Frisk Asker – Bolzano 1:5 (kon.) | Doněck – Rouen 2:1 (kon.) | Sparta – TPS cz 3:2 (kon.)
Jastrzębie – Salzburg 2:3 (kon.) | Tappara – Lugano 3:2 (po pr.) | Bremerhaven – Växjö 2:1 (kon.)
Skellefteå – Eisbären 5:3 (kon.) | EC-KAC – Rungsted Seier Capital 3:2 (po pr.)
konec
Skellefteå AIK
5:3 (2:0, 1:3, 2:0)
Eisbären Berlín
Neděle 05.09.2021, 18:05 • Kraft Arena, Skellefteå • Hokejová Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (20:26:50)
     
    Skellefteå AIK nakonec potvrdila dobrý vstup do utkání, kdy si vypracovala už vedení 3:0, ale byla z toho nakonec těsnější záležitost, než si Švédové přáli. Eisbären ve druhé části srovnal, jenže gól Adama Mascherina z 46. minuty se ukázal jako rozhodující. Přesná teč přinesla stav 4:3 a konečný výsledek 5:3 ještě svou trefou do prázdné klece zařídil Oskar Nilsson. Berlín si body neodveze.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají ještě jeden zářez na pažbu. OSKAR NILSSON viděl, že na hodinách moc času nezbývá, takže pálil snad z nejvzdálenějšího místa na hřišti. Zpoza vlastní brány se ale dostal k úspěšnému pokusu. Bez asistence.
     
    59:35
    Boj v rohu určitě nehraje do karet hostů. Byron nahazuje, ale bez úspěchu.
     
    59:24
    Trenéři nechali na Niederbergerovi, aby se rozhodl, kdy může jít znovu na střídačku. Teď už tam ovšem zůstane. AIK odhodilo puk na icing.
     
    59:16
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:16
    Ofsajd si nepohlídal Frank Hördler. I když už Niederberger stihl doklouzat na střídačku, musí se vrátit.
     
    58:50
    Němci se zatím nedostanou ani k powerplay, Kühnhackl kotouč zkušeně podržel u mantinelu.
     
    58:32
    V ofsajdu se nacházel Jensen a White zcela netakticky zůstal v útočné zóně, aby si ještě popovídal o předchozí, kontroverzní situaci s protihráčem. Je odpískán úmyslný ofsajd, navíc Berlín zbytečně ztratil minimálně deset vteřin bez puku.
     
    58:02
    White se dostal před bránu a čekal na nabídku Geibela. Hráči v bílých dresech začínají nepříjemně kousat.
     
    57:56
    Domácí nestačili zabránit zakázanému uvolnění. Uvidíme, kdy a zda vůbec přijde oddechový čas německé strany. Zatím se k němu nechystá.
     
    57:40
    Konečně začíná jistý tlak Němců. Na modré čáře důležitý puk udržel Müller.
     
    57:01
    I když Pudas upadl v útočném pásmu, do obrany se vrátit stihne, protože Eisbärenu trval přechod do útoku. Motory pak ale zažehl Roßmy. Překonal tři defenzivní hráče, ale už neměl dost klidu k tomu srovnat si puk k zakončení.
     
    56:01
    Do ofsajdu sám sebe vystavil Kühnhackl, otočka s pukem mu nyní tedy rozhodně nevyšla. Že bychom ale sledovali snahu o závěrečný tlak Berlína, to se říct nedá.
     
    55:34
    Atmosféra mezi oběma týmy se začíná přiostřovat. Clark vypálil na bránu a vydal se i bránit spoluhráče, co sváděli souboj před ní. Mírná strkanice se obejde bez trestů.
     
    55:00
    V obranném pásmu Eisbärenu probíhal snad půlminutový boj u mantinelu o puk. I když německý celek vyvázl jako vítěz, založení útoku se nepovedlo pro ofsajd Blainea Byrona. Vhazování se vrátí až do pásma hostí.
     
    54:28
    Hosté v plném počtu.
     
    53:42
    Nyní má už Skellefteå s přechodem červené čáry problém, zas tak moc to ale směrem ke zbývajícímu času vadit nemusí.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Hugg (Mascherin, Kühnhackl), 4. Wilsby, 25. Loibl (Sundsvik, Lindström), 46. Mascherin (Nilsson, Loibl), 60. Oskar Nilsson – 25. Jensen, 26. Fiore (Müller), 34. White (Fiore)


    Skellefteå AIK: Mann (Lindvall) – Pudas (C), Roos, Oskar Nilsson, Wilsby, Oscar Nilsson, Forsfjäll – Lindström (A), M. Karlsson, Kühnhackl – L. Karlsson, Hugg (A) – Mascherin (TS), Sundsvik, Loibl – Säll, Stenman, Robertsson.
    Eisbären Berlín: Niederberger (Ancicka) – Wissmann (A), Jensen, Després, Hördler (C), Mik, Müller – Clark, Pföderl, Noebels (A) – Fiore, Boychuk, White (TS) – Wiederer, Byron, Roßmy – Zengerle, Streu, Geibel.

    Rozhodčí: Björk (SWE), Öhlund (SWE) – Yletyinen (SWE), Persson (SWE)
    bahis siteleri