Jokerit – Čeljabinsk 5:4 (po pr.) | Omsk – Chabarovsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Vladivostok 9:2 (kon.)
Soči – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 3:2 (po pr.) | Kunlun – Riga 5:6 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
9:2 (3:0, 2:1, 4:1)
Admiral Vladivostok
Pondělí 06.09.2021, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Kirill MARČENKO - 9:2
     
    59:22
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Devátý gól Petrohradu a zase v něm měl prstu Mičkov. Forvard v pravém kruhu vybídl ke střele KIRILLA MARČENKA a levý křídelník prostřelil marně se přesunujícího brankáře. Asistence: Matvej Mičkov a Andrej Kuzmenko.
     
    58:12
    Matvej Mičkov se zdá býti nezastavitelným. I když teď jej sice Mark Verba zastavil, avšak pouze za cenu faulu. Třetí přesilovka SKA v krátkém časovém sledu.
    57:51 Matvej MIČKOV - 8:2
     
    57:51
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Talentovaný šestnáctiletý MATVEJ MIČKOV ukazuje, že má obrovský talent. Druhý gól v utkání přidal střelou švihem z levého kruhu, u bližší tyče našel místo nad ramenem Serebrjakova. Asistence: Stěpan Falkovskij a Andrej Kuzmenko.
     
    57:29
    Další vyloučení, znovu na straně Admiralu. Proti pravidlům hrál Josh Kestner, hákováním si pomohl k puku na úkor protihráče.
     
    54:06
    S blížícím se koncem utkání ještě jedna početní převaha pro Petrohrad. Na lavici hanby usedl za krosček Dinar Chamidullin.
    50:28 Matvej MIČKOV - 7:2
     
    50:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A to se daří! Marčenko naznačil střelu, ale ještě překvapil gólmana i obránce přihrávkou MATVEJOVI MIČKOVOVI, ten bez potíží trefil odkrytou část brány. Asistence: Kirill Marčenko a Fredrik Händemark.
     
    48:30
    Zbytečného prohřešku se v útočném pásmu dopustil Rihards Bukarts. Po ztrátě puku přidržel Groševa, což pozornosti rozhodčích neuniklo.
    43:27 Vjačeslav UŠENIN - 6:2
     
    43:27
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita, Vladivostok je zpět na rozdílu čtyř branek. Kousek od modré čáry vystřelil VJAČESLAV UŠENIN, Johansson srazil pravou ruku k tělu pozdě. Asistence: Dmitrij Sajustov a Libor Šulák.
     
    42:55
    Dvouminutový trest dostal Oscar Fantenberg, a to za nedovolené bránění. Švédský obránce naznačuje, že Makarenko pád přihrál, rozhodnutí rozhodčích ale nezměnil.
    40:12 Jevgenij TIMKIN - 6:1
     
    40:12
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fantastický start SKA do třetí části! JEVGENIJ TIMKIN si vyměnil kotouč s Moisejevem, aby následně usměrnil puk do brány pravou bruslí. Asistence: Danila Moisejev.
     
    38:38
    Teď musel domácí strážce svatyně řešit výrazně složitější situaci! Nikým neatakován na něj jel Vladislav Kaletnik, Johansson forhendovou střelu vychytal vyrážečkou!
    34:41 Dmitrij SAJUSTOV - 5:1
     
    34:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný zásah hostujícího mužstva zaznamenal DMITRIJ SAJUSTOV. V předbrankovém prostoru převzal nahrávku od Kestnera a Johanssonovi propasíroval touš mezi betony. Asistence: Josh Kestner a Rihards Bukarts.
    30:38 Andrej KUZMENKO - 5:0
     
    30:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí završili populárního "bůra." Snadnou kličkou se za Palivka prodral ANDREJ KUZMENKO, tváří v tvář brankáři zamířil mezi lapačku a levý beton. Asistence: Joonas Kemppainen a Marat Chusnutdinov.
    27:38 Kirill MARČENKO - 4:0
     
    27:38
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Bragina navyšují náskok, vedou již čtyřbrankovým rozdílem. KIRILL MARČENKO se kličkou proti Menšikovovi prodral mezi kruhy, načež vystřelil nad pravou ruku Serebrjakova, puku pomohlo do brány i břevno. Asistence: Kirill Kirsanov.
     
