Rouen – Doněck 4:3 (kon.) | Rungsted Seier Capital – EC-KAC 1:5 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
HC Donbass Doněck
Čtvrtek 09.09.2021, 20:05 • Patinoire de l’Ile Lacroix, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Lampérier to Doněcku umožní, protože na levé straně sekl do ruky Smerecka. Hosté si berou timeout a podle všeho budou hrát šest na čtyři.
     
    48:15
    Vyloučení v týmu HC Donbass Doněck (Bucenko – 2 min., hákování).
     
    38:16
    Při přečíslení a sklepnutí do jízdy na pravou stranu na Guttiga musel Pangelov-Juldašev podrážet, jinak by byl Guttig sám před Makarovem.
     
    32:07
    Vyloučení v týmu HC Donbass Doněck (Nogačjov – 2 min., sekání).
     
    31:30
    Také Sigarjov dostane dvě minuty za nedovolené bránění gólmanovi, když jej z otočky poslal na led. Následně se mu ještě omluvil.
     
    29:40
    Reynaud projel u pravé tyče brankovištěm a poslal na led gólmana, za nedovolené bránění fasuje dvě minuty a hosté hrají první přesilovku.
     
    25:12
    Yeo a Medveděv si vjeli do vlasů mimo hru u domácí brány. Medveděv nejprve dohrál soupeře u mantinelu. Pak ho sekl. Yeo si to nenechal líbit a oba hokejisté se následně podívali tomu druhému do očí ze skoro nejmenší možné vzdálenosti. Nakonec dostává Yeo dvě minuty za vysokou hůl v obličeji Medveděva a k tomu dvojku za hrubost, za tu je vyloučen Medveděv, Hosté budou hrát dvě minuty přesilovku pět na čtyři.
     
    20:49
    Diváci doprovází Sokolovského na trestnou lavici pískotem, protože poslal Lampériera zprava proti mantinelu, domácí hráč skončil pod nohama rozhodčího.
     
    08:45
    Zacharov (DON) vystoupil před svou obrannou modrou čárou zleva na Doriona a za nedovolené bránění dostává dvě minuty.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 30. Guttig (Lampérier, Vigners), 32. Johnston (Guimond), 43. Reynaud (Gueurif, Chakiachvili), 54. Gilbert – 20. Birjukov (Sislannikovs, Žuldikov), 35. Sigarjov, 44. Lialka (Bucenko)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Yeo, Guimond, Dorion, Salve, Flood (C) – Lampérier (A), Guttig (A), Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gilbert, Johnston, Caron – Leborgne, Gueurif, Reynaud – Tomasino.
    HC Donbass Doněck: Makarov (Voris, Diačenko) – Sokolovskij, Pangelov-Juldašev, Nogačjov, Želdakov, Andrejkov, Grigorjev, Žuldikov, Smereck – Lialka (A), Bucenko, Korenčuk – Scefanovič, Turkin, Medveděv – Peresunko, Zacharov (C), Morozov – Sislannikovs, Birjukov, Sigarjov.

    Rozhodčí: Dehaen (FRA), Cregut (FRA) – Douchy (FRA), Goncalves (FRA)

    Diváci: 2 451
    bahis siteleri