Bologna – Salernitana 3:2 (kon.) | Udinese – Juventus 2:2 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 3:1 (kon.)
Neapol – Venezia 2:0 (kon.)
konec
Bologna FC
3:2 (0:0)
US Salernitana 1919
Neděle 22.08.2021, 18:30 • Stadio Renato Dall'Ara, Boloňa • Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (20:36:51)
     
    Statistiky:
    Střely na branku: 7 – 4
    Střely mimo: 4 – 2
    Držení míče: 69 % – 31 %
    Rohové kopy: 9 – 4
    Ofsajdy: 0 – 2
    Fauly: 13 – 14
    Žluté karty: 6 – 3
    Červené karty: 2 – 1.
     
    Pro Salernitanu to byla po třiadvaceti letech hořkosladká premiéra v Serii A. V Boloni po bezbrankové první půli dvakrát vedla, ale kvůli kolapsu v období od 75. do 77. minuty si neodveze domů ani jeden bod. Hosté v obou případech udrželi vedení jen krátce. Na Bonazzoliho penaltu odpověděl De Silvestri a na špičkově provedený kop Mamadoua Coulibalyho zase debutující Arnautović. Klíčové dnes byly rohové kopy a při nich veterán Lorenzo De Silvestri. Tomu jeden gól z 59. minuty nestačil, a tak čtvrthodinu před koncem využil laxního bránění ligového nováčka i k vítězné hlavičce na 3:2. V zápase padly i tři červené karty, ale nějaký výraznější vliv neměly. Boloňa kontrolovala hru v přesilovce i v závěrečném oslabení.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Už je to pro svěřence srbského trenéra Mihajloviće dobré. Teprve podruhé za posledních dvanáct let Boloňa zvítězí v otevíracím zápase ligové sezóny.
     
    90+5
    Gary Medel měl jednoduchou úlohu, když k němu doletěl slabý centr z levého křídla. Odkop do autu si možná mohl odpustit, takto se Boloňa ještě bude muset bránit.
     
    90+4
    Skov Olsen neměl úplnou kontrolu nad balonem. Příliš si ho předkopl a tím nabídl jednomu z hostujících obránců odkop alespoň o několik metrů.
     
    90+3
    Karetní mariáš ještě nekončí. Nicola Sansone napravoval své zaváhání ve středu pole faulem, kterým znemožnil rychlý přechod Salernitany.
     
    90+1
    Simy šlapákem atakoval pravou nohu Svanberga. Plyne z toho rozehrávka Skorupského, který se rozhodl natahovat čas.
     
    90
    Čas na smazání jednogólové ztráty Salernitaně ještě zbývá. Čtvrtý rozhodčí právě oznámil šestiminutové nastavení!
    89. Červená karta po 2. žluté pro Schoutena
     
    89
    Boloňa hlásí další komplikace pro závěrečné desítky vteřin. Bude je dohrávat jen v osmi hráčích v poli, protože po Sorianovi dostal červenou kartu také Jerdy Schouten. Skluz ve středu hřiště si rozhodně mohl odpustit.
     
    88
    Žádný závěrečný nápor Salernitany se zatím nekoná. Federico Bonazzoli byl v momentě diagonálního nákopu z hloubi pole v postavení mimo hru.
     
    87
    O Bogdanův odkop bojoval Bonifazi, který si ale pomohl ve vzduchu nedovolenými prostředky. Další žlutá karta je na světě.
     
    86
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Sydney van Hooijdonk.
     
    85
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Nicolás Martín Domínguez, přichází Mattias Svanberg.
     
    85
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Riccardo Orsolini, přichází Andreas Skov Olsen.
     
    85
    Opakovaný roh už byl rozehnán nakrátko s Vignatem. Ten už cpal míč do ohně, ale defenziva ligového nováčka podruhé v řadě odolala. Gyömbér si pomohl vysvobozujícím odkopem.
     
    85
    Třetí gól z rohu v tomto případě nepadl. Sansoneho pravačka našla na malém vápně nohu Simyho, který vrátil míč za zadní čáru.
     
