CSKA Moskva – Riga 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 3:4 (1:3 po s.n.) | Kazaň – Kunlun 3:4 (kon.)
Nižněkamsk – Jokerit 4:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (1:0 po s.n.) | Soči – Viťaz 6:5 (po pr.)
Spartak Moskva – Chabarovsk 3:1 (kon.)
po prodl.
HK Soči
6:5 (4:0, 1:1, 0:4 - 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Sobota 04.09.2021, 16:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:46 Janis JAKS - 6:5
     
    60:46
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, Soči alespoň v prodloužení vítězí. Individuální akcí se prezentoval JANIS JAKS, který přejel celé kluziště a z pravého kruhu zamířil přesně k zadní tyčce. Asistence: Denis Vicharev.
    50:54 Niko OJAMÄKI - 5:5
     
    50:54
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové, čepice na led, máme zde hattrick finského útočníka! NIKO OJAMÄKI dostal přihrávku na levý kruh, odkud přesně zamířil na první tyčku. Neuvěřitelné, ovšem Moskevská oblast dohnala čtyřbrankové manko a bojuje o body – 5:5. Asistence: Miks Indrašis a Miro Aaltonen.
     
    50:01
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vasilij Glotov – 2 min., podrážení).
    48:22 Niko OJAMÄKI - 5:4
     
    48:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš, se znovu potvrdilo a už je to pouze o gól! Nejprve unikal sám na branku Igor Ruděnkov, jenž byl atakován, a tak zakončil jen do gólmana. Na druhou stranu se pak řítil Miro Aaltonen, jenž přihrál na NIKA OJAMÄKIho, který vystřelil přesně nad lapačku švédského brankáře – 5:4. Asistence: Miro Aaltonen a Miks Indrašis.
     
    46:31
    Velmi chytře si počínal Michail Smolin, který už se nacházel za brankou, ale kolem první tyče trefil stojícího obránce v brankovišti. Puk tak mířil na branku, ale Magnus Hellberg rychle reagoval.
     
    44:56
    Vyloučení v týmu HK Soči (David Rundblad – 2 min., podrážení).
    43:57 Niko OJAMÄKI - 5:3
     
    43:57
    Viťaz právě vstřelil branku!
    No podívejme, drama je na světě! Viktor Baldajev nevyhodil puk z obranného pásma, a tak se ho u levého mantinelu zmocnil Miro Aaltonen, který přihrávku naservíroval přesně na hůl NIKA OJAMÄKIHO, kterému už stačilo nastavit hůl – 5:3. Asistence: Miro Aaltonen.
     
    42:51
    Zakončení od modré čáry vyrazil Anton Todykov před sebe a s pohotovou dorážkou přišel Nikita Feoktistov. Jeho zakončení z nadějné pozice mířilo těsně nad branku, zřejmě ještě s tečí obránce.
    41:24 Miro AALTONEN - 5:2
     
    41:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Také hostující mužstvo využívá hru v početní výhodě a snižuje na rozdíl tří branek! Z vrcholu pravého kuru vystřelil přesně na zadní tyč MIRO AALTONEN. Magnus Hellberg se za zakončením jen ohlédl a podruhé tahá černou gumu ze své klece. Asistnece: Valtteri Kemiläinen.
     
    39:58
    Anton Todykov míří na střídačku, závěr dohraje Viťaz ze šesti bruslaři!
     
    39:58
    Vyloučení v týmu HK Soči (Igor Ruděnkov – 2 min., hákování).
    28:21 Vladislav VALENCOV - 5:1
     
    28:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Jeden z domácích hráčů upadl na obranné modré čáře, přesto posunul puk do středního pásma, kde se nacházel VLADISLAV VALENCOV. Ten si skvěle prohodil Valtteriho Kemiläinena, čímž se dostal na střed a z vrcholu kruhů vystřelil nechytatelně do pravé šibenice branky. Asistence: Nikita Feoktistov.
    21:24 Fjodor MALYCHIN - 4:1
     
    21:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Do druhé části lépe nastoupil hostující celek, který rychle koriguje průběžný stav zápasu. U modré čáry se otočil Svjatoslav Grebenščikov, jehož nahození před brankou tečoval FJODOR MALYCHIN. Magnus Hellberg už nemohl na změnu směru puku reagovat. Asistence: Svjatoslav Grebenščikov.
     
