Lotyšsko – Slovensko 7:6 (kon.) | Švédsko – Česko 3:4 (kon.)
konec
Švédsko
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
Česko
Pátek 03.09.2021, 19:15 • IFU Arena, Uppsala, Švédsko • MS juniorek • Skupina B
    53:34 ŽELÍZKOVÁ - 3:4
     
    53:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle Češky sehrály náramně a opět se ujímají vedení! Rychlé přečíslení, které táhla Vanessa Keprtová, jež nahrála na kapitánku týmu LUCII ŽELÍZKOVOU. Česká lvice byla na ose hřiště , když využila clony před Stinou Callerfjordovou a poslala balonek do sítě! Asistence: Vanessa Keprtová.
    44:19 VISTRÖMOVÁ - 3:3
     
    44:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí výběr vyrovnává stav zápasu z trestného střílení! V úniku byla faulovaná Vilma Gysserová. Rozhodčí nařídili trestné střílení, ke kterému se postavila kapitánka týmu MAJA VISTRÖMOVÁ. S ledovým klidem poslala míček přesně k pravé tyči!
    33:33 KUBEČKOVÁ - 2:3
     
    33:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat ve skóre je tady a Češky vedou! Výborné napadání českých lvic, které nese zasloužené vedení! Kateřina Seemannová sebrala balonek u levého mantinelu. Hned ho poslala na volnou MICHAELU KUBEČKOVOU, která nedala Stině Callerfjordové šanci zasáhnout! Asistence: Kateřina Seemannová.
    24:19 CHUDÁ - 2:2
     
    24:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pohádkový vstup do druhé třteiny, je vyrovnáno! Přečíslení Češek jako z učebnice světového florbalu. Míček šel z hole na hůl. Markéta Lenfeldová byla na ose hřiště, když si před brankou všimla neobsazené ELIŠKY CHUDÉ. Česká střelkyně zametla míček za bezmocnou brankářku! Asistence: Markéta Lenfeldová.
    23:28 ŘEZÁČOVÁ - 2:1
     
    23:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Lvice snižují náskok seveřanek! LUCIE ŘEZÁČOVÁ se zbavila své strážkyně, vzala balonek, který nasměrovala na branku, kde před brankářkou Stinou Callerfjordovou byla clona. Míček i přes ní došel do branky, Češky snižují na rozdíl jedné trefy! Bez asistence.
    12:15 PARKLEOVÁ - 2:0
     
    12:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tři korunky vybojovaly míček u branky Češek a odskakují na dvoubrankový rozdíl. Vilma De Gysserová obrala u zadního mantinelu o míček jednu z Češek. Nahrála na volnou NORU PARKLEOVOU, která překonala k pravé tyči Karasovou! Asistence: Vilma De Gysserová.
     
    01:04
    Švédsko právě vstřelilo branku! Domácí tým jde do rychlého vedení. Philippa Blomová nahrála na ,MAJU EKSTRÖMOVOU, která prostřelila českou brankářku!. Asistence: Philippa Blomová.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 2. Ekströmová (Blomová), 13. Parkleová (Gysserová), 45. Viströmová (TS) – 24. Řezáčová, 25. Chudá (Lenfeldová), 34. Kubečková (Seemannová), 54. Želízková (Keprtová)


    Švédsko: Callerfjordová (Langendorfová) – Myrvollová, Othbergová, Thottová, Lindgrenová, Hanssonová, Ekenlindeová, Larssonová – Åströmová, Johanssonová, Viströmová (C) – Ekströmová, Öhdrenová, Blomová – Parkleová, Gysserová, Sälgströmová – Karlssonová.
    Trenér: Camilla Granelidová

    Česko: Karasová (Janglová) – Lenfeldová, Vachudová, Keprtová, Havlíčková, Lechnerová, Staňková, Stůjová – Kovaříková, Trojánková, Chudá – Bačová, Želízková (C), Řezáčová – Maroszová, Kubečková, Seemannová – Maděrová, Kopecká.
    Trenér: Tomáš Martiník

    Rozhodčí: Christian Friemel , Erik Hasselberg (oba Švýcarsko)

    Diváci: 300
    bahis siteleri