Česko – Švýcarsko 6:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 5:4 (po pr.)
konec
Česko
6:2 (0:1, 3:0, 3:1)
Švýcarsko
Neděle 05.09.2021, 12:30MS juniorek • O 3.–4. místo
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (14:28:37)
    Medailový ceremoniál.
     
    Hráčky už si rozdaly medaile a také se poradovaly s pohárem. Další oslavy budou probíhat v šatně a rovněž doma v Česku, kam už ale videozáběry tohoto přenosu nedohlédnou.
    Předání poháru z rukou bývalého předsedy Českého florbalu Filipa Šumana kapitánce Lucii Želížkové.
     
    Tak jsme třetí, no a cóóó?! V Uppsale dnes bude tryskat bronzová radost českého týmu, který právě ve vítězném kruhu dozpíval ikonický popěvek vítězů. I když se poslední perioda neobešla bez počátečních komplikací, druhý gól Behluliové dokázaly svými trefami zcela vymazat Keprtová, Bačová a Chudá. Celkový výsledek 6:2 znamená zisk bronzových medailí z mistrovství světa juniorek a zároveň dorovnání historického maxima z let 2010, 2014 a 2018. Juniorkám do Švédska posíláme gratulace!
     
    Konec zápasu.
    59:07 CHUDÁ - 6:2
     
    59:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ještě jeden gólový bonus. Ztrátu Švýcarek za brankou využila v povedenou přihrávku Vendula Maroszová, která připravila ideální post pro ELIŠKU CHUDOU. Její rána končí bezpečně v síti. Asistence: Vendula Maroszová.
    58:32 BAČOVÁ - 5:2
     
    58:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika si z Uppsaly odveze světový bronz! Míček do prázdné klece dokázala dostrčit PAVLÍNA BAČOVÁ, která si podobný moment za dnešní výkon určitě zasloužila. Zbývá jen dohrát zbytek zápasu, aby Češky mohly slavit oficiálně a bez závazků. Už teď ale předvedly vyvedený taneček. Asistence: Vanessa Rebecca Keprtová.
     
    58:26
    Další zakončení mířící vedle sbírá Havlíčková.
     
    58:16
    Skvěle na hrotu bojuje Vendula Maroszová! Švýcarky nemají díky její aktivity žádnou šanci ke střele.
     
    57:58
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:58
    Švýcarky už hrají s opuštěnou brankou, ale Michaela Kovaříková bohužel v úniku nedokázala doručit gól a ještě faulovala. Přijde time-out.
     
    57:37
    Střelu Wyssové, stejně jako následnou přihrávku Stettlerové má dvakrát český blok.
     
    57:07
    Češky už raději pouze vyhazují a vyčkávají v zataženém bloku. Času ještě pořád zbývá dost, tak snad se opatrná taktika vyplatí.
     
    56:09
    Velká škoda, že Pavlína Bačová nedokázala proměnit ideální pozici na hraně malého brankoviště. Pak raději pouští svou hůl, aby rozhodčí neodpískaly sekání proti gólmance.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 32. Bačová (Kubečková), 34. Řezáčová (Keprtová), 39. Želízková (Kopecká), 54. Keprtová, 59. Bačová (Keprtová), 60. Chudá (Maroszová) – 11. Behluliová, 42. Behluliová (Christenová)


    Česko: Karasová (Janglová) – Havlíčková, Keprtová, Staňková, Lechnerová, Vachudová, Lenfeldová, Stůjová – Řezáčová, Želízková, Bačová – Seemannová, Kubečková, Maroszová – Chudá, Trojánková, Kovaříková – Kopecká, Maděrová
    Švýcarsko: Schöniová (Allmenová ) – Stettlerová (C), Schmukiová, Christenová, Kochová, Grössenbacherová, Ritterová, Weisová – Wielandová, Edizová, Behluliová – Fitziová, Wicková, L. Larssonová – Bergmannová, R. Wyssová, A. Wyssová – Kyburzová, Gerberová.

    Rozhodčí: Franzonová, Hedelinová
    bahis siteleri