Mladá Boleslav – IFK Helsinky cz 1:2 (po pr.) | SønderjyskE – Zug 0:10 (kon.) | Rauma – Mannheim 5:1 (kon.)
Rögle BK – Mnichov 4:3 (kon.) | Cardiff – Lausanne 4:1 (kon.) | Zürich – Frölunda 4:2 (kon.)
konec
Rögle BK
4:3 (2:1, 0:2, 2:0)
EHC Red Bull Mnichov
Sobota 28.08.2021, 19:05 • Catena Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Adam TEMBELLINI - 4:3
     
    59:54
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Trestné střílení provedl ADAM TEMBELLINI, který si sjel do dobré střelecké pozice a poté svižnou střelou překonal Aus Den Birkena – 4:3. Z prakticky prohraného zápasu nakonec domácí vítězí za tři body!
    59:40 Marco KASPER - 3:3
     
    59:40
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho obléhali hostující branku a povedlos je jim vyrovnat. MARCO KASPER napřáhl ke střele po tom, co získal kotouč a jeho rána zapadla za záda Aus Den Birkena. Zřejmě tak domácí mladíček zařídil prodloužení – 3:3. Asistence: Ludvig Larsson a Lucas Ekestahl Jonsson.
    34:50 Patrick HAGER - 2:3
     
    34:50
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí zápas na svou stranu. Krásnou zpětnou přihrávku od zadního mantinelu dostal před Clanga PATRICK HAGER a ten ho poté překonal bekhendovou střelou mezi betony – 2:3. Asistence: Konrad Abeltshauser.
    33:29 Frederik TIFFELS - 2:2
     
    33:29
    Mnichov právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno. Ben Street naservíroval puk před domácí branku, kde ho do sítě pohotově poslal FREDERIK TIFFELS – 2:2. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ben Street.
    17:33 Marco KASPER - 2:1
     
    17:33
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka na straně domácích a ti strhávají vedení na svou stranu. Od modré čáry napřáhl Ekestahl Jonsson a šikovně před Aus Den Birkenem clonil mladičký sedmnáctiletý MARCO KASPER, jehož teč skončila v hostující síti – 2:1. Asistence: Lucas Ekestahl Jonnson a Leon Bristedt.
    04:34 Ludvig LARSSON - 1:1
     
    04:34
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Moc dlouho se mnichovští hokejisté neradovali z vedoucí branky a je vyrovnáno. LUDVIG LARSSON šikovně objel branku soupeře a poté před ní zakončil přesně -1:1. Aus Den Birken na kotouč nedosáhl. Asistence: Marco Kasper a Leon Bristedt.
    03:09 Ben STREET - 0:1
     
    03:09
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra hostů a ti otevírají účet dnešního duelu. Ve spolupráci s Jonathonem Blumem vystřelil na pravém kruhu BEN STREET a puk pověsil pod víko domácí klece – 0:1. Asistence: Jonathon Blum a Zachary Redmond.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Larsson (Kasper, Bristedt), 18. Kasper (Jonnson, Bristedt), 60. Kasper (Larsson, Jonsson), 60. Tembellini (TS) – 4. Street (Blum, Redmond), 34. Tiffels (Street), 35. Hager (Abeltshauser)


    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Ekestahl, Sund, McKiernan, Jonsson, Wallinder, Johannesson, Pettersson, Nickl – Kelleher, Brithen, Everberg – Tambellini, Sjögren (C), Bristedt – Granath, Larsson, Kasper
    EHC Red Bull Mnichov: Aus Den Birken (Fiessinger) – Redmond, Abeltshauser, Boyle, Seidenberg (A), Blum, Daubner, Appendino, Szuber – Parkes, Street, Tiffels – Ehliz, Smith (A), Gogulla – Ortega, Hager (C), Cimmerman – Mauer, Kastner, Varejcka

    Rozhodčí: Magnusson (SWE), Linde (SWE) – Nilsson (SWE), Persson (SWE)

    Diváci: 996
    bahis siteleri