    84
    Kevin Bonifazi vyrazil na útočný výlet. Odměněn za něj byl rohovým kopem. Sansone rozhodně nebude spěchat s jeho exekucí.
     
    83
    Simy vyhrál hlavu po nákopu ze středového kruhu, jenomže nedostal míč k žádnému ze svých spoluhráčů v bílých dresech Salernitany.
     
    82
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Leonardo Capezzi, přichází Joel Obi.
     
    82
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Paweł Jaroszyński, přichází Andrea Schiavone.
     
    80
    Nicola Sansone se u praporku snažil obejít Bogdana, od kterého dostal do obličeje. Vypadá to, že do akce bude muset domácí realizační tým.
     
    79
    Nicolás Domínguez odehrál míč a pak tvrdě narazil do Jaroszyńského, jenž dorazil do souboje pozdě. Žlutou kartu přijal bez protestů.
    77. Lorenzo De Silvestri - 3:2
     
    77
    Bologna právě vstřelila branku!
    Během několika desítek vteřin je úplně všechno jinak, od sedmasedmdesáté minuty Boloňa vede 3:2! Podruhé se prosadila z rohového kopu. A opět u toho byl zkušený obránce LORENZO DE SILVESTRI, který si našel vhodný prostor na malém vápně a razantní hlavičkou nedal Belecovi šanci zareagovat. Neubránil ho Simy.
     
    76
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Lassana Coulibaly, přichází Luka Bogdan.
     
    76
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Wadždí Kišrída, přichází Nadir Zortea.
    75. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:2
     
    75
    Bologna právě vstřelila branku!
    Začíná to být solidní přestřelka! I tuto akci započal Vignato přihrávkou na osu. Schouten z prvního doteku pokračoval do šestnáctky na MARKA ARNAUTOVIĆE a ten oslavil svůj přestup z Číny přízemní střelou ze svého pohledu k levé tyči.
     
    73
    Vignato už několikrát ukázal, že se nebojí čepovat míče do pokutového území. Nízký míč však hosté zvládli odklidit do bezpečí.
     
    71
    I ve druhé půli mají fotbalisté trochu času na doplnění energie. Nechybí ani velká porce nových taktických pokynů.
    70. Mamadou COULIBALY - 1:2
     
    70
    Salernitana právě vstřelila branku!
    Dvacet minut před koncem to má hostující výprava ke třem bodům zase o něco blíže! Vše začal Ruggeriho brejk po otevřené levé straně. Simyho hlavičku do protipohybu Skoprupski bravurně vytáhl, ale pak neměl šanci na famózně umístěnou dorážku MAMADOUA COULIBALYHO do vzdálenějšího horního rohu.
     
    69
    Sensoneho centr zleva byl ještě jednou prodloužen. U zadní tyče vyplaval Orsolini, jenže na balon nedosáhl. Zmatky po dalším rohu vyřešil Belec.
     
    68
    Domínguez si nezpracoval míč od De Silvestriho. Střílet mohl až Schouten, pokus zpoza vápna byl ztečován mimo hrací plochu.
     
    67
    Emanuel Vignato zleva zkoušel dostat míč na malé vápno. Jako první tam byl Norbert Gyömbér a bez váhání zvolil odkop za postranní čáru.
     
    66
    Od vyloučení Soriana se Salernitana paradoxně nemůže dostat do hry. Nyní musela bránit další výpad Vignata, tečovaný míč přistál u Belece.
     
    65
    Sansone se drze pustil do pokutového území, kde se ocitl v kleštích mezi dvěma obránci. Spadl na zem, ale hlavní rozhodčí zůstal klidný.
     
    64
    Střídání v týmu US Salernitana 1919: ze hřiště odchází Milan Djurić, přichází Simy.
     
    63
    První změny budou k vidění i na hostující straně. Do boje půjde čerstvá útočná posila z Nigérie – Simy.
     
    61
    Emanuel Vignato měl kolem sebe dostatek volného prostoru. Delší přihrávkou dostal míč ideálně před rozběhnutého Arnautoviće, jehož koncovka šla přesně do místa, kde se nacházel Vid Belec.
     
