Rusko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Dánsko – Japonsko 0:1 (kon.) | Maďarsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Maďarsko
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
Česko
Neděle 22.08.2021, 20:10 • WinSports Arena, Calgary, Kanada • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A Maďarky se půl minuty před sirénou prosazují! Kapitánka Fanni Gasparičová získala v českém rohu kotouč, povyjela si na hranici střeleckého úhlu a Peslarové kotouč propadl! Bez asistence.
     
    39:59
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    čtyři desetiny před sirénou se i Maďarky zapisují do gólové listiny! Po střele Kingy Jokai-Szilagyiové se v českém brankovišti strhla mela, která umožnila REKE DIBIASOVÉ se nepozorovaně vynořit zpoza české branky a ačkoliv Peslarová natahovala vyrážečku, co to šlo, odkrytou klec už neuchránila! Asistence: Kinga Jokai-Szilagyiová a Fanni Gasparičová.
    24:36 Denisa KŘÍŽOVÁ - 0:4
     
    24:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Sedm vteřin potřebovaly Češky k proměnění přesilovky a je to 0:4! Střelu Kolowratové od modré tečovala o rameno Zsofie Tothové DENISA KŘÍŽOVÁ a byla to taková rána, až si maďarská gólmanka jde k doktorům překontrolovat bolavý ukazováček.
     
    23:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí gól České republiky! na půlící čáře našla Tereza Vanišová po lajně VENDULU PŘIBYLOVOU, která se prosmýkla okolo bránicí hráčky a dostala se do přečíslení. Protože ale měla před sebou prázdno, vzala střelbu na sebe a prosadila se k zadní tyči! Asistence: Tereza Vanišová.
    06:56 Daniela PEJŠOVÁ - 0:2
     
    06:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky ale utíkají na rozdíl dvou branek! DANIELA PEJŠOVÁ sjela až mezi kruhy, kde zachytila kotouč a vystřelila na branku. Tothová sice puk vyrazila, pak se ale po pravačce gólmanky strhla mela a nakonec je z toho vlastňák Reky Dabasiové ve spolupráci s gólmankou Tothovou! Motala se tam ještě Denisa Křížová, ale sudí jako autorku branky uvedly Pejšovou. Asistence: Sára Čajanová a Tereza Vanišová.
    03:42 Tereza RADOVÁ - 0:1
     
    03:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už tu ale banku máme a češky jdou do vedení! Neubauerová dostala přihrávku na hranici brankoviště, kde ale neměla dost manévrovacího prostoru a hlavně pozornou Tothovou. Pak ale k pravé tyči přijela TEREZA RADOVÁ, která původně Neubauerové nahrála, vzala odražený kotouč a poslala ho do odkryté klece! Asistence: Noemi Neubauerová.
    Marken.cz

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 40. Dabasiová (Jokai-Szilagyiová, Gasparičová), 60. Gasparičová – 4. Radová (Neubauerová), 7. Pejšová (Čajanová, Vanišová), 24. Přibylová (Vanišová), 25. Křížová (Kolowratová)


    Maďarsko: Z. Tothová (A. Nemethová) – Kiss-Simonová, Mayerová, Odnogová, Kneeová (A), B. Nemethová, E. Tothová, Grkovičová – Gasparičová (C), Kreiszová, Jokai-Szilagyiová – Dabasiová, Seregelyová, Gowieová – Szamosfalviová, Kissová, Ronaiová – Horváthová, Metzlerová, L. Pinterová (A) – H. Pinterová
    Česko: Peslarová (Zechovská) – Lásková, Čajanová, Pejšová, Kolowratová, Horálková, Radová – Mrázová (A), Pejzlová, Mlýnková – Křížová, Vanišová, Neubauerová – Mills (C), Hymlárová, Přibylová – Serdar, Bukolská, Patková

    Rozhodčí: Vichoreková, Wiegandová – Hanleyová, Strongová
    bahis siteleri