Bologna – Salernitana 3:2 (kon.) | Udinese – Juventus 2:2 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 3:1 (kon.)
Neapol – Venezia 2:0 (kon.)
konec
Bologna FC
3:2 (0:0)
US Salernitana 1919
Neděle 22.08.2021, 18:30 • Stadio Renato Dall'Ara, Boloňa • Italská Serie A • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Lorenzo De Silvestri - 3:2
     
    77
    Bologna právě vstřelila branku!
    Během několika desítek vteřin je úplně všechno jinak, od sedmasedmdesáté minuty Boloňa vede 3:2! Podruhé se prosadila z rohového kopu. A opět u toho byl zkušený obránce LORENZO DE SILVESTRI, který si našel vhodný prostor na malém vápně a razantní hlavičkou nedal Belecovi šanci zareagovat. Neubránil ho Simy.
    75. Marko ARNAUTOVIĆ - 2:2
     
    75
    Bologna právě vstřelila branku!
    Začíná to být solidní přestřelka! I tuto akci započal Vignato přihrávkou na osu. Schouten z prvního doteku pokračoval do šestnáctky na MARKA ARNAUTOVIĆE a ten oslavil svůj přestup z Číny přízemní střelou ze svého pohledu k levé tyči.
    70. Mamadou COULIBALY - 1:2
     
    70
    Salernitana právě vstřelila branku!
    Dvacet minut před koncem to má hostující výprava ke třem bodům zase o něco blíže! Vše začal Ruggeriho brejk po otevřené levé straně. Simyho hlavičku do protipohybu Skoprupski bravurně vytáhl, ale pak neměl šanci na famózně umístěnou dorážku MAMADOUA COULIBALYHO do vzdálenějšího horního rohu.
    59. Lorenzo De Silvestri - 1:1
     
    59
    Bologna právě vstřelila branku!
    1:1! Sansoneho rána z nějakých jednadvaceti metrů byla ve zdi sražena na roh. Sansone odcentroval k vzdálenější tyči, kam se probil LORENZO DE SILVESTRI a o pár centimetrů procedil balon za brankovou čáru. Gólovou radost spustily až hodinky na ruce hlavního arbitra, který by to měl bez moderní technologie dost složité na posouzení.
    52. Federico BONAZZOLI - 0:1
     
    52
    Salernitana právě vstřelila branku!
    Mužstvo z Kampánie slaví první gól v Serii A po třiadvaceti letech! FEDERICO BONAZZOLI poslal Skorupského na špatnou stranu a levačku svůj pokutový kop s přehledem proměnil.

    Michal Břuchanský

    Branky: 59. De Silvestri (N. Sansone), 75. Arnautović (J. Schouten), 77. De Silvestri (Orsolini) – 52. Bonazzoli (pen.), 70. M. Coulibaly

    Karty:   41. R. Soriano (BLG), 55. J. Schouten (BLG), 87. Bonifazi (BLG), 90+3. N. Sansone (BLG) – 34. S. Strandberg (SAI), 79. Jaroszyński (SAI)   50. R. Soriano (BLG), 89. J. Schouten (BLG) – 35. S. Strandberg (SAI)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:14.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Medel, Bonifazi, Hickey (56. Vignato) – J. Schouten, Domínguez (85. Svanberg) – Orsolini (85. Skov Olsen), R. Soriano (C), Barrow (56. N. Sansone) – Arnautović (86. van Hooijdonk).
    Náhradníci: F. Bardi – Amey, Khailoti, Mbaye, N. Sansone, Skov Olsen, Soumaoro, Svanberg, van Hooijdonk, Vignato, Michael, E. Annan.

    US Salernitana 1919: Belec – S. Strandberg, Gyömbér, Jaroszyński (82. Schiavone) – Kišrída (76. Zortea), M. Coulibaly, Capezzi (82. Obi), L. Coulibaly (76. Bogdan), Ruggeri – Bonazzoli, Djurić (C) (64. Simy).
    Náhradníci: De Matteis, Fiorillo – Aya, Bogdan, Kastanos, Kristoffersen, Obi, Schiavone, Simy, Zortea, Iannone.

    Rozhodčí: Rapuano – Colarossi, Palermo
    bahis siteleri