    60
    Nyní jsou na koni zase domácí fotbalisté, kteří nebezpečně krouží okolo pokutového území. Salernitanu asi čekají krušné minuty.
    59. Lorenzo De Silvestri - 1:1
     
    59
    Bologna právě vstřelila branku!
    1:1! Sansoneho rána z nějakých jednadvaceti metrů byla ve zdi sražena na roh. Sansone odcentroval k vzdálenější tyči, kam se probil LORENZO DE SILVESTRI a o pár centimetrů procedil balon za brankovou čáru. Gólovou radost spustily až hodinky na ruce hlavního arbitra, který by to měl bez moderní technologie dost složité na posouzení.
     
    58
    Riccardo Orsolini byl při zpracování míče zezadu zfaulován, což znamená zajímavý přímý kop ve prospěch domácího mužstva.
     
    57
    Leonardo Capezzi se předpisově vrátil s rozběhnutým De Silvestrim a zpomalil jeho postup odražením balonu za postranní čáru.
     
    56
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Musa Barrow, přichází Nicola Sansone.
     
    56
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Aaron Hickey, přichází Emanuel Vignato.
     
    55
    Jerdy Schouten podnikl odvážný skluz proti Bonazzolimu, za který vyfasoval žlutou kartu.
     
    53
    Salernitana má v kapse náskok a kromě psychické výhody může těžit i z velké podpory fanoušků, kterých přijelo do Boloni opravdu dost.
    52. Federico BONAZZOLI - 0:1
     
    52
    Salernitana právě vstřelila branku!
    Mužstvo z Kampánie slaví první gól v Serii A po třiadvaceti letech! FEDERICO BONAZZOLI poslal Skorupského na špatnou stranu a levačku svůj pokutový kop s přehledem proměnil.
     
    50
    Boloňa přichází o přesilovku a navíc bude čelit pokutovému kopu. Roberto Soriano dostal za úder do Djurićovy hlavy druhou žlutou kartu, která pro něj znamená konečnou.
     
    50
    Hostující kapitán Milan Djurić tam dostal od Soriana ránu do hlavy. A hlavní rozhodčí se kvůli tomu jde podívat na video. Hrozí penalta a třeba i vyloučení, Soriano už jednu žlutou má!
     
    49
    Wadždí Kišrída doplnil v útočné akci Mamadoua Coulibalyho a sám poté rozehrál rohový kop, po kterém zůstává ležet zraněný Djurić.
     
    48
    Díky faulu Bonifaziho mohl Jaroszyński centrovat do předbrankového území, kde ale kralovaly rukavice jeho krajana Skorupského.
     
    47
    Sudí Rapuano se dopočítal všech jednadvaceti zbývajících hráčů a mohl tak zahájit druhou půli. Žádný z trenérů zatím nestřídal.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Boloňa měla v první půli navrch, jenže na počtu šancí to znát nebylo. V první půlhodině měla jedinou možnost hostující Salernitana, když aktivní Bonazzoli protáhl Skorupského střelou z přímého kopu. Dobře bránící nováček si cestu za bodovým ziskem ale zkomplikoval. Strandberg dostal během minuty dvě žluté karty a domácí od té doby hrají v početní výhodě. Úplně využít ji zatím nedokázali, Domínguez v jediné šanci hlavičkoval vedle.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Hroťák Marko Arnautović se poctivě vrátil do obrany až k rohovému praporku. Mamadou Coulibaly tam na něj nevyzrál a Hickey bude vhazovat.
     
    45+2
    Orsoliniho bochánek zneškodnil Kišrída. Bonazzoli přepl do rychlého protiútoku, ale Domínguez ho až k šestnáctce nepustil.
     
    45+1
    Nedá se tvrdit, že by početní převaha Boloni byla na obrazu hry nějak znát. Domácí stále neúspěšně buší do kvalitně zformované obrany.
     
    45
    Nastavují se 3 minuty.
     
    44
    Marko Arnautović sladil náběh s průnikovou přihrávkou. Ukvapená střela z úhlu se ale neukázala být jako ideální řešení, Belec nemusel zasahovat.
     
