Interobal Plzeň – Helas Brno 6:1 (kon.) | Slavia – Svarog Teplice 1:1 (kon.) | Chrudim – Rapid Ústí n/L 13:1 (kon.)
FTZS Liberec – Olympik Mělník 3:5 (kon.) | Česká Lípa – Sparta 1:6 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
1:6 (0:2)
Sparta Praha
Pátek 27.08.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    35:28 ANGELLOTT - 1:6
     
    35:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní individuální akce v podání ANGELLOTTA. Po zisku balónu se kličkou na levou stranu uvolnil od protihráče, aby vzápětí vystřelil placírkou mimo dosah brankáře, v cestě kulatého nesmyslu do brány nedokázal zabránit ani Havrda. Asistence: Azem Brahimi.
    33:12 Anton FEJZULLAHI - 1:5
     
    33:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané na inkasovaný gól odpověděla tím nejlepším možným způsobem. Křivánkovi se před brankou nabídl právě nově příchozí ANTON FEJZULLAHI, s uklizením míče do prázdné brány neměl žádný problém. Asistence: Lukáš Křivánek.
    30:50 Milan BIALEK - 1:4
     
    30:50
    Démoni právě vstřelili branku!
    Futsalisté v bílých dresech se dočkali! Standardku ze zajímavé situace přetavili v gól, když Havrda tvrdou střelou trefil spoluhráče MILANA BIALEKA, od jehož těla se míč odrazil do sítě. Asistence: Ondřej Havrda.
     
    27:19
    První žlutou kartu střetnutí obdržel hostující gólman Andrej Mykytjuk. Po nepovedeném vyběhnutí zabránil protihráči v rychlé rozehrávce autu, což není povoleno.
    25:12 Lukáš KŘIVÁNEK - 0:4
     
    25:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Favorit dál vesele navyšuje vedení. Čtvrtý úder přišel po akci zleva, kde si LUKÁŠ KŘIVÁNEK připravil míč na levačku a i on, podobně jako Gualda, uspěl křižným zakončením. Asistence: Angellott.
    20:11 GUALDA - 0:3
     
    20:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní vstup Sparty do druhého dějství! Do běhu obdržel nahrávku po levé lajně GUALDA, křižnou střelou levačkou na zadní tyč popálil bezmocného Lecjakse.
    09:09 Azem BRAHIMI - 0:2
     
    09:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané disponují dvougólovým náskokem! Lukšija po pravé straně posunul míč na AZEMA BRAHIMIHO, který se neunáhlil a z velkého úhlu parádním lobem přehodil překvapeného gólmana Lecjakse, míč si našel cestu do sítě. Asistence: Tarik Lukšija.
     
    08:32
    Hosty dělily od druhého gólu centimetry! Azem Brahimi si přes dva soky našel prostor ke střele a balón napálil do břevna! Míč zřejmě lehce přizvedl konečky prstů Lecjaks.
     
    07:07
    Fantastický Tomáš Fichtner! Proti třem futsalistům udržel míč na sálovkách, načež nahrál Bialekovi. Gólman byl mimo hru, v cestě míče do brány už stál jenom gólman, a právě toho domácí hráč trefil!
    02:47 CARLINHOS - 0:1
     
    02:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Favorit střetnutí se ujímá vedení! Na středu hřiště dostal zpětnou nahrávku CARLINHOS, jenž tvrdou přízemní střelou poslal míč Lecjaksovi podél jeho pravé nohy. Asistence: Angellott.

    Milan Huppert

    Branky: 31. Bialek (Havrda) – 3. Carlinhos (Angellott), 10. Brahimi (Lukšija), 21. Gualda, 26. Křivánek (Angellott), 34. Fejzullahi (Křivánek), 36. Angellott (Brahimi)

    Karty:   28. Mykytjuk (SPA)


    FC Démoni Česká Lípa: Lecjaks – Kirov, Rott (C), Fichtner, Švec, Havrda, Bialek, Caizl, Klimt, Zapletal, Potoček, Bejda, Maur.
    Sparta Praha: Mykytjuk– Brahimi (C), Plecitý, Fejzullahi, Hora, Křivánek, Řezníček, Angellott, Lukšija, Carlinhos, Gualda.

    Rozhodčí: Řeháček – Nešněra, Milner
    bahis siteleri