, Fábry, Badinka Da. – Vehovský.

    Rozhodčí: Aegerter – Kern, Schéda (SUI).
    bahis siteleri