    43
    Milan Djurić si hledal vhodný prostor na hlavičku. Kišrídův centr neměl zlé parametry, ale od čela bosenského útočníka letěl balon nad břevno.
     
    42
    Federico Bonazzoli se při čekání na centr do pokutového území dopustil útočného faulu. Trochu se tam ohnal po Kevinu Bonifazim.
     
    41
    Roberto Soriano inkasuje žlutou kartu za docela zbytečný faul ve středovém kruhu. Odnesl to Lassana Coulibaly.
     
    41
    Hickeyho ostrý centr proletěl nad hlavou Orsoliniho a zastavil se až za opačnou postranní čarou, kde si vezme vhazování na starost Paweł Jaroszyński.
     
    40
    Norbert Gyömbér si počínal nedovoleně proti Barrowovi krátce poté, co domácí obrana roh z pravé strany bez větších komplikací ubránila.
     
    39
    V oslabení už se Salernitana tak často v ofenzivě ukazovat nebude. Aktuálně získaný roh ale je jednou z možností, jak otevřít skóre.
    38. Nicolás Martín Domínguez (BLG)
     
    38
    Slušná možnost pro Boloňu! Arnautovićovi se nepovedlo roh Orsoliniho prodloužit. Na druhou stranu ještě mohl odcentrovat na Domíngueze, jenž hlavičkoval vedle brány! Neuhlídal ho Gyömbér.
     
    37
    Riccardo Orsolini napálil vedle zdi stojícího Capezziho. Pak se ještě srovnal k dorážce, která byla ztečovaná na roh. Ten se bude po zásahu Gyömbéra opakovat.
     
    36
    Štěstí měl norský obránce alespoň v tom, že ruka byla zasažena pár centimetrů před hranici velkého vápna. Místo penalty se připravuje přímý kop. Stále však ze skvělé pozice.
    35. Červená karta po 2. žluté pro Strandberga
     
    35
    Málokdy vídaný moment! Stefan Strandberg necelou minutu po žluté kartě rukou zablokoval Arnautovićovu střelu z osmnácti metrů a kvůli další žluté kartě musí odejít ze hřiště.
     
    34
    Jednoznačná žlutá karta pro Strandberga, který zatáhl za záchranou brzdu u postranní čáry. Riccardo Orsolini by jinak upaloval vstříc Belecovi.
     
    33
    Díky nulovému presinku ze strany Boloni mohou hosté v poklidu kontrolovat míč na nějakých pětačtyřiceti metrech od branky Łukasze Skorupského.
     
    32
    Nenápadně se rozvíjející akce vyvrcholila zakončením aktivního Hickeyho z hranice velkého vápna. Ten až nečekaně snadno ošálil Gyömbéra, ale Belec přesto nemusel nějak složitě zasahovat.
     
    31
    Držení míče: 72 % – 28 %.
     
    30
    Zónová obrana Boloni zafungovala. Schouten dostal míč z pokutového území a jeden z jeho spoluhráčů to podpořil odkopem na půlku.
     
    29
    Matteo Ruggeri posílal aut k hranici velkého vápna. Po sérii soubojů posílal Mamadou Coulibaly patičku na Kišrídu a získal tím rohový kop.
     
    28
    Míč už je znovu v pohybu. Momentálně cirkuluje mezi kopačkami hostujících obránců, kteří nemusí řešit žádné napadání.
     
    27
    Na tribuně boloňského stadionu se nachází také italský reprezentační trenér Roberto Mancini. Zatím moc pohlednou partii sledovat nemůže.
     
    26
    Rozhodčí nařizuje krátkou pauzu nejen na doplnění tekutin a k celkové regeneraci organismu.
     
    25
    Barrow si trochu překážel s Arnautovićem. Vzniklý zmatek chtěl ukončit Hickey střelou z dálky, jež daleko nedoplachtila.
     
    24
    Ani Boloni se ale příliš nedaří. Ztrátu teď zavinilo špatné zpracování skotského legionáře Aarona Hickeyho.
     
    23
    Domácí mají na hráče s příjmením Coulibaly spadeno. Schouten fauloval ve skluzu, ale ligový nováček hned odevzdal míč přetaženým nákopem.
     
