Barys – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Čerepovec – Vladivostok 3:2 (po pr.) | Kazaň – CSKA Moskva 1:2 (po pr.)
Riga – Čeljabinsk 1:6 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 5:2 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 2:4 (kon.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Středa 08.09.2021, 18:00 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:42 Klas DAHLBECK - 1:2
     
    64:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté dokonávají osmnáct vteřin před koncem prodloužení obrat. KLAS DAHLBECK dostal puk mezi kruhy a střelou zápěstím nad Bobkovovu lapačku vymetl pravý horní růžek branky. Asistence: Joakim Nordström a Sergej Plotnikov.
     
    62:01
    Bombu Nikity Nestěrova vyrazil Igor Bobkov lapačkou!
     
    61:26
    Klas Dahlbeck dostal kotouč nalevo, kde byl úplně sám před brankou. Skvělým zákrokem se ale v prodloužení vyznamenal rovněž Igor Bobkov.
    61:02 Weal neproměnil trestné střílení.
     
    61:02
    Trestné střílení si vzal na starost Jordan Weal. Ten míchal s pukem mezi kruhy a vystřelil. Ivan Fedotov jeho pokus zlikvidoval vyrážečkou.
     
    61:02
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (John Gilmour – trestné střílení, sekání).
     
    61:02
    Dmitrij Voronkov se při hře tři na tři znovu řítil osamocený na branku. Zakončil ho střelou někam do břicha Fedotova. Při zakončení byl ovšem zezadu seknut Johnem Gilmourem a následovat bude trestné střílení!
     
    58:53
    Dmitrij Voronkov mohl rozhodnout! Samostatný únik ale neproměnil. Nadále se hraje bez přerušení!
     
    58:18
    Jordan Weal oslovil přihrávkou zprava u levé tyče Kirilla Paňukova, před nímž byla odkrytá část branky. Druhý jmenovaný ale nezasáhl kotouč čistě!
    53:33 Matvej GUSKOV - 1:1
     
    53:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají stav! Po Slepyševově přihrávce od pravého mantinelu střílel u levé tyče bez přípravy podél Bobkovovy vyrážečky MATVEJ GUSKOV. Asistence: Sergej Andronov a Lucas Wallmark.
     
    47:38
    Tentokrát mířil Dmitrij Voronkov jen těsně nad horní tyč Fedotovovy klece. Nechybělo mnoho.
     
    44:27
    Steven Kampfer se krásně středem kluziště prokličkoval přes několik protihráčů až před Igora Fedotova. Ten mu kotouč na poslední chvíli vypíchnul hokejkou.
     
    38:51
    Od levého mantinelu vypálil na bližší tyč Dmitrij Voronkov. Jeho ránu tečoval před Fedotovem Ilja Safonov, který se snažil ještě dorážet. Brankář CSKA nadvakrát vyrazil.
     
    38:08
    Nikita Ljamkin střílel zápěstím od modré čáry. Fedotov přizvedl puk nad břevno a ten se poté odrazil zpět před branku, kde se jej snažil pohotově uklidit podél pravé tyči Dmitrij Voronkov. Gólman CSKA proti jeho bekhendu na poslední chvíli vymrštil beton. Důležitý zákrok!
     
    35:33
    Další velká příležitost Kazaně! Dmitrij Kagarlickij našel pasem z pravé strany nalevo úplně volného Kirilla Paňukova. Ivan Fedotov se ale proti jeho střele stačil přemístit a vyrazil ji na poslední chvíli vyrážečkou vedle levé tyčky!
     
    34:05
    Velká šance Kazaně! Ránu Stevena Kampfera vyrážel Fedotov. Následně se snažil Dmitrij Voronkov urputně procpat kotouč za záda gólmana, ten ho ale zalehl kousek před brankovou čárou.
     
    33:47
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., podrážení).
     
    33:15
    Teď už moskevský celek zahrozil. Rozjetý Nikita Nestěrov střílel z levé strany do bloku. Následný křižný pokus Matveje Guskova vyrážel Igor Bobkov.
     
    30:17
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Nikita Dyňak – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:58
    Judinovi sjel v obranném pásmu kotouč z čepele a namazal tak nešťastně na hůl úplně volnému Tachiru Mingačjovovi. Ten ale střílel z bezprostřední blízkosti jen do Igora Bobkova! To byla velká šance na bleskovou odpověď.
    28:01 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:0
     
    28:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Kazaně končí vedoucím gólem! DMITRIJ KAGARLICKIJ potáhl kotouč po levé straně, poté jej přenechal Galimovovi a nabruslil si k pravé tyči, aby nakonec celou kombinaci po kolmici spoluhráče zakončil trefou do odkryté klece! Asistence: Arťom Galimov.
     
    26:07
    Na protějším konci hrací plochy promarnil dobrou možnost na otevření skóre Jordan Weal. Z pravé strany se dostal před branku, za záda Fedotova ho ale nezasunul.
     
    23:07
    S koncem přesilovky přihrával Nikita Ljamkin na pravý kruh Jordanu Wealovi. Jeho křižnou ránu zápěstím na zadní tyč vyrážel Ivan Fedotov.
     
    21:05
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., hrubost).
     
    20:31
    Po špatné rozehrávce Kazaně se ke kotouči zničehonic dostal Tachir Mingačjov. Jeho křižnou ránu z levé strany vytěsnil Igor Bobkov lapačkou.
     
    16:14
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Lucas Wallmark – 2 min., hákování).
     
    12:00
    První opravdu dobrá akce Kazaně. Kirill Paňukov přebruslil na levé straně Johna Gilmoura a natlačil se s pukem až před Ivana Fedotova. Skulinku mezi jeho betony ale nenašel.
     
    05:01
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (2 min. – příliš mnoho hráčů).

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 29. Kagarlickij (A. Galimov) – 54. Guskov (Slepyšev, Wallmark), 65. Dahlbeck (Nordström, S. Plotnikov)


    Ak Bars Kazaň: I. Bobkov (T. Biljalov, Golubjov) – Kampfer, Rukavišnikov, Ljamkin, Adamčuk, Judin, Žuravljov, Lukojanov (C) – Tarasov, A. Galimov, Kagarlickij – P. Lindholm, Kovalenko, Voronkov (A) – Paňukov, Safonov, Weal – Burmistrov, Mechovov, M. Gluchov (A) – Dyňak.
    CSKA Moskva: Ivan Fedotov (Kiseljov, Reideborn) – Dahlbeck (A), Ar. Sergejev, Svedberg, N. Nestěrov, Kiselevič, Blažijevskij, Gilmour, Makarov – Andronov (C), Mingačjov, P. Karnauchov – Guskov, Nordström, Slepyšev – S. Plotnikov, Okulov (A), Wallmark – Alexandr Popov, Pankratov, Sorkin.

    Rozhodčí: Gamalej, Olenin – Sivov, Šišlo
    bahis siteleri