Havlíčkův Brod – Jihlava 0:5 (kon.) | Tábor – Č. Budějovice 4:1 (kon.) | Poruba – Vsetín 4:4 (kon.)
Jihlava – Tábor 6:0 (kon.) | Poruba – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 1:4 (kon.)
Poruba – Jihlava 1:3 (kon.) | Vsetín – Tábor 6:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 0:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (2:0, 4:0)
HC Tábor
Sobota 21.08.2021, 13:00 • CZ LOKO Aréna • Memoriál Jaroslava Pitnera
Partner:
     
    37:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tlak Dukly vyústil v další gól, tentokrát dokázal bránu přesně trefit JÁCHYM JUNGWIRTH, který puk dostal do brány bez jakéhokoliv problému.
     
    33:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další šanci Dukly dokázal po přihrávce od Matěje Vojáčka využít TOBIAS CHLUBNA. Díky tvrdé střele a zastíněnému výhledu brankáře dokázal vsítit další branku.
    Asistence: Matěj Vojáček.
     
    25:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Potom co Tábor nevyužil šanci se Dukla rychlým přesunem dostala do útočného pásma. Robert Váňa si přesně našel hokejku MATĚJE VOJÁČKA, který dokázal od modré brankáře prostřelit.
    Asistence: Váňa.
     
    23:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se po šanci Tábora dostala do útočného pásma a k puku se dostal Patrik Bakus, který kotouč dostal na hokejku Václava Kudrny. Ten vystřelil a puk do brány tečoval HYNEK PEŠ.
    Asistence: Kudrna a Bakus.
     
    13:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    JIhlava rychle využívá první přesilovku v zápase. Adam Topol nejprve dokázal přesně přihrát Václavovi Kudrnovi, který dokázal nasměrovat přesnou přihrávku na DENISE JELETZE. Ten dokázal prostřelit brankáře Tábora.
     
    09:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po zakázaném uvolnění dokázala Dukla vyhrát buly a po rychlém přesunu do útočného pásma našel Hynek Peš hokejku svého spoluhráče DENISE JELETZE, který dokázal zakočit od modré a puk dostat do brány.
    Asistence: Hynek Peš.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 10. Jeletz (Peš), 14. Jeletz (Kudrna, Topol), 24. Peš (Kudrna, Bakus), 26. Vojáček (Váňa), 34. Chlubna (Vojáček), 38. Jungwirth


    HC Dukla Jihlava: Černý (Sigmund) – Vandas, Hamřík, Jeletz, Topol, Doskočil, Jurný – Vojáček, Jungwirth, Chlubna – Váňa, Peš, Kudrna – Bakus, Gutsu, Modl
    HC Tábor: Tesař (Šrámek) – Cícha, Šťastný, Shaklein, Anděl, Bouška, Šíma – Spánek, Sochůrek, Křepelka – Vlček, Eremiáš, Dušek – Fábera, Sabiniok, Pospíchal
    bahis siteleri