    22
    Zadní řady Salernitany zatím odolávají na výbornou. Domácí fotbalisté hrají jen po velké vápno. Dál už je cesta zatarasena.
     
    21
    Lassana Coulibaly na sobě získal další z vícero faulů. V tomto případě se provinil rakouský útočník Marko Arnautović.
    20. Federico Bonazzoli (SAI)
     
    20
    Federico Bonazzoli kopal přímý kop křížem, ale Skorupski se dobře natáhl ke své pravé tyči, aby vyrazil balon na roh. Z toho už nic nebylo.
     
    19
    V devatenácté minutě je nařízen nebezpečný přímý kop pro Salernitanu! Hickeymu neprošel ostrý skluz na Mamadoua Coulibalyho těsně před vápnem.
     
    18
    Orsolini vytloukl Jaroszyńského bloky. Vznikl z toho rohový kop, ale prvně jmenovaný nakonec celé akce nevyrobil kvalitní střelu z voleje.
     
    17
    Lassana Coulibaly to přehnal s tvrdostí. Bez zájmu hrát míč sestřelil Domíngueze, což logicky bylo posouzeno jako faul.
     
    16
    Boloňa soupeře na chvíli zamkla. Orsolini však musel centrovat slabší nohou a podle toho to také dopadlo – balon v autu.
     
    15
    Aaron Hickey si dal balon daleko od nohy. Mamadou Coulibaly měl práci výrazně ulehčenou, sudí na něj pískl faul.
     
    14
    Musa Barrow podskočil De Silvestriho aut a balon tak propadl až do hostujícího držení. Nezůstal tam ale dlouho.
     
    13
    Riccardo Orsolini byl Jaroszyńským doslova vytlačen ze hřiště. Domácí hráč si při pádu ještě trochu pochroumal rameno.
     
    12
    První ambiciózní přihrávka za obranu. Arnautović se pokoušel o prohoz, který neměl šanci na úspěch. Belec nebyl vůbec venku z brány.
     
    11
    Hosté postupně zacouvali a slovenský zadák Norbert Gyömbér dokonce přizval do hry slovinského gólmana.
     
    10
    Jaroszyńského nabídka se zařadila mezi ty nepovedené. Boloňa o získaný míč zase rychle přišla a už se musí vracet vedle vlastního vápna.
     
    9
    Soriano poděkoval za nákop z hloubi pole, i když ho balón o několik metrů přeletěl. Bude se kopat od branky Vida Belece.
     
    8
    Aaron Hickey skončil na zemi po nedovoleném zákroku Senegalce Coulibalyho. V záloze hostů hraje ještě jeden muž se stejným jménem. Lassana však má malijský pas.
     
    7
    Boloňa nemá dobrou bilanci v otevíracích zápasech sezóny. V posledních jedenácti letech vyhrála první kolo v jediném případě. Kdy jindy to změnit, než proti nováčkovi.
     
    6
    Pokračuje rozkouskovaný úvod. Další přerušení nastalo kvůli ofsajdovému postavení hostujícího útočníka Bonazzoliho.
     
    5
    Marko Arnautović neměl šanci chytit dlouhý míč, a tak ho aspoň odkopl tak, aby zamezil odkopu od branky. Bude vhazovat z nevýhodné lokality pro Salernitanu.
     
    4
    Federico Bonazzoli se trochu ukvapil se zakončením z nepřipravené pozice. Balon pomalinku proskákal vedle Skopruského brány.
     
    3
    Gary Medel utrpěl direkt do hlavy, ze kterého se rychle vzpamatoval. Nyní už se zapojuje do postupného zakládání útoku.
     
    2
    O úvodní výkop se postarali domácí, kteří nastupují v modročervených dresech. Salernitana se představí převážně v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů už jsou na hrací ploše. Po oficiální znělce Serie A bude následovat tradiční předzápasová procedura.
     
