Sokolov – Rakovník 5:2 (kon.) | Motorlet – Vyšehrad 1:1 (kon.) | Benešov – Admira Praha 0:0 (kon.)
Králův Dvůr – Povltavská 2:1 (kon.) | Domažlice – Plzeň B 3:3 (kon.)
konec
FK Baník Sokolov
5:2 (4:1)
SK Rakovník
Sobota 11.09.2021, 10:15 • Stadion FK Baník Sokolov, Sokolov • Česká fotbalová liga (A) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:06:07)
     
    Je konec! Sokolov dnes naprosto suverénně porazil Rakovník na svém hřišti 5:2. Domácí měli celý zápas vlastně pod kontrolou a hosté nám nepředvedli směrem dopředu vůbec nic, přestože dali dvě branky. Největší zásluhu má na výhře domácí Daniel Krlička, který si připsal rovnou hattrick.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Jan Červený se snažil obtočit ve vápně a rovnou vypálit. Jeho snaha ovšem moc užitku nepřinesla, jelikož do rány mu vložil nohu jeden z obránců.
     
    90
    Nastavovat se nudou dvě minuty!
     
    89
    Centr Jakuba Blažka nikoho ze spoluhráčů nenašel, Rakovník se ubránil naprosto v pohodě. Dnes to ale bude pro hosty prohra, a to navíc zasloužená.
     
    89
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Marek Hejda, přichází Jiří Vydra.
     
    88
    Sokolov ještě vybojoval standardní situaci z pravé strany. Na jeho rozehrávku nyní čeká Jakub Blažek.
     
    87
    Na domácí straně se tak do hry vlastně dostali téměř všichni náhradníci. Je to ale je na pár minut, tak uvidíme, jestli se ještě někdo z nich dokáže prosadit.
     
    86
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Dominik Hajdo, přichází Nutsu Stan.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Dominik Stockner, přichází Slavomír Strmiska.
     
    85
    Dnešní duel diváky rozhodně ani trochu nenudil. Přece jen jsme viděli sedm branek, alespoň zatím, a několik dalších zajímavých možností, hlavně Baníku.
    83. KRLIČKA - 5:2
     
    83
    Sokolov právě vstřelil branku!
    A nyní už je rozhodně definitivně rozhodnuto, Sokolov totiž střílí dnes již pátou branku! DANIEL KRLIČKA pláchl obraně a dokonal dnes hattrick!
     
    82
    Baník nyní hraje v deseti lidech, ale domácí hráč už je připraven se vrátit zpět do hry. Zatím mu to ale nebylo umožněno. Domácí jsou však na balónu.
     
    81
    Vypadá to, že jednoho z domácích hráčů berou křeče, což si dokonce vyžádá ošetření.
     
    80
    Jenže takto se jim branku opravdu vstřelit nepodaří. Marin Olah prchl po pravé straně, ovšem nakonec se ke střele nedostal. Soupeř ho skluzem odzbrojil.
     
    79
    Baník se tentokrát celkem lacino zbavil míče nepřesnou přihrávkou, která doskákala až ke gólmanovi. Hosté mají posledních deset minut na dvě branky.
     
    77
    Sokolov zvolil rovnou dvojnásobné střídání, zatím to nevypadá, že by se měl zápas nějak zdramatizovat. Rakovník absolutně neudrží balón na kopačkách.
     
    76
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Petr Řezáč, přichází Marin Olah.

    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Jiří Mlika, přichází Lukáš Šulc.
     
    75
    Sokolov to chtěl tentokrát zkusit centrem z pravé strany, což dnes není ta obvyklá strana. Obrana Rakovníka míč odvrátila na další autové vhazování.
     
    74
    Štrunc zachytil dlouhý nákop soupeře, s čímž neměl ani nejmenší problémy. Následně nechal doběhnout soupeře a poslal balón na půlku hřiště.
     
    73
    Je velká škoda, že nám fotbalisté nepokračují v gólových hodech. V druhém poločase jsme viděli zatím jen jednu branku, zatímco v tom prvním pět.
     
    72
    Sokolov vybojoval rohový kop a zatím si jde celkem jasně za třemi body. Tentokrát jsme viděli centr na přední tyč, se kterým si obrana hostů poradila.
     
    71
    Během krátké chvíle měli hosté k dispozici rovnou dvě standardní situace. Ani jedna z nich neskončila zakončením, následoval navíc faul hráče ve žlutém.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut! Rakovník se po delší době drží na balónu, povede se mu zdramatizovat zápas?
     
    68
    Následoval proto další rohový kop, po kterém jsme viděli zakončení hlavou. To však nebylo ani trochu přesné, a tak mohl Janda zůstat celkem v klidu.
     
