Mladá Boleslav – IFK Helsinky cz 1:2 (po pr.) | SønderjyskE – Zug 0:10 (kon.) | Rauma – Mannheim 5:1 (kon.)
Rögle BK – Mnichov 4:3 (kon.) | Cardiff – Lausanne 4:1 (kon.) | Zürich – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
SønderjyskE Ishockey
0:10 (0:4, 0:3, 0:3)
EV Zug
Sobota 28.08.2021, 17:45 • Frøs Arena (Vojens) [Kapacita: 5 000] • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Dario ALLENSPACH - 0:10
     
    59:39
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali desáté branky! Cadonau vypálil od modré. Soupeřovu branku sice netrefil, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přímo na hůl DARIA ALLENSPACHA, který následně i se štěstím dostal kotouč za brankovou čáru. Asistence: Claudio Cadonau.
     
    53:21
    Simion se dostal do samostatného úniku, ale na Patricka Galbraitha nevyzrál!
    51:07 Samuel KREIS - 0:9
     
    51:07
    Zug právě vstřelil branku!
    Devátý gól v síti domácích! SAMUEL KREIS dostal skvělou přihrávku do mezikruží, odkud přesnou střelou k pravé tyči nedal Patrickovi Galbraithovi šanci zasáhnout. Asistence: Sven Leuenberger a Jérôme Bachofner.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu SønderjyskE Ishockey (Mads Eller – 2 min., podrážení).
    42:08 Sven SENTELER - 0:8
     
    42:08
    Zug právě vstřelil branku!
    Další gól v síti domácích a hosté tak vedou už 0:8! SVEN SENTELER dostal skvělou přihrávku před P. Galbraitha zpoza branky. Jeho následný střelecký pokus k pravé tyči rozvlnil soupeřovu síť dnes již po osmé. Asistence: Yannick Zehnder.
    39:23 Carl KLINGBERG - 0:7
     
    39:23
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a vedou 0:7! Hansson se dostal zcela osamocen ke střele z pravého kruhu. Jeho pokus P. Galbraith vyrazil jen na hůl CARLA KLINGBERGA, který svou následnou střelou pod horní tyč nedal brankáři domácích sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Lino Martschini a Niklas Hansson.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu SønderjyskE Ishockey (Mads Eller – 2 min., držení).
    36:50 Suri trefil tyč soupeřovy branky.
     
    36:50
    Suri vypálil od modré a trefil pravou tyč soupeřovy branky!
    33:57 Jérôme BACHOFNER - 0:6
     
    33:57
    Zug právě vstřelil branku!
    Šestý gól v síti domácích! Schlumpf nahodil kotouč na branku od modré čáry. Kotouč se následně odrazil od brankáře přímo na hůl JÉRÔMEHO BACHOFNERA, který následně neměl problém puk uklidit za brankovou čáru. Asistence: Dominik Schlumpf.
    30:04 SURI - 0:5
     
    30:04
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už 0:5! RETO SURI se ujal kotouče v levém kruhu. Následně si s ním sjel do středu kluziště, odkud bekhendovou střelou překonal bezmocného P. Galbraitha. Asistence: Jerome Bachofner a Livio Stadler.
    19:07 Boysen nevyzrál na Hollensteina.
     
    19:07
    Boysen se ocitl zcela osamocen s kotoučem před Hollensteinem, kterého ale nedokázal překonat. Ten si na své konto připsal velice důležitý zákrok.
    18:15 Jan KOVÁŘ - 0:4
     
    18:15
    Zug právě vstřelil branku!
    Další gól v síti domácích! JAN KOVÁŘ dostal nabito do mezikruží, odkud svou tvrdou střelou v kleče překonal P. Galbraitha. Asistence: Marco Müller.
    14:47 Reto SURI - 0:3
     
    14:47
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté vedou už 0:3! Hansson poslal skvělou přihrávku před branku od pravého mantinelu, kde se nacházel RETO SURI, a ten následně tečovanou střelou pod břevno nedal P. Galbraithovi žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Niklas Hansson a Sven Leuenberger.
     
    12:41
    Vyloučení v týmu SønderjyskE Ishockey (Rasmus Lyø – 2 min., podrážení).
     
    12:26
    Boysen se ocitl s kotoučem zcela osamocen u pravé tyče Hollensteinovy branky. Jeho následný střelecký pokus však brankář hostů dokázal vyrazit do rohu kluziště. Skvělý přesun tohoto švýcarského brankáře.
     
    10:03
    Vyloučení v týmu EV Zug (Claudio Cadonau – 2+2 min, krosček).
     
    08:52
    Vyloučení v týmu EV Zug (Dario Allenspach – 2 min., sekání).
    08:06 Lino MARTSCHINI - 0:2
     
    08:06
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Herzog se skvěle prokličkoval s kotoučem až před P. Galbraitha, kterého ještě nedokázal překonat. To se povedlo až LINOVI MARTSCHINIMU, který doklepl stojící kotouč v brankovišti do odkryté klece. Asistence: Fabrice Herzog.
    06:30 Carl KLINGBERG - 0:1
     
    06:30
    Zug právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Po závaru před P. Galbraithem se k volnému kotouči dostal CARL KLINGBERG, kterému následně nedělalo problém poslat puk do odkryté branky. Asistence: Marco Müller a Sven Senteler.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 7. Klingberg (M. Müller, Senteler), 9. Martschini (Herzog), 15. Suri (Hansson, Leuenberger), 19. Kovář (M. Müller), 31. Suri (Bachofner, Stadler), 34. Bachofner (Schlumpf), 40. Klingberg (Martschini, Hansson), 43. Senteler (Zehnder), 52. Kreis (Leuenberger, Bachofner), 60. Allenspach (Cadonau)


    SønderjyskE Ishockey: P. Galbraith (Henriksen) – Little, Lyø, Hansen, Öhman, D. Galbraith, Gatz, Holzmann, Petersen – Salhany, Szmatula, Eskildsen – Frank, Eller, Borring – Boysen, Foget, Vedel – J. Müller, Biel
    EV Zug: Hollenstein (Genoni) – Hansson, Stadler, Cadonau, Djoos, Schlumpf, Kreis, Wüthrich, Allenspach – Martschini, Lander, Herzog – Suri, Leuenberger, Bachofner – Simion, Kovář, M. Müller – Klingberg, Senteler, Zehnder

    Rozhodčí: Gregersen, Grumsen – Sønderberg, Dalsgaard
    bahis siteleri