    Úvodní sestavy:

    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey – J. Schouten, Domínguez – Orsolini, R. Soriano, Barrow – Arnautović.
    Náhradníci: F. Bardi – Amey, Khailoti, Mbaye, N. Sansone, Skov Olsen, Soumaoro, Svanberg, van Hooijdonk, Vignato, Michael, E. Annan.

    US Salernitana 1919: Belec – S. Strandberg, Gyömbér, Jaroszyński – Kišrída, M. Coulibaly, Capezzi, L. Coulibaly, Ruggeri – Bonazzoli, Djurić.
    Náhradníci: De Matteis, Fiorillo – Aya, Bogdan, Kastanos, Kristoffersen, Obi, Schiavone, Simy, Zortea, Iannone.

    Rozhodčí: Rapuano – Colarossi, Palermo.
     
    US Salernitana 1919

    Tým z Kampánie si zahraje Serii A poprvé od sezóny 1998/99, kdy ve své nováčkovské sezóně sestoupil. Poté si Salernitana prošla krušným obdobím, po bankrotu hrála až čtvrtou ligu, ale během deseti let se vyškrábala zpátky mezi elitu. Poslední ročník Serie B ukončila na druhém místě se čtyřbodovým mankem na Empoli. V 38 zápasech přitom dala jen 46 branek. Třináctigólový Gennaro Tutino své hostování v klubu ukončil. Tyto zásahy se pokusí nahradit dvě útočné posily – Simy z Crotone a Bonazzoli ze Sampdorie. Nových akvizic si ligový nováček pořídil mnohem více. Namátkou zmíníme jména jako Jaroszyński, Strandberg, Ruggeri nebo Grigoris Kastanos z Juventusu. Pondělní pohárovou generálku Salernitana zvládla. Regginu porazila 2:0.
     
    Bologna FC

    Domácí klub bude obhajovat dvanácté místo z předchozí sezóny, kterou zakončil neslavnou sérií sedmi zápasů bez vítězství. V letní pauze se toho na soupisce „I Rossoblù“ docela dost změnilo. Za nemalé peníze z Atalanty přišel útočník Musa Barrow, který bude mít za konkurenta i navrátilce z Číny v podobě Marka Arnautoviće. Dále přišli obránci Soumaoro a Bonifazi nebo polský záložník Urbański. Generálka na ligu Boloni nevyšla. V italském poháru hostila druholigového nováčka z Ternany a po divoké přestřelce padla 4:5, když marně doháněla ztrátu 1:5.
     
    Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu prvního kola italské Serie A. Od osmnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Boloňou a Salernitanou!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Michal Břuchanský

    Branky: 59. De Silvestri (N. Sansone), 75. Arnautović (J. Schouten), 77. De Silvestri (Orsolini) – 52. Bonazzoli (pen.), 70. M. Coulibaly

    Karty:   41. R. Soriano (BLG), 55. J. Schouten (BLG), 87. Bonifazi (BLG), 90+3. N. Sansone (BLG) – 34. S. Strandberg (SAI), 79. Jaroszyński (SAI)   50. R. Soriano (BLG), 89. J. Schouten (BLG) – 35. S. Strandberg (SAI)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:14.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey (56. Vignato) – J. Schouten, Domínguez (85. Svanberg) – Orsolini (85. Skov Olsen), R. Soriano (C), Barrow (56. N. Sansone) – Arnautović (86. van Hooijdonk).
    Náhradníci: F. Bardi – Amey, Khailoti, Mbaye, N. Sansone, Skov Olsen, Soumaoro, Svanberg, van Hooijdonk, Vignato, Michael, E. Annan.

    US Salernitana 1919: Belec – S. Strandberg, Gyömbér, Jaroszyński (82. Schiavone) – Kišrída (76. Zortea), M. Coulibaly, Capezzi (82. Obi), L. Coulibaly (76. Bogdan), Ruggeri – Bonazzoli, Djurić (C) (64. Simy).
    Náhradníci: De Matteis, Fiorillo – Aya, Bogdan, Kastanos, Kristoffersen, Obi, Schiavone, Simy, Zortea, Iannone.

    Rozhodčí: Rapuano – Colarossi, Palermo
    bahis siteleri