    67
    Janda znovu musel ukázat další dobrý zákrok! Střela ze střední vzdálenosti mířila do pravého horního rohu, ale hostující gólman se tam zvládl natáhnout.
     
    66
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Patrick Gbegbe, přichází Mehdi Lachheb.
     
    65
    Velká šance, už to mohlo být jenom o gól! Krásně se hosté prokombinovali až do vápna. Jeden z hráčů Rakovníka se rozhodl nejspíše pro střílený pas, což byla chyba. Tam nikdo nestihl doběhnout, a tak bylo po celkem zajímavé šanci.
     
    64
    Jeden z domácích obránců se dostal pod tlak nedaleko svého vápna. Nakonec to trochu zachránil když na poslední chvíli míč špičkou poslal do zámezí.
     
    63
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Vojtěch Černuš, přichází Petr Bílek.
     
    62
    Hra je v posledních minutách přece jen hodně rozkouskována... To je celkem škoda, jelikož nám celkem opadlo tempo hry.
     
    61
    Václac Neudert si vzal na starosti odkop od vlastní brány. Balón nakopl až na polovinu hřiště, kde jej do své moci pro změnu získali hostující fotbalisté.
     
    60
    Už je za námi hodinka hry a celkově jsme viděli šest branek, velmi slušný průměr branky na deset minut. Snad nám to vydrží až do samotného konce.
     
    59
    Kryštof Kýček si vzal na starosti rozehrání rohového kopu. Viděli jsme několik hlaviček, ale žádná nešla na bránu. Následně ještě domácí hráč fauloval.
     
    58
    Při druhém rohovém kopu už Janda tolik práce neměl. Stačilo mu vyskočit nejvýše a míč schoval do svých rukavic. Hosté se však u balónu dlouho neudrželi.
     
    57
    A po něm jsme viděli celkem zajímavou možnost! K zakončení se dostal jeden z hráčů Baníku někde na penaltě, ale gólman hostujícího celku vytáhl fantastický zákrok!
     
    56
    Janda se zapojil do kombinace svého týmu. Rakovník ovšem o balón po chvilce přišel, a tak si domácí fotbalisté vybojovali další z rohových kopů.
     
    55
    Je za námi deset minut druhého poločasu, Rakovníku se povedlo snížit náskok soupeře na dvě branky. Tak uvidíme, jestli se mu ještě povede stav snížit.
     
    54
    Přesto se Baník dostal ke střele. Ta však přišla z velké dálky, navíc nebyla ani trochu přesná.
     
    53
    Robert Hamouz se pokoušel o dlouhou přihrávku z poloviny hřiště za obranu. Jeho snaha úspěch ale nepřinesla a Rakovník se musí stáhnout do obrany.
     
    52
    Po něm však následovala velmi nepřesná přihrávka, a tak míč skončil až u kopaček domácího gólmana. Ten sice dostal dva góly, jinak ale práci neměl.
     
    51
    Avšak hráčům ve žlutých dresech dnes přechody do útoku zrovna nejdou. Nyní se jim však povedlo vybojovat balón na půlce a viděli jsme rychlý přechod.
     
    50
    Ten byl rozehrán centrem do toho největšího ohně někde na penaltovém puntíku. S tím si však obrana hostů poradila a Rakovník může jít do ofenzivy.
     
    49
    Sokolov je ovšem znovu aktivní a vybojoval standardní situaci, celkem zajímavou. Janda se vyšplhal ovšem nejvýše a poslal balón na rohový kop.
     
    47
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Že bychom tu mohli mít ještě drama? Hosté se totiž prosazují krátce po začátku druhého poločasu a snižují na rozdíl dvou branek! Střelcem branky je MOHAMED NA NBANTCHE.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas dnešního utkání, po kterém vede domácí celek rovnou o tři branky. Bylo to celkem jednoznačná podívaná... Dvakrát se za domácí trefil Daniel Krlička, po jednom gólu přidali Jiří Mlika a Marek Stockner. Za hosty se z penaltového kopu trefil Dominik Hradecký, jehož krásná rána byla nejlepším momentem hostí. Ti jinak nepředvedli vůbec nic.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    No, již první poločas byl naprosto jasnou záležitostí domácího Sokolova. Ten vstřelil rovnou čtyři branky a vlastně rozhodl o svém vítězství už nyní.
     