    24:19
    Druhá přesilovka pro Admiral v krátkém časovém sledu. Ihned po vhazování podrazil Michail Vorobjov rychlost nabírajícího Obidina.
     
    21:42
    Svou první početní převahu si vyzkouší hokejisté Vladivostoku, budou úspěšní? Dvě minuty za sekání vyfasoval Joonas Kemppainen.
     
    16:59
    Nedovoleným bráněním se ve středním pásmu prezentoval Maxim Matuškin, tímto způsobem zpacifikoval rychlého Groševa. Další přesilovka pro SKA.
     
    12:36
    Ivan Nalimov vydržel v brankovišti necelých třináct minut. Po třetím inkasovaném gólu zamířil na střídačku, šanci ukázat se dal Nikitu Serebrjakovovi.
    12:37 Danila MOISEJEV - 3:0
     
    12:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Do střeleckých statistik se zapisuje i třináctý útočník DANILA MOISEJEV! Nalimov k němu vyrazil pravým betonem střelu Groševa, třiadvacetiletý Rus po prvním promáchnutí napravil zaváhání a poslal kotouč tam, kam patří. Asistence: Maxim Grošev a Danila Galeňuk.
    08:37 Anton BURDASOV - 2:0
     
    08:37
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    ANTON BURDASOV potvrdil, že je přesilovkovým specialistou. Do nahrávky Ožiganova se z pravé strany opřel z první a rozvlnil síť, přestože si Nalimov na kotouč lehce sáhl lapačkou. Asistence: Igor Ožiganov a Linden Vey.
     
    08:16
    První přesilovou hru v utkání si zahraje SKA. Na trestnou lavici odjíždí Danila Palivko, jenž zastavil Chusnutdinova pouze za cenu podrážení.
    02:59 Michail VOROBJOV - 1:0
     
    02:59
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    V novém působišti otevírá svůj gólový účet MICHAIL VOROBJOV! Zpoza brány obdržel k pravé tyči nahrávku od Ožiganova. Napoprvé neuspěl, ale puk se k němu od betonu gólmana vrátil, na druhý pokus již našel mezeru nad jeho levým ramenem. Asistence: Igor Ožiganov a Oscar Fantenberg.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 3. M. Vorobjov (Ožiganov, Fantenberg), 9. Burdasov (Ožiganov, Vey), 13. Moisejev (Grošev, Galeňuk), 28. K. Marčenko (Kirsanov), 31. Kuzmenko (Kemppainen, Chusnutdinov), 41. Timkin (Moisejev), 51. Mičkov (K. Marčenko, Händemark), 58. Mičkov (Falkovskij, Kuzmenko), 60. K. Marčenko (Mičkov, Kuzmenko) – 35. Sajustov (Kestner, Rihards Bukarts), 44. Vj. Ušenin (Sajustov, Šulák)


    SKA Petrohrad: Lars Johansson (Samonov) – Ožiganov (A), Fantenberg, Falkovskij, Pautov, Pylenkov, Kirsanov, Galeňuk – Burdasov (A), Vey, Mičkov – Chusnutdinov, Kemppainen, Kuzmenko – Svečkov, M. Vorobjov, K. Marčenko – Grošev, Händemark, Timkin (C) – Moisejev.
    Admiral Vladivostok: Nalimov (13. Serebrjakov) – Menšikov, Matuškin, Šulák, Mozík, Fazylzjanov, Chamidullin, Palivko, Ťuťunnikov – Kestner, Gračov, Lugin – Vl. Ušenin, Vj. Ušenin, Kaletnik – Verba, Makarenko, A. Ševčenko – Obidin, Sajustov, Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Jermolajev, Ovčinnikov – Maximovskij, Slavikovskij

    Diváci: 3 598
    bahis siteleri