Motor ČB – Steel Wings Linz 5:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
Steel Wings Linz
Neděle 05.09.2021, 17:00 • Budvar aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:55 Jiří ONDRÁČEK - 5:3
     
    49:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátá odbíjí! Motor střílí pátou branku a využívá přesilovku. V předbrankovém prostoru se uvolnil JIŘÍ ONDRÁČEK, který po přihrávce Lukáše Pecha překonal Coreaua. Asistence: Lukáš Pech, Milan Gulaš.
    44:11 Martin BERÁNEK - 4:3
     
    44:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor si znovu bere vedení na svoji stranu. Nahození od modré čáry tečoval MARTIN BERÁNEK a puk skončil v síti. Asistence: David Štich, Matěj Toman.
    34:58 Brian LEBLER - 3:3
     
    34:58
    Tým Steel Wings Linz právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Přesilová hra hostů končí vstřeleným gólem. Linec si v útočném pásmu vyměňoval a z prostoru pravého kruhu vystřelil kapitán BRIAN LEBLER a srovnává na 3:3. Asistence: Chris Rumble, Dragan Umicevic.
    33:34 Emilio ROMIG - 3:2
     
    33:34
    Tým Steel Wings Linz právě vstřelil branku!
    Linečtí skórují v rozmezí pár vteřin. Tentokráte se mezi budějovickou obranou dostal EMILIO ROMIG. Bez asistence.
    33:16 Dragan UMICEVIC - 3:1
     
    33:16
    Tým Steel Wings Linz právě vstřelil branku!
    Hosté snižují. Po pohledné přihrávce lineckého kapitána Leblera se do samostatného úniku dostal DRAGAN UMICEVIC a překonal Hrachovinu. Asistence: Brian Lebler.
    28:13 Milan GULAŠ - 3:0
     
    28:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je to 3:0. A nutno říci, že naprosto po zásluze. Znovu u toho byli Lukáš Pech a MILAN GULAŠ. Po šikovné přihrávce Pecha se kapitán Motoru opřel do puku a zvyšuje na rozdíl tří branek. Asistence: Lukáš Pech, Ondřej Slováček.
    17:06 Jiří ONDRÁČEK - 2:0
     
    17:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor navyšuje své vedení na 2:0! Milan Gulaš vyvezl kotouč ze středního pásma, posunul ho Janu Piskáčkovi , který ho mezi kruhy předložil JIŘÍMU ONDRÁČKOVI, jenž skvělou ranou rozvlnil síť v brance hostů podruhé. Asistence: Jan Piskáček, Milan Gulaš.
    11:31 Lukáš PECH - 1:0
     
    11:31
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otevírá skóre utkání. Milan Gulaš našel křižnou přihrávkou na druhé straně LUKÁŠE PECHA, který střelou z první překonává kanadského gólmana ve službách Lince. Asistence: Milan Gulaš.

    Pavel Mádl

    Branky a nahrávky: 12. Pech (Gulaš), 18. Ondráček (Piskáček, Gulaš), 29. Gulaš (Pech, Slováček), 45. Beránek (Štich, Toman), 50. Ondráček (Pech, Gulaš) – 34. Umicevic (Lebler), 34. Romig, 35. Lebler (Rumble, Umicevic)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Bučko, Bindulis, Allen, Štich, Štencel, Slováček – Ondráček, Pech (A), Gulaš (C), Venkrbec, Voženílek, Karabáček, Vondrka, Hanzl, Abdul, Beránek, Toman, Holec.
    Steel Wings Linz: Coreau (Honeckl) – Roach, Kragl, Rumble, Gregore, Schnetzer, Lamarche, Muller – Dberins, Lebler (C), Romig, Brucker, Freunschlag, Pelletier, Pusnik, Lahoda, Umicevic, Gaffal, Rotter (A), Kristler (A), Bretschnieder.

    Rozhodčí: Jaroš, Květoň – Bělohlav, Jindra
    thejrc.org