    17:36
    Střídání v týmu HC Viťaz Moskevská oblast: ze hřiště odchází Ilja Ježov, přichází Anton Todykov.
    17:36 Andrej BAKANOV - 4:0
     
    17:36
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči využívá už třetí přesilovou hru a dominuje zápasu! Nikita Feoktistov přihrával před branku, kde byl nedůsledně bráněný ANDREJ BAKANOV, který zamířil přesně k pravé tyči, čím vyhnal z branky Ilju Ježova. Asistence: Nikita Feoktistov a Igor Ruděnkov.
     
    15:29
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Valtteri Kemiläinen – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:08
    Před domácí brankou bylo rušno! Z pravé strany vystřelil Semjon Děmidov, jehož pokus vyrazil Magnus Hellberg před sebe. Ovšem German Nesterov zazmatkoval, netrefil puk ideálně, a tak odmítl snížení průběžného stavu.
    11:48 Martin BAKOŠ - 3:0
     
    11:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Luxusní třetinu zažívá domácí mužstvo, které se už potřetí raduje! Z rohu přihrával Kirill Pilipenko, který za pravým kruhem viděl napraženého MARTINA BAKOŠE. Slovenský sniper propálil všechno, co mu stálo v cestě – 3:0. Asistence: Kirill Pilipenko a Janis Jaks.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ilja Arkalov – 2 min., podrážení).
     
    09:40
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Michail Smolin – 2 min., nedovolené bránění).
    08:26 Alexandr ŽABREJEV - 2:0
     
    08:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Náskok domácího celku znovu narostl, když Soči proměnilo početní výhodu! Denis Vicharev přihrál přesně před branku, kde se pohyboval ALEXANDR ŽABREJEV, jenž zblízka prostřelil bezmocného brankáře. Asistence: Denis Vicharev a Kirill Pilipenko.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Kirill Steklov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    00:21 Denis VICHAREV - 1:0
     
    00:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí celek start z říše snů! Před brankou pracoval Martin Bakoš, od kterého se odrazil kotouč k pravé tyči, kde se nacházel DENIS VICHAREV, jenž přehodil ruku brankáře. Asistence: Martin Bakoš.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Vicharev (Bakoš), 9. Žabrejev (Vicharev, Pilipenko), 12. Bakoš (Pilipenko, Jaks), 18. Bakanov (Feoktistov, Ruděnkov), 29. Valencov (Feoktistov), 61. Jaks (Vicharev) – 22. Malychin (Grebenščikov), 42. M. Aaltonen (Kemiläinen), 44. Ojamäki (M. Aaltonen), 49. Ojamäki (M. Aaltonen, Indrašis), 51. Ojamäki (Indrašis)


    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Jaks, Kamalov, Rundblad, Valencov, Baldajev, Miščenko, Zorkin – Pilipenko, Vicharev (C), Bakoš – Ruděnkov (A), Glotov, Feoktistov (A) – Peťkov, Šen, Nikolajev – Bakanov, Garajev, Žabrejev – Kolgotin.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (18. Todykov) – Kemiläinen, Antipin, Steklov, Ljamin (A), D. Musin, Golovkov (A), Voronkov – Indrašis, M. Aaltonen, Ojamäki – Leščenko, Audette, Jaremčuk – Malychin (C), Nesterov, Grebenščikov – Arkalov, V. Popov, Smolin – Děmidov.

    Rozhodčí: Lavrentjev, Ravodin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 291
    bahis siteleri