Slovensko – Estonsko 13:0 (kon.) | Švédsko – Česko 4:5 (1:2 po s.n.) | Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
konec
Slovensko
13:0 (3:0, 2:0, 8:0)
Estonsko
Sobota 28.08.2021, 10:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • Mistrovství světa juniorů
     
    59:53
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slováci poslední, produktivní minutu pečetí ještě jednou. Krásnou přesilovkovou kombinaci po předávce Tomáše Kvasnici po zemi zakončil PETER STELLER. Střelecký účet by tím měl být definitivně dopsán. Asistence: Kvasnica.
     
    59:12
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Estonci závěr utkání hodně vypouštějí a kazí si i estetický dojem. Ján Šuška rozjel akci z vlastní půlky a LUKÁŠ BLASZCZYK klasicky po výjezdu na střed zůstává přesný. Po jeho střele vedou Slováci 12:0. Asistence: Šuška.
     
    59:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Strašidelná rozehrávka v podání Marguse Rosina nakonec Slovensku umožní navýšení střeleckého maxima z tohoto brněnského turnaje. PETER STELLER snadno vystihl křižnou přihrávku přes střed a bez milosti trestá střelou k levé tyči. Teppan se sice může rozčilovat, ale za současného stavu už to pokládá za zbytečné. Estonským maximem bylo zkrátka utkání o postup do elitní skupiny. Bez asistence.
     
    53:49
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Znovu si na ideální pas zkušeně počkal SAMUEL VIRGA. Slovenský obránce hattrickem dovršuje jubilejní desítku. Slovákům se poslední kombinace v přesilové hře opravdu podařila, Virga po Batkovičově pasu už jen slíznul smetanu. Asistence: Batkovič.
     
    49:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenským maximem na tomto turnaji je deset branek. V této třetině by ho ještě mohli navýšit. Zvlášť pokud jim budou vycházet akce podobné té poslední. Lukáš Blaszczyk provedl míček kolem levého mantinelu a shodil na střed, kde jemnou tečí nachytal brankáře ŠIMON BATKOVIČ. Asistence: Blaszczyk.
     
    47:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Tomáš Kvasnica velmi chytře naznačil střelu a shodil míček pod sebe, kde stál připravený SAMUEL VIRGA. Ten vykonal kličku, kterou brankáři nemají rádi – stáhl míček na střed, udělal pohyb do forhendu a vypálil na zadní tyč. Brankář s podobným provedením mohl udělat pramálo. Asistence: Kvasnica.
     
    43:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obránce Richard Cvacho si podruhé v krátkém čase připisuje asistenci. Tentokrát předal míček k levému mantinelu a pak už jen sledoval, jak LUKÁŠ BLASZCZYK tahem překonává všechny překážky. Teppan inkasuje podruhé v této periodě, přesto on jediný může uchránit Estonce od výraznějšího debaklu. Asistence: Cvacho.
     
    42:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Jako by se TOMÁŠ KVASNICA po předchozí větě v tomto komentáři zdravě naštval. Hned z další rozehrávky totiž Slováci slaví gól. Přesilovku využil právě muž s patrně nejlepší střelou ze slovenského výběru. Asistence: Cvacho.
     
    36:46
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Obránce SAMUEL VIRGA při početní převaze zaparkoval před brankářem, neměl tak problém dorazit střelu Šimona Batkoviče z levé strany. Slováci si utkání evidentně užívají a jsou přesvědčeni o své výhře. Ani oslava už nebyla tolik bujará. Asistence: Batkovič.
     
    24:08
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Akce z kategorie lahůdkových. Před branku si naběhnul MARCO MACHOVIČ a ze vzduchu dokázal zužitkovat nahození Tomáše Kvasnicy od pravého mantinelu. I když jsme na další gól čekali více než deset minut, rozhodně stál za to a Estonci už ztrácejí čtyři branky. Asistence: Kvasnica.
     
    13:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Okřídlené spojení znovu platí. Po selhání Timmuska se trefuje IVAN TOMČO, když našel prostor ke střele od pravého mantinelu a překonal kromě gólmana také dvojku beků. Celou akci zakládal ještě na své polovině Matúš Gajdoš, patří mu proto přihrávka. Asistence: Gajdoš.
     
    05:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ukázal LUKÁŠ BLASZCZYK to, co mu jde nejlépe. Přijal přihrávku Michala Bujny, strhnul hru na střed, přičemž si míček pokryl tělem, aby následně vypustil nechytatelnou šipku rovnou do branky. Gólman estonského výběru se jen ohlédnul za svá záda. Slovensko vede 2:0. Asistence: Bujna.
     
    01:06
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    První povedená akce a hned je z toho slovenské vedení. Filip Fursten ještě zůstal na hřišti a přihrávku k levému mantinelu okamžitě prodloužil na PETERA STELLERA. Estonský brankář nedostal čas na přesun a loví míček ze své branky. Asistence: Fursten.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Steller (Fursten), 6. Blaszczyk (Bujna), 14. Tomčo (Gajdoš), 25. Machovič (Kvasnica), 37. Virga (Batkovič), 43. Kvasnica (Cvacho), 44. Blaszczyk (Cvacho), 48. Virga (Kvasnica), 50. Batkovič (Blaszczyk), 54. Virga (Batkovič), 59. Steller, 60. Blaszczyk (Šuška), 60. Steller (Kvasnica)


    Slovensko: Melega (Vaško) – Virga, Gajdoš, Cvacho, Vitek, Chovan, Šuška, Bujna – Pázsiczký, Machovič, Gavlák, Blaszczyk, Mayer, Tomčo, Steller, Kvasnica, Olekšák, Batkovič, Fursten
    Estonsko: Teppan (Niineorg) – Vaha, Heljand, Rosin, Metsar, Tikerpäe, Vepsä – Trepp, Ad. Sikk, Kärner, Randoja, Timmusk, Balašov, Oja, Olsson, Kukk, Moora, An. Sikk, Voitk

    Rozhodčí: Gross, Vinkalns