VUT Cavaliers Brno – BO Ostrava 4:2 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
4:2 (3:1, 0:0, 1:1)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Středa 25.08.2021, 19:40 • ZS Kuřim • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:52 Jan BERNÁT - 4:2
     
    51:52
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Vítkovice si konečně našly cestu do branky Cavaliers. Autorem branky je JAN BERNÁT, který byl v dobré pozici před brankou a přesnou přihrávku od Moravčíka umístil do branky. Asistence: Dominik Moravčík.
    48:55 Filip SABOL - 4:1
     
    48:55
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    A po taky delší době je tu změna ve skóre. Po vyhraném buly přiťukl Dlouhý puk za sebe na FILIPA SABOLA a ten zkrátka jednoduše vystřelil a puk skončil za zády brankáře. Asistence: Ondra Dlouhý.
    16:28 Vojtěch PERNICKÝ - 3:1
     
    16:28
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Autorem branky je VOJTĚCH PERNICKÝ, který si počkal na křižnou přihrávku z pravé strany a jen nastrčil hůl a tečoval puk do branky. Asistence: Ondra Dlouhý a David Sedláček.
    10:38 Marek KOVALSKI - 2:1
     
    10:38
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! A je tu nakonec snižující trefa. Pawliczek takovým menším lobem vysunul MARKA KOVALSKEHO a ten dokázal v úniku zasunout puk pod betony Huzlíka. Asistence: Dominik Pawliczek.
    04:48 Ondra DLOUHÝ - 2:0
     
    04:48
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Autorem branky je ONDRA DLOUHÝ, který si sebral ihned po vhazování opuštěný puk, vybruslil si do střelecké pozice a trefil levý horní roh branky Vítkovic. Bez asistence.
    03:13 Ondra DLOUHÝ - 1:0
     
    03:13
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Hosté nyní propadi na útočné modré čáře a hned za to pykají první inkasovanou brankou. Autorem branky je ONDRA DLOUHÝ, kterému Zemánek šikovně přiťukl puk na střed a ten prostřelil brankáře k levé tyčce. Asistence: Tomáš Zemánek a Daniel Plitko.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 4. Dlouhý (Zemánek, Plitko), 5. Dlouhý, 17. Pernický (Dlouhý, Sedláček), 49. Sabol (Dlouhý) – 11. Kovalski (Pawliczek), 52. Bernát (Moravčík)


    VUT Cavaliers Brno: Huzlík (Burian) – Sedláček, Sabol, Antal, Běhal, Holub, Pernický – Zemánek, Malíř, Šenk, Balát, Dlouhý (C), Plitko, Masar, Malý, Křibský, Uhlíř, Šišma
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka – Ševěček, Szturc, Janiczek, Dvořák, Gřesík, Ficek, Kovařík, Adamczyk, Sysala (C), Bernát, Kosina, Kovalski (A), Moravčík, Pawliczek

    Rozhodčí: M. Maršálek – R. Husák, J. Vašíček
    bahis siteleri