Maďarsko – Česko 2:8 (kon.)
konec
Maďarsko
2:8 (0:1, 1:3, 1:4)
Česko
Sobota 28.08.2021, 15:30 • Györ • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají dvě minuty.
     
    57:08
    Na druhé straně se proti ujíždějící Torontáliové vyznamenala česká brankářka Natálie Prouzová, která jinak dnes moc práce nemá. Teď ale výborně přečetla pohyb Maďarky a její únik zneškodnila.
     
    56:40
    Odraženou střelu od modré dorážela přímo před odkrytou brankou Tereza Pištěková, ale nejspíš byla ze situace tak překvapená, že minula.
    50:41 IVÁDYOVÁ - 2:8
     
    50:41
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    S góly se ve třetí třetině opravdu roztrhl pytel! Chvilkový nátlak Maďarek končí brankou, kterou střelou z mezikruží vstřelila NINA IVÁDYOVÁ. Asistence: Mercédesz Imetsová a Karina Kárpátiová
    48:43 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:8
     
    48:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborná kombinace Češek v přesilovce znamená osmý gól v brance domácích hráček. Na konci akce byla na pravém kruhu nehlídaná ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ, jejíž střelu do bližšího horního rohu Milibáková neměla šanci chytit. Asistence: Anna Vaníčková a Barbora Bartáková.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Torontáliová – 2 min., podrážení).
     
    45:17
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Révészová, přichází H. Milibáková.
    45:17 BRICHOVÁ - 1:7
     
    45:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Oddechový čas Maďarkám nepomohl, vzápětí se totiž Češky prosazují už posedmé. Juříčková si všimla od modré si sjíždějící NATÁLIE BRICHOVÉ, na jejíž rychlý projektil Révészová nestačila zareagovat. Asistence: Barbora Juříčková.
    44:54 PLOSOVÁ - 1:6
     
    44:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chybu Maďarek při vyhození po levé straně hostující hráčky nekompromisně trestají. Dubová ještě se svojí akci neuspěla, ale po objetí branky nahrála do dobré pozice TEREZE PLOSOVÉ, která šanci proměnila. Asistence: Adriana Dubová.
    44:16 PIŠTĚKOVÁ - 1:5
     
    44:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají druhou přesilovku v zápase. TEREZA PIŠTĚKOVÁ si sjela na pravý kruh a přesnou ranou do horní části branky překonala Révészovou. Asistence: Tereza Mašková.
     
    43:19
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Konczová – 2 min., napadení).
    34:33 DUBOVÁ - 1:4
     
    34:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Důraz před brankou se dnes Češkám vyplácí. Na správném místě ve správný čas teď byla ADRIANA DUBOVÁ, která dorazila puk po zblokované střele Maškové. Asistence: Tereza Mašková a Tereza Plosová.
    26:42 MÁRTONOVÁ - 1:3
     
    26:42
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarky zužitkovávají rychlý protiútok po pravé straně a snižují na rozdíl dvou gólů. Ivádyová pohybem doprava uvolnila prostor pro ADÉL MÁRTONOVOU, která tváří v tvář Prouzové trefila mezírku v jejím postavení. Asistence: Nina Ivádyová.
    23:51 JUŘÍČKOVÁ - 0:3
     
    23:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svižná souhra Češek okolo brankoviště rezultuje ve třetí branku v síti Révészové. Malicka našla skulinku v postavení Maďarek a připravila gólovou střelu pro BARBORU JUŘÍČKOVOU, která se z bezprostřední blízkosti nemýlila. Asistence: Dominika Malicka.
    20:52 GRUNTOVÁ - 0:2
     
    20:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češkám se daří početní výhodu využít a na začátku druhé třetiny odskakují na rozdíl dvou branek. Vyraženou střelu Hotové od modré si před brankou nejrychleji našla LUCIE GRUNTOVÁ a bekhendem vstřelila svůj druhý gól utkání. Asistence: Eliška Hotová.
     
    19:12
    Vyloučení v týmu Maďarsko (Konczová – 2 min., podrážení).
     
    18:39
    Markéta Mazancová se prosmýkla obranou Maďarek a najížděla sama na Révészovou. Ta ji na poslední chvíli zastavila.
    14:54 GRUNTOVÁ - 0:1
     
    14:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    A jako bych to přivolal: Češky se po vyhraném vhazování na útočné modré rychle dostaly do útoku a LUCIE GRUNTOVÁ nekompromisní střelou do horní části branky Révészové otevírá skóre zápasu! Asistence: Barbora Bartáková.
     
    11:52
    Možná zatím největší šanci zápasu měla na holi Andrea Trnková, které do dobré pozice před částečně odkrytou maďarskou bránou nahrála Pištěková. Puk však české útočníci sjel a skončil na zadním mantinelem za brankou.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 27. Mártonová (Ivádyová), 51. Ivádyová (Imetsová, Kárpátiová) – 15. Gruntová (Bartáková), 21. Gruntová (Hotová), 24. Juříčková (Malicka), 35. Dubová (Mašková, Plosová), 45. Pištěková (Mašková), 45. Plosová (Dubová), 46. Brichová (Juříčková), 49. Šapovalivová (Vaníčková, Bartáková)


    Maďarsko: Révészová (46. H. Milibáková) – Gengeliczkyová, Tóthová, Mártonová, Véghelyiová, Chlepkóová, Gálová, Báhiczki-Tóthová, Konczová – Mártonová, Gondosová, Schmidt-Natkayová – Horváthová, Imetsová, Ivádyová – G. Milibáková, Simonová, Balogová – Kárpátiová, Torontáliová, Hidasiová
    Česko: Prouzová (Dalecká) – Hotová, Veverková, Mašková, Narovcová, Vaníčková, Černá – Bartáková, Gruntová, Šapovalivová – Mazancová, Pištěková, Trnková – Plosová, Dubová, Příhodová – Juříčková, Brichová, Malicka
    bahis siteleri