Jokerit – Čeljabinsk 5:4 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Vladivostok 9:2 (kon.)
Soči – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kunlun – Riga 5:6 (kon.)
po prodl.
Avangard Omsk
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Pondělí 06.09.2021, 18:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:15 Nikolaj PROCHORKIN - 3:2
     
    61:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    O vítězi je rozhodnuto! NIKOLAJ PROCHORKIN a Alexej Běreglazov si u modré čáry vyměnili kotouč a první jmenovaný najel do pravého kruhu pro vhazování, odkud vystřelil přes obránce a zamířil mezi tělo a lapačku výborně chytajícího hostujícího brankáře. Asistence: Alexej Běreglazov.
     
    58:27
    Na druhé straně dobře pracoval Kirill Slepec, který si počkal na spoluhráče ze střídačky. Vladimir Galuzin měl před sebou hodně prostoru, najel si mezi kruhy, ovšem domácí branku těsně přestřelil!
     
    57:17
    Vítěznou branku měl na holi Francis Paré, který se po střele podíval jen ke stropu haly! Zkušený útočník mířil z mezikruží na zadní tyč, avšak Jevgenij Alikin skvěle zasáhl betonem.
    50:15 Oliwer KASKI - 2:2
     
    50:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Finský obránce Omsku si dnes vzal střeleckou hokejku a vyrovnává stav zápasu! OLIWER KASKI nahazoval kotouč od modré čáry, čímž využil práce clonícího Vladimira Brjukvina. Skryté zakončení ruský brankář už nemohl zastavit – 2:2. Asistence: Alexej Běreglazov a Francis Paré.
     
    46:50
    Omsk vydoloval kotouč zpod brankáře a následně přišla přihrávka na Petera Cehlárika, jehož zakončení z spodní části kruhu zamířilo do betonu Jevgenije Alikina. Právě hostující maskovaný muž je hlavním motorem Amuru za vítězstvím!
     
    45:32
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Gleb Zyrjanov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
     
    45:00
    A znovu Kirill Gotovec, který si dojel odražený kotouč a vystřelil z levého kruhu. Ovšem chtěl využít přesouvání brankáře, a tak mířil do jeho protipohybu, ale také vedle vzdálenější tyče.
     
    43:21
    Z modré čáry až na pravý vrchol kruhu i sjel Oliwer Kaski, jenž branku tentokrát přestřelil. Tlak Osmku pokračoval dál a po zakončení se kotouč odrazil a zůstal ležet před odkrytou brankou. Rychle se ale zorientoval Jevgenij Alikin, jenž černou gumu odpálil.
     
    39:25
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Corban Knight – 2 min., podrážení).
     
    38:53
    Tohle je koncert spálených příležitostí! Nepovedená střela zamířila před branku, kde se nacházel osamocený Alexandr Gorškov, který ve vyložené příležitosti přestřelil.
     
    38:40
    Na druhé straně před branku vletěl Arsenij Gricjuk, jenž si všiml zaváhání obránce. Domácí útočník se pokusil o dlouhou kličku, ale na dvakrát brankářův beton nepřehodil!
     
    37:24
    Velké Hrubcovy zákroky drží Omsk ve hře o body! Vyražený kotouč zamířil na levou stranu, kde se nacházel Vladimir Butuzov, jenž viděl okrytou branku. Ovšem český brankář se skvěle přesunul a černou gumu znovu vyrazil!
     
    36:55
    Hned dva pokusy v krátkém sledu vyslal David Tomášek, který nejprve zamířil do ramene českého reprezentačního brankáře a následně i do jeho hrudníku.
     
    35:53
    Mezi kruhy se rychle otočil Kirill Slepec a jeho snažení vyrazil Šimon Hrubec před sebe. S dorážkou ihned přispěchal Dmitrij Archipov, avšak českého gólmana zblízka nepřekonal.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Běreglazov – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:34
    Mezi kruhy se nacházel Nail Jakupov, jemuž zakončení nesedlo. Puk pak putoval na pravou stranu, kde chvíli odkrytou branku zase minul Peter Cehlárik.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Michal Jordán – 2 min., podrážení).
     
    29:26
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nail Jakupov.
    28:18 David TOMÁŠEK - 1:2
     
    28:18
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Parádní individuální akce českého útočníka otáčí tav zápasu na stranu Amuru! DAVID TOMÁŠEK se nacházel vedle branky, ovšem vyjel si obloukem až mezi kruhy, odkud zamířil do pravé šibenice. Šimon Hrubec nemohl nic dělat a také on se teď nacházel spíše v pozici přihlížejícího diváka. Asistence: Vladimir Butuzov.
     
    26:20
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Alexej Jemelin – 2 min., držení).
    25:33 Sergej TĚREŠČENKO - 1:1
     
    25:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Třetí střela ruského obránce již zapadla do domácí svatyně! Na prostředku modré čáry se znovu napřáhl SERGEJ TĚREŠČENKO, jehož zakončení zamířilo po ledě přesně k pravé tyči Hrubcovy branky. Asistence: Vladimir Galuzin.
     
    23:47
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Francis Paré – 2 min., podrážení).
     
    22:45
    Michal Jordán byl na modré čáře pod tlakem, a tak přihrával o mantinel naslepo. Puku se chopil Vladimir Žarkov, jenž našel rozjetého Corbana Knighta. Jeho pokus z předbrankového prostoru mířil nahoru, ale zároveň do ramene Jevgenij Alikin.
     
    22:13
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Ville Pokka – 2 min., podrážení).
     
    19:52
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Matvej Zaseda.
     
    16:00
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (David Tomášek – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    14:12
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Gleb Korjagin – 2 min., držení).
     
    06:24
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Kirill Gotovec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:26
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Sergej Těreščenko – 2 min., držení).
    00:29 Oliwer KASKI - 1:0
     
    00:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek vstupuje do zápasu báječně a téměř okamžitě otevírá stav zápasu! Corban Knight vyhrál vhazování na modrou čáru, kde se nacházel Alexej Běreglazov, jenž posunul puk po lajně na pravou stranu. OLIWER KASKI pak nahodil černou gumu proti brance a jeho pokus byl tečován mezi nohy brankáře – 1:0. Asistence: Alexej Běreglazov a Corban Knight.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Kaski (Běreglazov, Knight), 51. Kaski (Běreglazov, Paré), 62. Prochorkin (Běreglazov) – 26. S. Těreščenko (Galuzin), 29. Tomášek (V. Butuzov)


    Avangard Omsk: Hrubec (Vas. Děmčenko) – Pokka, Jemelin (C), Kaski, Běreglazov, Gotovec, Gončarov – Jakupov, Knight (A), Cehlárik – Brjukvin, Prochorkin, Tolčinskij – N. Komarov, Paré, Gricjuk – V. Žarkov, Kablukov (A), Dědunov – Ševčenko.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák) – Jordán (C), Mašín, S. Těreščenko, Korjagin, Znacharenko, Pedan, Byčkov – V. Butuzov, Tomášek, Lenc – Gorškov (A), Galuzin (A), Slepec – Archipov, Šarov, Zyrjanov – Zaseda, A. Kuzněcov, Železkov – Korotkich.

    Rozhodčí: Gofman, Sidorenko – Antonov, Zacharov

    Diváci: 623
    bahis siteleri