Most – Hostivař 5:1 (kon.) | Kladno – Letohrad 6:1 (kon.) | Dobřany – Hr. Králové 4:1 (kon.)
Kert Park Praha – Karviná 5:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
SK Hokejbal Letohrad
Sobota 04.09.2021, 11:00CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
     
    42:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Barnošák si vyběhl zpoza branky do prostoru mezikruží, odkud po otočce nebezpečně pálil. Odražený míček zachytil MILAN SCHNAUBELT, jehož dorážka byla zcela přesná. Asistence: Dominik Barnošák a Jaroslav Procházka.
     
    32:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    První extraligovou branku si připisuje po návratu do kladenského dresu MICHAL JAVŮREK, jenž se prosadil z pravého křídla. Bez asistence.
     
    27:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na tříbrankové vedení. Ze zkompletovaného hattricku se po třech asistencích Dominika Barnošáka může radovat úřadující JAROSLAV PROCHÁZKA. Asistence: Dominik Barnošák a Milan Schnaubelt.
     
    22:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostující kapitán David Halbrštát byl v útočné třetině sám, když jeho spoluhráči střídali. Mezitím o míček přišel a do protiakce přešel Dominik Barnošák, který posunul hru na JAROSLAVA PROCHÁZKU, jenž z pravé strany našel mezeru, kterou procedil míček za Novákova záda. Asistence: Dominik Barnošák a František Pliml.
     
    16:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se poprvé v utkání ujímají vedení po vydařeném brejku z levého křídla. Dominik Barnošák se musel natahovat, aby míček ve středním pásmu zachytil a ještě jej stihl obloučkem poslat na rozběhnutého JAROSLAVA PROCHÁZKU, který před brankářem ještě zkusil kličku k bližší tyči. Na zakončení si Novák sice sáhl, ale míček pouzě vytěsnil pod horní tyč. Asistence: Dominik Barnošák.
     
    12:08
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovku využívají po jednadvaceti vteřinách střelou MICHALA DĚDIČE z levé strany modré čáry. Letohradský brankář Novák nejspíše moc neviděl a míček byl navíc možná tečován někým z bránícího týmu. Asistence: Milan Schnaubelt.
     
    09:58
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Těsně po návratu vyloučeného hráče Kladna se hosté prosazují a otevírají tak brankový účet. Michal Macháček našel dobře postaveného DAVIDA LEVÉHO, jenž z první rozvlnil síť za zády Jirotky. Asistence: Michal Macháček.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 13. Dědič (Schnaubelt), 17. Procházka (Barnošák), 23. Procházka (Barnošák, Pliml), 28. Procházka (Barnošák, Schnaubelt), 33. Javůrek, 43. Schnaubelt (Barnošák, Procházka) – 10. Levý (Macháček)


    HBC Kladno: Jirotka (Čapek) – Dědič, Důras, Kamenář, Kudela, Pliml, Soukup, Teinitzer, Zdrůbecký – Barnošák, Javůrek, Kohout, Paták, Pražák, Procházka, Prokop, Schnaubelt, Šíma, Špaček
    SK Hokejbal Letohrad: Novák (Sterenčák) – Anýž, Bureš, Dostál, Geba, Hejtmánek – Cvejn, Fajfr, Faltejsek, Faltus, Halbrštát, Lajčiak, Levý, Macháček, Věchet

    Rozhodčí: David Gráca, Roman Vokurka