    43
    Další rohový kop měl k dispozici domácí celek. Viděli jsme zakončení hlavičkou, které však nebylo přesné. Janda se dnes v bráně rozhodně nenudí.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Michal Rendla (SK Rakovník).
    41. MLIKA - 4:1
     
    41
    Sokolov právě vstřelil branku!
    A Baník si bere tříbrankové vedení zpět! K penaltovému puntíku si míč postavil JIŘÍ MLIKA, který poslal lehkou střelu k tyči na levou stranu. Gólman skočil na tu druhou, a tak nebylo co řešit.
     
    40
    Penalta pro domácí!
     
    39
    Fotbalisté v zeleném vybojovali balón na polovině hřiště a předvedli rychlou akci. Velká škoda přetaženého centru, který minul všechny domácí hráče.
     
    38
    Rakovník by každopádně mohla vstřelení branka konečně trochu nakopnout. Dosud totiž byl horším týmem, který zaslouženě prohrává o dva góly.
    36. HRADECKÝ - 3:1
     
    36
    Rakovník právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic zde máme snížení stavu! DOMINIK HRADECKÝ si vzal na starosti míč na penaltě. Vyslal krásnou ránu, která se nejspíše ještě odrazila od břevna a zapadla do sítě. Štrunc byl naprosto bez šance.
     
    36
    Celkem brzy jsme se dočkali prvního střídání. Popravdě nevím, jestli jsou důvodem zdravotní nebo výkonnostní problémy. Ostrých zákroků jsme viděli dost.
     
    35
    Střídání v týmu SK Rakovník: ze hřiště odchází Daniel Mašek, přichází Júnior Agostinho Ainca.
     
    34
    Jinak dnešní zápas se rozhodně nehraje v rukavičkách, k vidění je celkem dost ostrých faulů.
     
    33
    Žlutou kartu dostává Dominik Hajdo (FK Baník Sokolov).
     
    32
    A podle slov jednoho diváka: "Tady dneska bude asi veselo"... To se klidně může stát, jelikož domácí celek má průměr jedné branky na deset minut.
    30. KRLIČKA - 3:0
     
    30
    Sokolov právě vstřelil branku!
    No, to je zatím naprosto jednoznačná podívaná, domácí celek přidává už třetí branku v utkání! Na pěkný centr si na zadní tyči naskočil DANIEL KRLIČKA, který měl před sebou odkrytou část brány. V dnešním duelu navíc střílí už svou druhou branku!
     
    28
    Ten však skončil rychlou protiakcí domácího celku! Mlikovi se však vůbec nepovedla přihrávka do druhé vlny, a tak jí sebrali soupeří, kteří akci křižovali.
     
    27
    Jiří Mlika byl u míče později, takže zezadu nyní sestřelil svého soupeře. Ten se skácel k zemi, ale je hned zpět na nohách. Volný kop pro hráče Rakovníka.
     
    26
    Přesto si ale nevypracoval nějakou střeleckou pozici. Na druhé straně jsme viděli celkem lehký centr, se kterým si obrana hostujícího celku v pohodě poradila.
     
    25
    Janda byl jako první u dlouhého balónu, čímž pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Rakovník se nám v posledních minutách konečně trochu zvednul.
     
    24
    Jeden z domácích hráčů zůstal po jednom ze soubojů ležet na trávníku. Nikdo se k přerušení moc neměl, a tak se muselo počkat, než míč došel do autu.
     
    23
    Baník se na okamžik dostal do blízkosti šestnáctky, ovšem tentokrát z toho žádná šance nebyla. Času na vstřelení branky v první půli máme stále ještě dost.
     
    22
    Srinwlé Ange Patrick Gbegbe si vzal na starosti tuto situaci. Vyzkoušel rovnou střelu, ale ta neměla potřebnou razanci, a tak skončil přímo v náručí Štrunce.
     
    21
    To je celkem zajímavá možnost pro Rakovník! Jeden z jeho hráčů byl sražen k zemi nějaké dva metry před vápnem. To je možnost i pro přímou střelu.
     
    20
    Centr se však úplně nepovedl. Nikdo na něj nemohl dosáhnout, a tak si ho ze vzduchu stáhl gólman. Ten se postaral o okamžitý výhoz směrem dopředu.
     
    19
    Petr Řezáč si udělal šikovnou kličku, když byl podražen. Toto sudímu jednoduše nemohlo utéct, a tak Sokolov bude zahrávat standardní situaci.
     
    18
    Jeden z hostujících hráčů schytal nejspíše úder do obličeje při hlavičkovém souboji. Rozhodčí to však jako faul neposoudil a s míčem budou hrát domácí.
     
