Rouen – Doněck 4:3 (kon.) | Rungsted Seier Capital – EC-KAC 1:5 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
HC Donbass Doněck
Čtvrtek 09.09.2021, 20:05 • Patinoire de l’Ile Lacroix, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Lampérier to Doněcku umožní, protože na levé straně sekl do ruky Smerecka. Hosté si berou timeout a podle všeho budou hrát šest na čtyři.
    53:35 GILBERT - 4:3
     
    53:35
    Rouen právě vstřelil branku!
    Hosté sice zablokovali pokus z pravé strany, ale odražený puk si našel na hraně kruhu DAVID GILBERT a proti jeho křižné střele se Makarov ani nepohnul. Bez asistence.
     
    48:15
    Vyloučení v týmu HC Donbass Doněck (Bucenko – 2 min., hákování).
    43:13 LIALKA - 3:3
     
    43:13
    Doněck právě vstřelil branku!
    To jsou věci! VITALIJ LIALKA vypálil z levého kruhu a k překvapení všech nachytal stojícího Pintariče. Asistence: Nikita Bucenko.
    42:53 REYNAUD - 3:2
     
    42:53
    Rouen právě vstřelil branku!
    Tomasino využil individuální chyby ve středním pásmu a nahrál na levou stranu, Gueurifův golfák jen vyrazil Makarov betonem a JORAN REYNAUD se položil do dorážky pod víko. Asistence: Théo Gueurif, Florian Chakiachvili.
     
    38:16
    Při přečíslení a sklepnutí do jízdy na pravou stranu na Guttiga musel Pangelov-Juldašev podrážet, jinak by byl Guttig sám před Makarovem.
     
    36:38
    Medveděv to vzal v situaci dva na jednoho na sebe, ale Pintarič sklapl betony k sobě!
    34:39 SIGARJOV - 2:2
     
    34:39
    Doněck právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci ztichli! Hosté vyhráli buly na levém kruhu a ANDREJ SIGARJOV bombou z první do horní části brány srovnal!
     
    32:07
    Vyloučení v týmu HC Donbass Doněck (Nogačjov – 2 min., sekání).
    31:56 JOHNSTON - 2:1
     
    31:56
    Rouen právě vstřelil branku!
    Za třináct vteřin domácí využívají přesilovku! ANDREW JOHNSTON podržel puk na pravé straně a jeho střelu tečoval obránce nešťastně do protipohybu přesouvajícího se Makarova. Asistence: Sacha Guimond.
     
    31:30
    Také Sigarjov dostane dvě minuty za nedovolené bránění gólmanovi, když jej z otočky poslal na led. Následně se mu ještě omluvil.
     
    29:40
    Reynaud projel u pravé tyče brankovištěm a poslal na led gólmana, za nedovolené bránění fasuje dvě minuty a hosté hrají první přesilovku.
    29:04 GUTTIG - 1:1
     
    29:04
    Rouen právě vstřelil branku!
    Lampérier si odstavil obránce na levé straně, zamíchal s pukem a nahrál mezi kruhy, kde rozjetý ANTHONY GUTTIG z jedničky propálil bezmocného Makarova. Asistence: Loic Lampérier, Rolands Vigners.
     
    25:12
    Yeo a Medveděv si vjeli do vlasů mimo hru u domácí brány. Medveděv nejprve dohrál soupeře u mantinelu. Pak ho sekl. Yeo si to nenechal líbit a oba hokejisté se následně podívali tomu druhému do očí ze skoro nejmenší možné vzdálenosti. Nakonec dostává Yeo dvě minuty za vysokou hůl v obličeji Medveděva a k tomu dvojku za hrubost, za tu je vyloučen Medveděv, Hosté budou hrát dvě minuty přesilovku pět na čtyři.
     
    20:49
    Diváci doprovází Sokolovského na trestnou lavici pískotem, protože poslal Lampériera zprava proti mantinelu, domácí hráč skončil pod nohama rozhodčího.
    19:45 Andrej BIRJUKOV - 0:1
     
    19:45
    Doněck právě vstřelil branku!
    Sislannikovs dostal křižnou nahrávku na pravou stranu do druhé vlny a byl sám před Pintaričem, ten jeho pokus jenom vyrazil, u puku byl jako první ANDREJ BIRJUKOV, přikopl si ho bruslí na bekhend a po ledě dorazil do brány – 0:1. Asistence: Olegs Sislannikovs, Nikita Žuldikov.
     
    18:49
    Rozhodčí se ještě podívali na video, přehráli si situaci a usoudili, že kotouč nepřešel brankovou čáru.
     
    18:49
    Golfák od modré čáry vypadl Makarovovi a domácí se hned sápali po dorážce, v brankovišti Makarova bylo veselo, ale domácí uhasili vzniklý požár.
     
    08:45
    Zacharov (DON) vystoupil před svou obrannou modrou čárou zleva na Doriona a za nedovolené bránění dostává dvě minuty.
     
    03:11
    Bucenko se rozjel středem, poslední obránce Yeo už nestíhal, ale Pintarič krásně vybruslil Ukrajince a jeho bekhendový blafák k brankářově levé tyči.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 30. Guttig (Lampérier, Vigners), 32. Johnston (Guimond), 43. Reynaud (Gueurif, Chakiachvili), 54. Gilbert – 20. Birjukov (Sislannikovs, Žuldikov), 35. Sigarjov, 44. Lialka (Bucenko)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Duquenne) – Chakiachvili, Yeo, Guimond, Dorion, Salve, Flood (C) – Lampérier (A), Guttig (A), Vigners – Bedin, Tessier, Nesa – Gilbert, Johnston, Caron – Leborgne, Gueurif, Reynaud – Tomasino.
    HC Donbass Doněck: Makarov (Voris, Diačenko) – Sokolovskij, Pangelov-Juldašev, Nogačjov, Želdakov, Andrejkov, Grigorjev, Žuldikov, Smereck – Lialka (A), Bucenko, Korenčuk – Scefanovič, Turkin, Medveděv – Peresunko, Zacharov (C), Morozov – Sislannikovs, Birjukov, Sigarjov.

    Rozhodčí: Dehaen (FRA), Cregut (FRA) – Douchy (FRA), Goncalves (FRA)

    Diváci: 2 451
    bahis siteleri