    17
    Rakovník se ani po výkopu na polovině hřiště nedokázal udržet na balónu déle než pár vteřin. Naopak mohli zaútočit domácí, ale střela zleva nebyla přesná.
    15. STOCKNER - 2:0
     
    15
    Sokolov právě vstřelil branku!
    A další branka je na světě, a to navíc rozhodně zaslouženě! K odraženému míči se jako první dostal MAREK STOCKNER, který jej po zemi dostal k tyči. Tam gólman hostí být nemohl.
     
    14
    Jenže hostující celek se s míčem nedostal ani přes polovinu hřiště. Rakovník by se měl zvednout, jinak si dnes koleduje o celkem slušný debakl.
     
    13
    Dominik Hajdo dostal přihrávku kousek za hranici vápna, avšak neodhodlal se ani ke střele ani k centru. Po chvilce následovala celkem laciná ztráta.
     
    12
    Sokolov je zatím jednoznačným vládcem na hřišti, Rakovník se ještě vůbec nedostal do hry...
     
    11
    Viděli jsme lehký lob, který měl mířit za obranu na pravé straně. Hostující hráč ovšem ukázal dobré čtení hry, čímž balón odvrátil alespoň do autu.
     
    10
    Fotbalisté v zelených dresech jsou znovu u míče a vybojovali faul na útočné polovině.
    8. KRLIČKA - 1:0
     
    8
    Sokolov právě vstřelil branku!
    O chvilku později z toho ale je úvodní branka dnešního utkání! DANIEL KRLIČKA se dostal k hlavičce ve vápně a dostal míč až do sítě! Zasloužená odměna pro domácí celek, který byl dosud jasně lepším týmem.
     
    7
    Dominik Hajdo ukázal dobré čtení hry, když zastavil přihrávku po pravé straně. Akce Baníku skončila centrem do vápna, který byl odvrácen obráncem.
     
    6
    Po dlouhé době se hosté dostali také na útočnou polovinu. Petr Duchoň chtěl poslat dopředu svého spoluhráče, ovšem jeho snaha vůbec nebyla pochopena.
     
    5
    Sokolov měl k dispozici už druhý rohový kop. Ani tentokrát z něj žádné nebezpečí nebylo. Domácí celek je však zatím jasně aktivnějším na hřišti.
     
    4
    Václav Neudert si splnil své obranné povinnosti na jedničku. Tělem si pokryl balón a soupeře k němu vůbec nepustil. Štrunc bude moci odkopávat.
     
    3
    Stejný hráč je zatím velmi často u míče. Nyní se rozhodl pro centr z levé strany. Janda si však zakřičel a schoval balón ve svých rukavicích.
     
    2
    Kryštof Kýček si vzal na starosti vhazování na své obranní polovině. Posléze se chtěl zapojit do kombinace, avšak byl velmi brzy zastaven soupeři.
     
    1
    A dnešní utkání nám před malou chvilkou odstartovalo! Domácí fotbalisté nastupují v zelených dresech, zatímco jejich soupeř z Rakovníka ve žlutých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Baník Sokolov: Štrunc – Hajdo, Krlička, Neudert, Čermuš, Řezáč, Blažek (C), Stockner, Mlika, Kýček, Kolář.
    Náhradníci: Stan, Ulah, Šulc, Bílek, Strmiska, Richter.

    SK Rakovník: Janda – Ahmin, Rendla (C), Mašek, Hradecký, Hejda, Červený, Duchoň, Hamouz, Gbegbe, Na Nbantche.
    Náhradníci: Vydra, Novotný, Ainca, Lachheb, Zach.

    Rozhodčí: Ulrich – Plzák, Míč.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci ČFL! Spolu se podíváme na duel mezi Sokolovem a Rakovníkem. Úvodní výkop je naplánován na 10:15 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Denisa Józsová

    Branky: 8. Krlička, 15. Stockner, 30. Krlička, 41. Mlika (pen.), 83. Krlička – 36. Hradecký (pen.), 47. Nbantche

    Karty:   33. Hajdo (SOK) – 42. Rendla (RAK)


    FK Baník Sokolov: Štrunc – Hajdo (86. Stan), Krlička, Neudert, Čermuš (63. Bílek), Řezáč (76. Olah), Blažek (C), Stockner (86. Strmiska), Mlika (76. Šulc), Kýček, Kolář.
    Náhradníci: Stan, Ulah, Šulc, Bílek, Strmiska, Richter.

    SK Rakovník: Janda – Ahmin, Rendla (C), Mašek (35. Ainca), Hradecký, Hejda (89. Vydra), Červený, Duchoň, Hamouz, Gbegbe (66. Lachheb), Na Nbantche.
    Náhradníci: Vydra, Novotný, Ainca, Lachheb, Zach.

    Rozhodčí: Ulrich – Plzák, Míč
    bahis siteleri